شنبه 10 خرداد 1404

کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف هویج

  تاريخ:هشتم خرداد 1404 ساعت 11:18   |     کد : 303799   |     مشاهده: 36
خبرآنلاین: هویج سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

هویج سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند.

محتوای آنتی اکسیدانی بالای هویج در کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها از جمله سرطان ریه و روده بزرگ نقش دارد.

http://new.sanatnews.ir/News/1/303799
Share

برچسب ها :  سرطان , هویج
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است