اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
سه شنبه 22 مهر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تمام غذای کپک زده دور ریز است
تاريخ:هفدهم ارديبهشت 1404 ساعت 10:37
|
کد : 302604
|
مشاهده: 135
کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به قابلیت تولید سم برخی کپکها گفت: سموم کپکها با حرارت و شستشو از بین نمیرود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر سوگند کاخکی با بیان اینکه کپکها نوعی قارچ با ساختار کرکمانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند، تأکید کرد: حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک زده باشد، باید کل آن را دور بریزید.
وی گفت: ظاهر شدن کپک به رنگهای سبز، آبی یا سفید روی نان، پنیر، میوهها و سبزیجات نشان از حضور این قارچها دارد. کپک نان از رایجترین انواع کپکهای غذایی است که اغلب با آن مواجه میشویم. علاوه بر این، کپک روی رب، مربا، ترشی، آبغوره، آبلیمو و میوهها نیز در خانهها دیده میشود.
کارشناس اداره آزمایشگاه افزود: برخی از کپکها قابلیت تولید سم دارند و این سموم حتی با پخت، حرارتدهی یا شستشو از بین نمیروند. این ترکیبات میتوانند مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کنند؛ از جمله مشکلات گوارشی، حساسیتهای تنفسی، آسیب به کبد و کلیه و حتی سرطان.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، کاخکی تأکید کرد: مهمترین نکته، دور ریختن کامل مواد غذایی کپکزده است، حتی اگر کپک فقط در بخشی از آن دیده شود؛ چراکه احتمال پخش سموم در سراسر ماده غذایی وجود دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بهترین راه پیشگیری، نگهداری صحیح مواد غذایی در دما و رطوبت مناسب و رعایت تاریخ انقضا است. همچنین، پیش از مصرف، مواد غذایی را بررسی کرده و در صورت مشاهده کپک، از مصرف آن خودداری کنید.
http://new.sanatnews.ir/News//302604
برچسب ها :
مواد غذایی
,
کپک
,
سازمان غذا و دارو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
وزرای ورزش و میراث فرهنگی وارد بوموسی شدند
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
اتوبوسرانی چگونه بر شرکتهای بخش خصوصی نظارت میکند؟
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
برهانی در آستانه نشستن روی نیمکت نفت مسجدسلیمان
آخرين اخبار
لواندوفسکی مصدوم شد
فساد را از خطا تفکیک میکنیم
پیام ماکرون به عون در راستای حمایت از لبنان
سکوت دیجیتال چیست؟
واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ
نبرد تمام عیار خریداران و فروشندگان در تابلو معاملات؛ شاخص کل عقب نشست
وام ۴۰۰ میلیونی روستایی تا ۶۰ درصد هزینه ساخت مسکن را پوشش میدهد
صادق: نقشه راه ترانزیتی ایران، روسیه و آذربایجان نهایی شد
سلیمی: در سنگین وزن بدشانس بودیم
استراحت اجباری در انتظار بازیکنان ملی پوش استقلال
الاکلنگ طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار بالا رفت، قیمت سکه کاهش یافت
وحشتناکترین درد، متعلق به کدام بیماری است؟
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز