تاکید وزیر راه و شهرسازی بر نقش کلیدی زن در خانواده و جامعه
|
مشکلی برای تحویل گاز به پالایشگاهها وجود ندارد
|
بهینه کردن مصرف بنزین، اولویت نخست وزارت نفت
|
از حرفهای شعارگونه بپرهیزیم
|
وزیر صمت: خودروی ویژه جانبازان وارد کشور شد
|
وزارت نیرو پیگیر پرداخت بدهی پیمانکاران
|
افزایش تولید نفتگاز در کشور
|
آزادراه تهران ـ شمال طرح ملی است
|
وزیر راه و شهرسازی: اتمام پروژههای نیمه تمام اولویت دولت چهاردهم است
|
وزیر صمت: رونق تجارت مرزی و توسعه سیستان و بلوچستان با رفع موانع محقق میشود
|
اتصال شبکه برق ایران و روسیه یک قدرت بزرگ الکتریکی را در منطقه ایجاد میکند
|
نیروگاهها و صنایع به سمت سوخت مایع بروند
|
وزیر صمت: در اولین فرصت به کردستان سفر میکنم
|
دو شنبه 3 دی 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
هشدار سازمان غذا و دارو درباره خطر «بوتولیسم» در کنسروهای خانگی
تاريخ:پنجم آبان 1403 ساعت 10:45
|
کد : 301029
|
مشاهده: 93
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به خطر مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی هشدار داد و بر لزوم رعایت اصول بهداشتی در فرآوری و نگهداری این محصولات تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به خطرات جدی مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی گفت: بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی بسیار خطرناک است که در اثر سم تولید شده توسط باکتری Clostridium botulinum ایجاد میشود. این باکتری میتواند در محیطهای بیهوازی مانند کنسروهای بستهبندیشده خانگی رشد کند و به سرعت سموم کشندهای تولید کند که برای سلامت انسان خطرناک است.
وی افزود: برخی از افراد در فرآوری کنسروهای خانگی اصول بهداشتی و استانداردهای لازم را رعایت نمیکنند که این امر خطر رشد باکتریها و ایجاد مسمومیت را افزایش میدهد. علائمی مانند ضعف عضلانی، تاری دید و مشکلات تنفسی ممکن است نشانه بروز بوتولیسم باشد و نیاز به مراجعه فوری به مراکز درمانی دارد.
بهفر با تاکید بر رعایت نکات ایمنی در تهیه غذاهای کنسروی خانگی اظهار کرد: کنسروها و شیشههای بستهبندیشده باید بهطور کامل و با دمای کافی حرارت داده شوند تا باکتریها و سموم احتمالی از بین بروند. همچنین در صورت مشاهده تغییراتی نظیر بادکردگی، نشتی یا بوی نامطبوع در کنسروها، از مصرف آنها خودداری کنید.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با توصیه به دقت در تهیه کنسروهای خانگی گفت: برای جلوگیری از مسمومیت بوتولیسم، لازم است مواد غذایی در دمای مناسب و با اصول بهداشتی نگهداری شوند و تا حد امکان از مصرف مواد غذایی مشکوک اجتناب شود.
وی در پایان تاکید کرد که مردم با رعایت این اصول میتوانند سلامت خود و خانوادهشان را حفظ کرده و از خطرات ناشی از مسمومیتهای غذایی در امان باشند.
http://new.sanatnews.ir/News//301029
برچسب ها :
بوتولیسم
,
کنسرو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
آخرين اخبار
هوای تهران در وضعیت نارنجی
قهرمانی و نایب قهرمانی پدل ایران در قهرمانی رده سنی آسیا
برج میلاد مقر اصلی جشنواره فیلم فجر شد
فاکس نیوز: چین در فناوری هوش مصنوعی از آمریکا جلو زده است
فرار سلولهای سرطانی با این رژیم غذایی
قانون پیش فروش مسکن اصلاح میشود
تصویب لایحه موافقتنامه تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا
مرگ نهفته در قوطیهای کُنسِرو؛ شایعه یا واقعیت؟
تأکید چمران بر تولید اتوبوس داخلی مورد نیاز تهران
برگزاری «حضوری» امتحانات نهایی در مدارس کشور
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات معرفی شد
دو انتصاب جدید در شهرداری تهران
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز