توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
|
صنعت فولاد به اهداف افق ۱۴۰۴ دست یافته است
|
بخش اعظم مینروبی مسیر راهآهن شلمچه - بصره انجام شده است
|
وزیر صمت: سهام خودروسازان واگذار میشود
|
هشدار وزیر صمت درباره قاچاق سوخت معادن
|
پروژههای عمرانی از دل تحریم و تنگناها سر بلند کردند
|
وزیر صمت: ارزآوری کشور با مقررات فعلی لطمه میخورد
|
شبکههای غیررسمی مالی، صادرات را تا ۱۵ درصد گرانتر کردهاند
|
قرارداد ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی برای شهرکهای صنعتی منعقد شد
|
نمیتوانیم خود را منفک از زنجیره ارزش جهانی بدانیم
|
انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده
|
آمادگی وزارت صمت برای افتتاح طرحهای فناورانه در کرمانشاه
|
ممنوعیت واردات کالاهای خارجی مشابه ساخت داخل ادامه دارد
|
شنبه 17 خرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی
تاريخ:سی ام مهر 1403 ساعت 09:29
|
کد : 300977
|
مشاهده: 192
کارشناس غذایی سازمان غذا و دارو گفت: غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی هر دو نقش مهمی در ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماریها دارند؛ اما باید توجه داشت که این دو دسته غذا از نظر هدف و نحوه مصرف تفاوتهای اساسی با یکدیگر دارند.
به گزارش ایسنا، مهندس زهره پوراحمدی اظهار داشت: غذاهای فراسودمند، غذاهایی هستند که علاوه بر تأمین نیازهای تغذیهای روزانه، خواص بهداشتی و درمانی دارند و میتوانند به پیشگیری از بیماریها کمک کنند. به عنوان مثال، محصولات پروبیوتیک، ماهیهای چرب و مغزهای خشک (مانند گردو) نمونههایی از این غذاها هستند. این نوع غذاها به دلیل ترکیبات مفیدشان میتوانند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش التهاب و سلامت قلب و عروق کمک کنند.
وی همچنین افزود: غذاهای دارویی به طور خاص برای درمان بیماریها یا کاهش علائم آنها طراحی شدهاند. این غذاها معمولا حاوی ترکیبات فعال هستند که تأثیر مستقیمی بر روی بیماریهای خاص دارند. برای مثال، زردچوبه به خاطر خاصیت ضد التهابیاش در درمان برخی بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد. این دسته از غذاها ممکن است به عنوان مکملی برای درمانهای دارویی تجویز شوند و نیاز به مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه دارند.
پوراحمدی در ادامه توضیح داد: هدف اصلی غذاهای فراسودمند، حفظ و ارتقاء سلامت عمومی است؛ در حالی که غذاهای دارویی برای درمان و مدیریت بیماریها مصرف میشوند.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او به اهمیت مشورت با متخصصان در مورد مصرف غذاهای دارویی تأکید کرد و گفت: این غذاها ممکن است عوارض جانبی داشته باشند یا با داروهای دیگر تداخل کنند، بنابراین مصرف آنها باید تحت نظر پزشک باشد.
پوراحمدی خاطرنشان کرد: درک صحیح تفاوتهای بین این دو نوع غذا میتواند به افراد کمک کند تا انتخابهای بهتری در رژیم غذایی خود داشته باشند و از خواص سلامتی آنها بهرهمند شوند.
او همچنین توصیه کرد که افراد به ترکیب مناسبی از هر دو نوع غذا در رژیم غذایی خود توجه داشته باشند تا از فواید هر دو بهرهمند شوند.
http://new.sanatnews.ir/News//300977
برچسب ها :
غذا
,
دارو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
ابراهیم صادقی سرمربی پالایش نفت بندرعباس شد
درخشان: تیمملی هنوز در دفاع و بازی گروهی ایرادهای زیادی دارد
بررسی تاریخ اسماعیلیان در نشست پژوهشی تهران
مناسبسازی جت اهدایی قطر به ترامپ ۴۰۰ میلیون دلار هزینه دارد
شیوهنامههای دارودرمانی ملی تدوین شد
مقاومت جهانی برای صلح و عدالت: ائتلاف کاروان آزادی جنبشی بینالمللی از دل مردم است
بازگشت ۶۱ رشته ارشد پیامنور به دفترچه انتخاب رشته
لودریان: اسرائیل منفور شده است
جزئیات ثبتنام سومین دوره آزمون زبان وزارت علوم اعلام شد
آمار جدید قربانیان جنگ غزه
بومیسازی زیرساخت هوش مصنوعی در پروژه سکوی ملی
بومیسازی زیرساخت هوش مصنوعی در پروژه سکوی ملی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز