توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
|
صنعت فولاد به اهداف افق ۱۴۰۴ دست یافته است
|
بخش اعظم مینروبی مسیر راهآهن شلمچه - بصره انجام شده است
|
وزیر صمت: سهام خودروسازان واگذار میشود
|
هشدار وزیر صمت درباره قاچاق سوخت معادن
|
پروژههای عمرانی از دل تحریم و تنگناها سر بلند کردند
|
وزیر صمت: ارزآوری کشور با مقررات فعلی لطمه میخورد
|
شبکههای غیررسمی مالی، صادرات را تا ۱۵ درصد گرانتر کردهاند
|
قرارداد ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی برای شهرکهای صنعتی منعقد شد
|
نمیتوانیم خود را منفک از زنجیره ارزش جهانی بدانیم
|
انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده
|
آمادگی وزارت صمت برای افتتاح طرحهای فناورانه در کرمانشاه
|
ممنوعیت واردات کالاهای خارجی مشابه ساخت داخل ادامه دارد
|
شنبه 17 خرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
افزودن عسل به ماست سلامت روده را بهبود میبخشد
تاريخ:نوزدهم مرداد 1403 ساعت 10:33
|
کد : 299912
|
مشاهده: 260
نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که افزودن یک قاشق غذاخوری عسل به یک کاسه ماست به زنده ماندن پروبیوتیکهای موجود در آن در روده کمک میکند.
به گزارش ایسنا، انسانها عاشق غذا و نوشیدنی و ترکیب مواد غذایی مختلف با هم هستند. ما دهها هزار سال است که این کار را انجام میدهیم.
ماست یکی از غذاهای مورد علاقه مردم سراسر دنیاست. ماستهای معمولی با تخمیر شیر و با عوامل باکتریایی لاکتوباسیلوس و استرپتوکوک تولید میشوند. ماستهای پروبیوتیک نیز با سویههای پروبیوتیک مانند بیفیدوباکتریوم(Bifidobacterium animalis) شکل میگیرند.
شواهد فزایندهای وجود دارد که نشان میدهد مصرف پروبیوتیکها بر خلق و خو و سلامت روده تأثیر مثبت میگذارد.
اکنون محققان دانشگاه ایلینویز اوربانا-شمپین در دو مطالعه پیشگامانه، تأثیری را که افزودن عسل به ماست بر میکروبیوم روده دارد، بررسی کردهاند.
هانا هولشر، دانشیار دپارتمان علوم غذایی و تغذیه انسانی و علوم کشاورزی و محیط زیست در دانشگاه ایلینویز و نویسنده مسئول هر دو مطالعه میگوید: ما به ترکیب ماست و عسل که در رژیم غذایی مدیترانهای رایج است و چگونگی تأثیر آن بر میکروبیوم دستگاه گوارش علاقهمند بودیم.
محققان در مطالعه اول بررسی کردند که آیا افزودن یکی از چهار نوع عسل (یونجه، گندم سیاه، شبدر و شکوفه پرتقال) به یک ماست تجاری (Activia) حاوی باکتری B. animalis بر بقای پروبیوتیکها در ماست در طول هضم تأثیر میگذارد؟
آنها دو قاشق غذاخوری معادل ۴۲ گرم عسل را به دو سوم فنجان (۱۷۰ گرم) ماست اضافه کردند و مخلوط را در معرض محلولهایی در آزمایشگاه قرار دادند که هضم را در دهان، معده و روده تقلید میکرد.
هولشر گفت: آنزیمهای موجود در دهان، معده و رودهها به هضم غذا کمک میکنند و جذب مواد مغذی را تسهیل میکنند، اما باعث کاهش حیات میکروبها نیز میشوند. این کار زمانی که پای پاتوژنها در میان باشد، عالی است، اما در مورد باکتریهای مفید اینطور نیست. ما میخواستیم ببینیم که آیا عسل میتواند به زنده ماندن باکتریهای پروبیوتیک در روده کمک کند؟
محققان برای محلولهای دهان و معده هیچ تفاوتی در بقای B. animalis بین انواع مختلف عسل و انواع دیگر محلولهای کنترل شامل ماست مخلوط شده با شکر یا آب مشاهده نکردند. با این حال، ترکیب عسل با ماست به ویژه عسل شبدر به بقای پروبیوتیک در فاز هضم رودهای کمک کرد.
سپس محققان یافتههای خود را از اولین مطالعه در یک مطالعه بالینی آزمایش کردند. ۶۶ بزرگسال سالم به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه کنترل ۱۷۰ گرم ماست پاستوریزه تجاری با باکتری B. animalis را دو بار در روز به مدت دو هفته مصرف کردند و گروه دیگر به همان مقدار از همان ماست به اضافه ۲۱ گرم عسل شبدر خوردند.
پس از دو هفته و پس از یک دوره پاکسازی چهار هفتهای، گروه اول و دوم با هم جابجا شدند و از شرکت کنندگان خواسته شد که پروبیوتیکهای مکمل یا رژیمی، محصولات لبنی تخمیر شده و غذاهای تخمیر شده مصرف نکنند.
سپس نمونههای مدفوع آنها و اطلاعاتی در مورد حرکات روده آنها و همچنین پرسشنامههایی برای ارزیابی خلق و خو، وضعیت شناختی و شرایط تندرستی کلی آنها جمعآوری شد.
هولشر میگوید: یافتههای ما نشان داد که ترکیب عسل با ماست از بقای باکتریهای پروبیوتیک ماست در روده حمایت میکند، بنابراین نتایج مطالعه آزمایشگاهی در دنیای واقعی روی انسانها نیز نشان داده شد.
با این حال محققان دریافتند که افزودن عسل شبدر به ماست تأثیری بر مدت زمانی که غذا در روده میماند، دفعات اجابت مزاج، خلق و خو یا شناخت ندارد. هولشر این را به سالم بودن شرکت کنندگان نسبت میدهد.
یک مطالعه پیگیری کوچک نیز انجام شد که در آن ۳۶ شرکتکننده ماست را با شکر مصرف کردند. محققان با مقایسه نتایج هر سه مطالعه دریافتند که ترکیب ماست و عسل بیشترین پروبیوتیکها را حفظ میکند، اما تاثیری بر سایر فاکتورهای سلامت اندازهگیری شده ندارد.
هولشر گفت: ما دریافتیم که یک قاشق غذاخوری عسل در یک وعده ماست به بقای پروبیوتیکها کمک میکند. با این حال، ما باید در نظر داشته باشیم که عسل یک قند افزوده است و مردم باید از میزان قند موجود در رژیم غذایی خود آگاه باشند تا وزن بدن خود را متناسب نگه دارند.
وی افزود: در هر صورت، افزودن کمی عسل به ماست غیر شیرین یک راهکار خوب است که میتواند در رژیم غذایی شما گنجانده شود.
هر دو مطالعه اول و دوم در مجله Nutrition منتشر شده است.
http://new.sanatnews.ir/News//299912
برچسب ها :
سلامت
,
روده
,
ماست
,
عسل
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
قرارداد بیمه با توانیر تمام شده است/ نوسان برق تحت پوشش بیمه نیست
اولمرت: هیچ دلیلی نمیتواند گسترش عملیات نظامی در غزه را توجیه کند
ممنوعیت صدور مجوز برای اماکن گردشگری فاقد پایان کار
خانواده الهه حسیننژاد: بعضی نمک روی زخم میریزند و از احساسات مردم سوءاستفاده میکنند
ابراهیم صادقی سرمربی پالایش نفت بندرعباس شد
درخشان: تیمملی هنوز در دفاع و بازی گروهی ایرادهای زیادی دارد
بررسی تاریخ اسماعیلیان در نشست پژوهشی تهران
مناسبسازی جت اهدایی قطر به ترامپ ۴۰۰ میلیون دلار هزینه دارد
شیوهنامههای دارودرمانی ملی تدوین شد
مقاومت جهانی برای صلح و عدالت: ائتلاف کاروان آزادی جنبشی بینالمللی از دل مردم است
بازگشت ۶۱ رشته ارشد پیامنور به دفترچه انتخاب رشته
لودریان: اسرائیل منفور شده است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز