تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
ایران و پاکستان برای رفع موانع تجارت توافق کردند
|
در صنعت و اقتصاد، فرصت سعی و خطا نداریم
|
وجیهالله جعفری معاونت معدنی وزارت صمت شد
|
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
|
تاکید بر توسعه همکاریهای صنعتی و معدنی بین ایران و ارمنستان
|
پیام تسلیت وزیر صمت در پی شهادت سیدحسن نصرالله
|
توسعه همکاریهای ایران و پاکستان در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر
|
برگزاری کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و عربستان در آیندهای نزدیک
|
همکاریهای ایران و تاجیکستان در حوزه برق توسعه مییابد
|
جمعه 11 آبان 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
۴ سایت موزه در کرمانشاه راه اندازی میشود
تاريخ:بيست و هفتم ارديبهشت 1403 ساعت 20:20
|
کد : 288597
|
مشاهده: 212
به گزارش صنعت نیوز، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از در دستور کار قرار گرفتن راه اندازی چهار سایت موزه در معبد آناهیتا، شهر تاریخی دینور، مجموعه آثار ساسانی قصرشیرین و قباق تپه کوزران خبر داد.
به گزارش صنعت نیوز، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از در دستور کار قرار گرفتن راه اندازی چهار سایت موزه در معبد آناهیتا، شهر تاریخی دینور، مجموعه آثار ساسانی قصرشیرین و قباق تپه کوزران خبر داد.
داریوش فرمانی، امروز(۲۷ اردیبهشت) در نشست خبری به مناسبت هفته میراث فرهنگی، از تعریف تعدادی پروژه پیشران در حوزه میراث فرهنگی در استان خبر داد و اظهارکرد: راه اندازی چند سایت موزه در محوطه های تاریخی استان از جمله این پروژه هاست.
وی افزود: محوطه معبد آناهیتا قابلیت زیادی برای تبدیل شدن به سایت موزه دارد، به این منظور اعتبار لازم برای ادامه کاوش های باستان شناسی در آن اختصاص یافته است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان یکی دیگر از ظرفیت های استان برای راه اندازی سایت موزه را شهر تاریخی دینور عنوان کرد و گفت: هرچند بخشی از شهر تاریخی دینور به واسطه احداث شهر کنونی آن تخریب شده، اما با انجام کاوش های باستان شناسی میتوانیم یک سایت موزه مانند شهرسوخته در آن داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در قصرشیرین نیز ظرفیت های خوبی برای راه اندازی سایت موزه وجود دارد، عنوان کرد: مجموعه آثار تاریخی ساسانی در داخل شهر قصرشیرین همچون عمارت خسرو، چارقاپی، بانقلعه و کانال ساسانی نیز این ظرفیت را دارند که به یک سایت موزه تبدیل شوند.
فرمانی در ادامه عنوان کرد: طبق پیش بینی ها امسال حدود یک و نیم میلیون نفر از طریق مرز خسروی عازم اربعین حسینی خواهند شد و قطعا این آمار در سالهای آینده بازهم افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد، لذا با راه اندازی سایت موزه در قصرشیرین میتوانیم زمینه ای برای آشناسازی بخشی از این زوار با تاریخ غنی گذشته این منطقه را فراهم خواهیم کرد.
وی قباق تپه را دیگر ظرفیت استان برای راه اندازی سایت موزه خواند و گفت: طبق کاوشهایی که طی سالهای اخیر در محوطه باستانی قباق تپه صورت گرفته، ردپای اقوام آشوری و سنگ یادمان شاه آشور در این محوطه کشف شده و همین موضوع اهمیت باستانی آن را دوچندان کرده و باستان شناسان زیادی از سراسر دنیا علاقمند به بازدید از این محوطه هستند، لذا بنا داریم که آن را به یک سایت موزه روستایی تبدیل کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان در ادامه به تمرکزی که در ماه های اخیر روی موضوع بافت تاریخی شهر کرمانشاه شکل گرفته نیز اشاره کرد و افزود: در گذشته تصور بر این بود که میراث فرهنگی مانع از توسعه است، اما در واقع میراث فرهنگی بستری برای توسعه است و ما در بافت تاریخی شهر کرمانشاه در تلاش هستیم تا این امر را به واقعیت تبدیل کنیم.
وی تصریح کرد: با حمایت های استاندار کرمانشاه برنامه ریزی صورت گرفته تا با احیاء بافت تاریخی کرمانشاه، دو محور گردشگری در این قسمت از شهر داشته باشیم که در حال حاضر عمده تمرکز ما روی محور گردشگری گذرجلوخان است که در محله فیض آباد واقع شده است.
به گفته این مسئول، طی سال گذشته ۵۰ پروژه مرمتی در میراث فرهنگی استان اجرا شده که بخشی از این پروژهها روی آثار تاریخی واقع شده در بافت تاریخی شهر کرمانشاه همچون گذر جلوخان، سرای همدانی ها، مسجدجامع و ... بوده است.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص آخرین وضعیت پروژه موزه منطقه ای کرمانشاه پس از ۵۰ سال بلاتکلیفی نیز گفت: این پروژه به عنوان یک اولویت در میراث فرهنگی استان در دستور کار قرار گرفته و برای این که بتوانیم آن را تکمیل کنیم باید طرح محتوایی داخلی، طرح گرافیک محیطی و معماری پروژه تدوین شود که در حال حاضر یک مشاور روی آن کار میکند، اما طرحی که تاکنون به ما تحویل داده مورد قبول قرار نگرفته و ایراداتی داشته است.
فرمانی در ادامه در رابطه با برنامه ریزی میراث فرهنگی استان برای رونق گردشگری در کرمانشاه نیز عنوان کرد: برای اینکه گردشگری کرمانشاه رونق پیدا کند، باید سه ضلع میراث فرهنگی، دستگاههای اجرایی و مردم در کنار هم قرار گیرند. در حوزه میراث فرهنگی ما اقداماتی را در دستور کار قرار داده ایم، از جمله اینکه با همکاری فرمانداریها توانسته ایم تقویم رویدادهای گردشگری استان را تدوین کنیم تا هرساله تعداد زیادی گردشگر را به استان بکشانیم.
وی تاکید کرد: از طرفی به منظور معرفی بیشتر استان، برگزاری شب های فرهنگی کرمانشاه در سایر استانها، همکاری بیشتر با دفاتر گردشگری تهران و برگزاری فم تور برای فعالین گردشگری کشورهای چین، روسیه و عراق را در دستور کار قرار داده ایم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اضافه کرد: اگر میخواهیم گردشگری کرمانشاه رونق پیدا کند، در کنار فعالیت های میراث فرهنگی سایر دستگاه های ذیربط همچون شهرداری ها نیز باید پای کار بیایند.
وی یکی از ملزومات توسعه گردشگری استان را فراهم بودن زیرساخت های لازم عنوان کرد و گفت: داشتن حمل و نقل هوایی، ریلی و جاده ای مناسب نیز می تواند به رونق گردشگری استان کمک کند.
فرمانی در ادامه در خصوص آخرین وضعیت پروژه تله کابین هم عنوان کرد: استانداری، شهرداری، نمایندگان و میراث فرهنگی از طریق وزارتخانه در حال پیگیری این پروژه هستند و مقرر شده که شهرداری مشخصات دقیق سه مسیر پیشنهادی خود را در اختیار وزاتخانه قرار دهد تا آنها نیز نظر نهایی خود را اعلام کنند.
وی در ادامه در رابطه با اقدامات میراث فرهنگی برای حل مشکل رفع نم زدگی تکیه معاون الملک نیز گفت: امسال از محل اعتبارات ملی حدود چهار میلیارد تومان اعتبار برای تکیه معاون الملک تخصیص پیدا کرده و مقرر شده براساس مطالعاتی که توسط آب منطقه ای انجام شده، تعدادی چاه عمیق حفر شود تا از نفوذ رطوبت به پایه های بنا جلوگیری به عمل آید.
مدیرکل میراث فرهنگی استان در ادامه در خصوص پرونده ثبت جهانی محور ساسانی هم عنوان کرد: مسئول این پرونده را تعیین کرده ایم و در حال جمع آوری دادهها برای تدوین پرونده است. هم چنین برای ادامه کاوش ها، مرمت ها و تعیین عرصه و حریم اعتبار لازم را به این محور اختصاص داده ایم.
وی در پایان در رابطه با آخرین وضعیت تدوین پرونده اسب کُرد هم گفت: چندسال پیش اسب کُرد به ثبت ملی رسید و پس از آن تاکنون دو جشنواره یکی در کرمانشاه و یکی هم در عراق برای تدوین پرونده ثبت جهانی اسب کُرد برگزار کرده ایم و مقرر شده در آینده ای نزدیک سفری به کشور عراق داشته باشم تا پیگیری های لازم را برای ادامه تدوین پرونده انجام دهم.
http://new.sanatnews.ir/News//288597
برچسب ها :
موزه
,
کرمانشاه
,
گردشگری
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
افزایش تولید و صادرات نفت بهرغم تحریمها و تهدیدها برگ زرینی در کارنامه دو ساله دولت است
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
وزیر نفت شایعه استعفای خود را تکذیب کرد
رایزنی معاون وزیر نفت با شرکتهای خارجی برای صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت گاز
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
تولید مشترک خودرو توسط ایران و چین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
آخرین جزئیات گواهیهای اسقاط خودروهای سنگین از سامانه راهداری
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
آخرين اخبار
تشکیل شورای معاونت دریایی درعسلویه
بهسازی و احداث ۶۰ کیلومتر راه در خراسان جنوبی افتتاح شد
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
آمریکا جنایت صهیونیستها در بیت لاهیا را محکوم نکرد
برهانی در آستانه نشستن روی نیمکت نفت مسجدسلیمان
بارندگی و سیل شدید در اسپانیا؛ چندین نفر مفقود شدند
نفت در کف قیمت یک ماهه ایستاد
مشکل رجیستری آیفون حل شد
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
بیتکوین رکورد زد
ستون سنگی رامگرد در موزه پارس شیراز مرمت شد
ساخت هرگونه مستحدثات در حریم تخت جمشید ممنوع است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز