تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
دو شنبه 17 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
آیا انگور «اَبَر غذا» است؟
تاريخ:چهاردهم شهريور 1404 ساعت 13:08
|
کد : 389110
|
مشاهده: 47
نتایج یک مطالعه جدید استدلال میکند که «انگور» شایستگی آن را دارد که در کنار مشهورترین «ابر غذاها» قرار گیرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که انگور این شایستگی را دارد که در کنار مشهورترین «ابرغذاها» قرار گیرد. اصطلاح «ابرغذا» شاید تعریف علمی دقیقی نداشته باشد، اما به طور معمول به غذاهایی اطلاق میشود که سرشار از ترکیبات طبیعی گیاهی مفید برای سلامتی هستند و اغلب بخشی از رژیمهای غذایی سالم مانند رژیم مدیترانهای به شمار میروند. انگور با میوههایی مانند انواع توتها که به عنوان ابرغذا شناخته میشوند، اغلب نادیده گرفته میشود.
بررسیها بیانگر این است که انگور بیش از ۱۶۰۰ ترکیب مفید برای بدن دارد و این ترکیبات شامل آنتیاکسیدانهای قوی و سایر مواد طبیعی گیاهی مانند فلاونوئیدها و رزوراترول میشوند. این پلیفنولها هستند که در کنار هم، باعث ایجاد اثرات مثبت انگور بر سلامتی از طریق مبارزه با آسیبهای سلولی و تأثیرگذاری بر فرآیندهای حیاتی بدن میشوند. نکته مهم این است که این فواید، ناشی از یک ترکیب خاص نیست، بلکه حاصل ترکیب منحصربهفرد تمام مواد مغذی موجود در خود دانه انگور است.
بیش از ۶۰ پژوهش علمی معتبر، فواید انگور برای سلامتی را تأیید کردهاند. نقش انگور در سلامت قلب و عروق به خوبی شناخته شده است؛ به طور مثال، شلشدن رگهای خونی، بهبود جریان خون و تنظیم سطح کلسترول از فواید انگور به حساب میآید. همچنین، نتایج تحقیقات بالینی نشان دادهاند که انگور میتواند به عملکرد بهتر و حفظ تواناییهای شناختی، محافظت در برابر اشعه مضر UV و آسیبهای سلولی، بهبود تعادل باکتریهای مفید روده و تأثیر مثبت بر شبکیه، مفید باشد.
حوزه جدیدی به نام «تغذیه ژنتیک» وجود دارد که به بررسی تأثیر غذاها بر نحوه فعالیت ژنهای بدن میپردازد. نتایج مطالعات نشان دادهاند که مصرف انگور میتواند به طور مثبت بر این فعالیتهای ژنتیکی تأثیر بگذارد و همین موضوع، دلیل اصلی بسیاری از فواید سلامتی آن تلقی میشود.
http://new.sanatnews.ir/News//389110
برچسب ها :
تغذیه
,
وزارت بهداشت
,
مواد غذایی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
آخرين اخبار
بانک مرکزی جزئیات و شرایط خرید سکه به نرخ دولتی را منتشر کرد
امکان بازخرید سکه طلا در مرکز مبادله ایران فراهم شد
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
داور دیدار ایران و ازبکستان مشخص شد
بقائی: به روابط دوجانبه با استرالیا اهمیت میدهیم
مستند ایرانی برگزیده جشنواره درخت زردآلوی ارمنستان شد
آمادگی دانشگاه تهران برای کمک به دولت
هشدار یونیسف نسبت به قطحی مرگبار در غزه
نشست سرنوشتساز با مهدی تاج
اعلام روشهای مشارکت مردم در جشن عاطفهها
مصرف خودسرانه داروهای هورمونی
استقلال و معمای سهمیه خارجی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز