وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
تسریع در ترخیص کالاها و تأمین ارز واردات با هماهنگی دستگاهها
|
وزیر نفت: سوخترسانی پایدار است؛ جای نگرانی برای مردم وجود ندارد
|
پنج شنبه 19 تير 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
آیا مصرف تخممرغ خام یا نیمپز برای سلامتی مفید است؟
تاريخ:بيست و نهم ارديبهشت 1404 ساعت 10:28
|
کد : 303155
|
مشاهده: 91
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باوری اشتباه مبنی بر مفید بودن مصرف تخم مرغ خام یا نیمپز برای سلامتی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و تخم مرغ بهتر است به صورت کاملا پخته استفاده شود.
به گزارش ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف تخم مرغ خام یا نیمپز برای سلامتی مفید است؟ اعلام کرد: تخم مرغ منبع مهم تامین پروتئین حیوانی (پروتئین با کیفیت بالا)، ویتامینها، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری و آنتی اکسیدانها است.
تخم مرغ به عنوان یک غذای کامل و غنی از مواد مغذی در نظر گرفته میشود. به دلیل ارزش زیستی بالا، تقریبا تمام پروتئین موجود در آن توسط بدن مورد استفاده قرار میگیرد. زرده تخم مرغ غنی از ویتامینهای A، D، E، B۱، B۲، بیوتین و B۵ و سفیده تخم مرغ غنی از ویتامین B۳ است. بر اساس مطالعات جدید، ترکیبات زیست فعال موجود در تخم مرغ ممکن است دارای اثرات ضد میکروبی، تعدیل کننده سیستم ایمنی، ضد سرطان و ضد پرفشاری خون باشند.
تخم مرغ بعد از تخم گذاری تا ۲۸ روز قابل مصرف است و در این مدت باید ترجیحا در یخچال نگهداری شود. در حین پخت، ساختار پروتئین های موجود در تخم مرغ تغییر می کند. این تغییرات منجر به هضم راحت تر پروتئین تخم مرغ و کاهش میزان بروز حساسیت به تخم مرغ بخصوص در کودکان میشوند. با وجود اینکه پختن تخم مرغ می تواند باعث تغییر در برخی از ریزمغذیها، چربیها و مواد آنتی اکسیدان موجود در زرده تخم مرغ شود، توصیه میشود که تخم مرغ به صورت کاملا پخته استفاده شود تا برخی از عوامل بیماریزای موجود در تخم مرغ که می توانند باعث عفونت و مسمومیت در مصرف کنندگان شوند از بین بروند.
http://new.sanatnews.ir/News//303155
برچسب ها :
تخم مرغ
,
وزارت بهداشت
,
پروتئین حیوانی
,
مواد معدنی،
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
تشخیص علائم اولیه پوکی استخوان
هسته زردآلو را نخورید!
تزریق فوری نقدینگی برای نیروگاهها در راه است
واکنش آلونسو به شکست تحقیرآمیز رئال مادرید
مظلومترین رئیسجمهور ایران خسته نباشید
کارگردان «دلشکسته»
مذاکره باشگاه استقلال با دروازه بان خارجی؛ جدایی حسینی قطعی شده است؟
توصیه کریم باقری باعث تمدید قرارداد هافبک مازاد پرسپولیس شد
واکنش تاجرنیا به جدایی حسینی از استقلال و ماجرای یک قرارداد جنجالی
گرانی بلیت قطار در روزهای شلوغ بدسلیقگی شرکت راهآهن بود
نقش هوش مصنوعی در مرور و راستیآزمایی مطالعات
راه اندازی پروازهای مستقیم از مسکو به کره
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز