وزیر راه و شهرسازی: اتمام پروژههای نیمه تمام اولویت دولت چهاردهم است
|
وزیر صمت: رونق تجارت مرزی و توسعه سیستان و بلوچستان با رفع موانع محقق میشود
|
اتصال شبکه برق ایران و روسیه یک قدرت بزرگ الکتریکی را در منطقه ایجاد میکند
|
نیروگاهها و صنایع به سمت سوخت مایع بروند
|
وزیر صمت: در اولین فرصت به کردستان سفر میکنم
|
جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
|
وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود
|
وزیر نفت خبر داد: مدیریت سوخت منازل و مراکز صنعتی برای زمستان
|
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منصوب شد
|
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
شنبه 3 آذر 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
استفاده از آووکادو برای جلوگیری از فاسد شدن غذاها
تاريخ:چهاردهم مهر 1403 ساعت 12:43
|
کد : 300736
|
مشاهده: 97
دانشمندان از ترکیبات به دست آمده از دانههای آووکادو در بستهبندی مواد غذایی استفاده کردند تا به از بین بردن میکروبها و هشدار در مورد فساد مواد غذایی کمک کند.
به گزارش ایسنا، اکثر مواد بکار رفته در بستهبندی مواد غذایی فقط به عنوان یک مانع در برابر باکتریها عمل میکنند، اما در واقع میکروبها را از بین نمیبرند. اکنون یک ماده آزمایشی جدید دقیقاً این کار را انجام میدهد، ضمن اینکه زمانی که ماده غذایی در حال فاسد شدن است، تغییر رنگ میدهد تا هشدار دهد.
گفتنی است که این ماده جدید برای استفاده در بستهبندیهای مواد غذایی از دانههای آووکادو ساخته شده است.
این ماده در حال حاضر توسط گروهی به سرپرستی پروفسور ویلیام چن بیل(William Chen Bill) در دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور در حال توسعه است. ویلیام دانشمندی پرمشغله است، زیرا اخیراً نوآوریهایی مانند امولسیفایر غذایی ساخته شده از ضایعات جو، جایگزین روغن پالم مبتنی بر جلبک و سینیهای غذای ساخته شده از پر مرغ را توسعه داده است.
ویلیام و همکارانش در این پروژه جدید، دانههای دور ریخته شده آووکادو را فرآوری کردند تا سه ترکیب طبیعی به نام کاتچین(catechin)، اسید کلروژنیک(chlorogenic acid) و رنگدانهای به نام پرسیورانجین(perseorangin) از آنها استخراج کنند.
دو ماده اول با آسیب رساندن به غشای سلولی میکروبها، باکتریهای مضری مانند استافیلوکوکوس اورئوس(Staphylococcus aureus) و ای کولی(Escherichia coli) را از بین میبرند. از طرف دیگر، پرسیورانجین در واکنش به تغییر سطح pH تغییر رنگ میدهد. این سطوح به دلیل تولید ترکیبات نیتروژن توسط باکتریهایی که از غذاهای پر پروتئین مانند گوشت یا ماهی تغذیه میکنند، افزایش مییابد.
در حالی که دانههای آووکادو مواد فعال موجود در این ماده جدید را فراهم میکنند، بخش عمدهای از مواد از نشاسته برداشتشده از دانههای دور ریخته شده میوههای خارگیل و جکفروت تشکیل شده است.
در آزمایشات آزمایشگاهی، میگوهای خام به همراه مقداری از این مواد در ظروف پتری قرار داده شدند. هنگامی که میگوها شروع به فاسد شدن کردند، این مواد با تغییر رنگ از زرد به قهوهای هشدار دادند. نکته مهم اینکه این هشدار دو روز قبل از تغییر رنگ یا بوی میگو صادر شد.
ویلیام چن میگوید: ما یک پوشش غذایی جدید ایجاد کردهایم که انتظار میرود با استفاده از قدرت طبیعت، یعنی ترکیبات ضد میکروبی و ضد فساد موجود در دانههای دور ریخته شده آووکادو، تأثیر عمیقی بر کاهش هدر رفت مواد غذایی داشته باشد.
این در واقع اولین مادهای نیست که ما میبینیم تغییر رنگ میدهد تا در مورد فاشد شدن غذاها هشدار دهد، اما هیچ یک از آنها از دانههای آووکادو استفاده نکرده بودند.
http://new.sanatnews.ir/News//300736
برچسب ها :
فاسد شدن غذا
,
غذا
,
آووکادو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
آخرين اخبار
ناتو و اوکراین نشست اضطراری برگزار میکنند
مزایای سفر به ایران برای شهروندان ترکیه تشریح شد
مصوبه کمیسیون تلفیق برای واردات خودرو توسط جانبازان بالای۵۰ درصد
برنامههای مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی
هتل گرانفروش ۷ میلیارد ریال جریمه شد
یک عامل افزایش خطر مرگ ناشی از سرطانهای زنان قبل از ۷۰ سالگی
پزشکیان درگذشت مادر شهیدان نمکی را تسلیت گفت
پدر طارمی: پیام «مهدی» انگیزه قهرمانی به تیم فوتبال هفت نفره داد
بورس به مسیر صعود برگشت
نفت برنت در ۷۵ دلار ایستاد
پالایشگاههای چینی برای نفت ایران پول بیشتری میدهند
ایثار و شهادت در تاریخ ثبت شده است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز