افزایش ۴۰۰هزار بشکهای تولید نفت در سال جاری
|
بهرهبرداری از ۷۹ پروژه به ارزش ۱۶ میلیارد دلار
|
آفریقا فرصتهای زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد
|
وزیر نفت همراه با رئیسجمهوری عازم پاکستان شد
|
تاکید وزیر راه و شهرسازی بر تکمیل هرچه سریعتر راهآهن بصره- شلمچه
|
وزیر نفت: اقتصاد اسرائیل رو به فروپاشی است
|
رفع ۷۲۵ نقطه حادثه خیز محورهای مواصلاتی
|
وزیر نفت: پالایشگاه جمعآوری گازهای میادین نفتی غرب کشور افتتاح میشود
|
افزایش ۱۸ میلیون لیتری تولید بنزین در دولت سیزدهم
|
ریالی از صندوق خسارتهای بدنی بابت رفع نقاط حادثه خیز تامین نشد
|
پیشبینی ۱۷ میلیون مسافر نوروزی در کشور
|
بذرپاش: تصمیمی برای افزایش نرخ بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس نداریم
|
اوجی: مشکلی در تامین بنزین در تعطیلات عید نخواهیم داشت
|
سه شنبه 11 ارديبهشت 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
رونمایی از تولید «نان کامل»
تاريخ:پنجم اسفند 1402 ساعت 19:08
|
کد : 287533
|
مشاهده: 94
تولید نان کامل با حداکثر سبوسگیری ۵ درصد از آرد و حفظ ارزشهای غذایی آن با حضور معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در خوزستان کلید خورد.
به گزارش ایسنا، دومین کنگره بینالمللی بهداشت و صنایع غذایی در روزهای سوم و چهارم اسفندماه با نگاه ویژه به محصولات و صنایع پایین دستی پتروشیمی در اهواز برگزار شد.
دکتر سید حیدر محمدی در حاشیه برگزاری این کنگره، اهداف برگزاری آن را ارئه روشهای جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات، بررسی راههای ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان کرد و گفت: یکی از اقدامات بزرگی که امروز در استان خوزستان آغاز شد، تولید نان کامل توسط یکی از تولید کنندگان بزرگ نان صنعتی در کشور بود که یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشورمان بود که این مهم امروز تحقق یافت.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی افزود: متاسفانه در سال های گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته میشد که ارزش تغذیهای، املاح معدنی و ویتاوینهای نان را میگرفت اما با تلاشهای فعالان این حوزه، امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوسگیری از آرد هستیم که بیشتر ویتامینهای گروه بی، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی میماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان محسوب میشود.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه برخی از بیماریهای گوارشی ناشی از نقص ویتامینها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، تاکید کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعا اگر ارزش تغذیهای این غذا بالاتر برود اثرات خوبی روی سلامت مردم خواهد داشت.
http://new.sanatnews.ir/News//287533
برچسب ها :
نان کامل
,
سازمان غذا و دارو
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
امشب به تماشای مقارنه ماه و مشتری بنشینید
علت مرگ پلنگ دنا اعلام شد
بازدید معاون میراث فرهنگی کشور از عمارت مسعودیه
تولید مشترک خودرو توسط ایران و چین
وزیر نفت شایعه استعفای خود را تکذیب کرد
رایزنی معاون وزیر نفت با شرکتهای خارجی برای صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت گاز
افزایش تولید و صادرات نفت بهرغم تحریمها و تهدیدها برگ زرینی در کارنامه دو ساله دولت است
وزیر راه: راه آهن سنندج - باشماق فرصت جدید ترانزیتی است
روابط ایران و چین بیش از هر زمان دیگری فرصت رشد دارد
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
وزیر نفت: به دنبال راهاندازی کریدور گازی شمال جنوب هستیم
آخرين اخبار
توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
روزی ۳۰ دقیقه پیادهروی کنید
هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو
تغییر ارکان خودرو،نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است
بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
افزایش ۴۰۰هزار بشکهای تولید نفت در سال جاری
حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد
زالو درمان میکند؟
چرا این زن معمولی، محبوب است؟
خبری عجیب برای الهلالیها؛ آقای گل در مسیر جدایی از لیگ عربستان
خدمه کشتی کانتینری توقیف شده MCS Aries در سلامت کامل هستند
عفو بینالملل: بایدن باید انتقال تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز