وزیر راه و شهرسازی: اتمام پروژههای نیمه تمام اولویت دولت چهاردهم است
|
وزیر صمت: رونق تجارت مرزی و توسعه سیستان و بلوچستان با رفع موانع محقق میشود
|
اتصال شبکه برق ایران و روسیه یک قدرت بزرگ الکتریکی را در منطقه ایجاد میکند
|
نیروگاهها و صنایع به سمت سوخت مایع بروند
|
وزیر صمت: در اولین فرصت به کردستان سفر میکنم
|
جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
|
وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود
|
وزیر نفت خبر داد: مدیریت سوخت منازل و مراکز صنعتی برای زمستان
|
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منصوب شد
|
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
شنبه 3 آذر 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تجربه رشیدپور از مواجهه با ۱۲ مدیر برای گرفتن مجوز و ماجرای خبر فوتش
تاريخ:بيست و نهم فروردين 1403 ساعت 13:14
|
کد : 288181
|
مشاهده: 200
رضا رشیدپور که این روزها به دنبال مقدمات پخش «ساعت صفر» برای پخش از یکی از پلتفرمهاست، به گفته خودش برای دریافت مجوز این برنامه با ۱۲ مدیر فرهنگی مواجهه داشته است. این مجری اخیرا هم با حاشیهای از جنس اعلام خبر فوتش درگیر شد اما واقعیت ماجرا از این قرار بوده که این حاشیه مربوط به سکانسی از فیلم «سال گربه» است.
به گزارش ایسنا، رضا رشیدپور پس از اینکه اواخر سال گذشته از حضور در تلویزیون انصراف داد، این روزها سر از برنامه جدیدی درآورده؛ برنامهای که به گفته خود این مجری گفتوگوهایش در سطح بینالمللی است و قرار است احتمالا از یکی از پلتفرمهای داخلی هم منتشر شود. برنامهای که به گفتهی او برای دریافت مجوزِ آن با ۱۲ مدیر فرهنگی در ساترا مواجه شده است. با وجود اینکه این مجری اعلام کرده بود برنامهاش نوروز منتشر میشود، این اتفاق نیفتاد و به نظر میرسد رشیدپور در مذاکره با پلتفرمها هنوز به نتیجه نرسیده است.
برنامه «ساعت صفر» ۵۲ قسمت است که به صورت هفتگی و یک ساله قرار است پخش شود و فعلا توافق اولیه برای ۲۶ قسمت است. غلبه اصلی برنامه گفتوگو است. این برنامه قرار است که ۲۶ قسمت ضبط و پخش شود و اگر همه شرایط فراهم باشد ۲۶ قسمت بعدی هم ساخته و پخش خواهد شد. به گفتهی این مجری غیر از مهمانانی از ایران و ترکیه که به آن پیشتر اشاره کرده و تصاویری هم منتشر شده بود، با چهرههای مختلفی از جغرافیاهای مختلف، مهمانان آمریکایی، آلمانی و ... دیدار خواهد داشت.
«ساعت صفر» و فضایی متفاوت از «دید در شب»، «عبور شیشهای» و «شب شیشهای»
پیشتر توضیحات مختصری درباره برنامه «ساعت صفر» منتشر شد اما این مجری در توضیحاتی بیشتر در گفتوگویی با مجله ساترا (کُد) اعلام کرده است: ««ساعت صفر» یک برنامه گفتوگو محور با فضای متفاوت از «دید در شب»، «عبور شیشهای» و «شب شیشهای» است. موضوع همان است، یعنی گفتوگو، اما نوع گفتوگو و نتایج آن با «دید در شب» متفاوت خواهد بود. نگاه این برنامه به حوزه بینالملل اختصاص دارد و اولین بار است که ما در حوزه فرهنگی، هنری و اجتماعی قصد داریم مهمانهایی غیر از جغرافیای ایران داشته باشیم. تعدادی از گفتوگوها ضبط شدهاند و تعدادی در حال ضبط شدن هستند و البته مهمانان ایرانی هم خواهیم داشت که مثل سابق از بین چهرههای فرهنگی و اجتماعی و هنری خواهند بود. تقریبا روال برنامه روز پخش خواهد بود، یعنی به این صورت نیست که تولید تمام شود و بعد از آن ما پخش را آغاز کنیم، به موازات اینکه برنامه از یکی از پلتفرمها پخش میشود، ما تولید را هم با توجه به مختصات روز ادامه خواهیم داد و امیدوارم بتوانیم به آن اهدافی در ذهنمان است در عمل هم دست پیدا کنیم.»
سادهترین نوع و سختترین نوع برنامهسازی گفتوگو است
این مجری دربارهی اینکه آیا قرار است در برنامه «ساعت صفر» مهمانان داخلی هم داشته باشد؟ گفته است: «سادهترین نوع برنامهسازی گفتوگو و سختترین نوع آن هم گفتوگو است. به همین دلیل آن قدر با چهرههای داخل ایران گفتوگو شده است که احساس میکنم بیننده از تماشای سلبریتیها در برنامههای گفتوگو محور خیلی خسته شده است و سعی میکند دیگر این برنامهها را تماشا نکند. انتخاب مهمان از بین ایرانیها بسیار سخت است، اما قول میدهم آنهایی که از بین چهرههای ایرانی جلو دوربین میآیند خیلی متفاوت باشند و ویژگی خاصی داشته باشند که جذابیت برای گفتوگو را حتما ایجاد کنند، اما مسلما سراغ سلبریتیهای سینما و ... خیلی کمتر خواهیم رفت.»
رشیدپور که پیشتر برای دریافت مجوز برنامه «ساعت صفر» در ساترا حضور پیدا کرده بود، با ۱۲ مدیر فرهنگی مواجه شده که درباهی آن اینچنین توضیح داده:
«ابتدا که وارد جلسه شدم فکر میکنم با حدود ۱۲ نفر از مدیران فرهنگی سرشناس کشور مواجه شدم. با بسیاری از آنها در شبکههای تلویزیون سابقه همکاری داشتم. در تلویزیون نهایتا ما با یک مدیر گروه طرف بودیم اما اینجا برایم فضای جالبی بود. وزنه و پتانسیل مدیریتی خیلی سنگین دور میز بودند و من هم تلاش کردم در حد سوادم به سوالاتی که میپرسند جواب دهم فضای جلسه بسیار بسیار مثبت بود. سوالاتی که دوستان داشتند بیشتر در حوزه تبیین شرایط گفتوگو بود. لطف داشتند و از من تشکر کردند بابت اینکه در گفتوگو یک قدم فراتر رفتهایم و کار را بینالمللی میکنیم و قصد داریم نگاه آدمهای محبوب خارج از ایران به ایران را منتشر کنیم.
او ادامه تولید برنامه «ساعت صفر» را منوط به همراهی ساترا و پلتفرم دانسته و با در نظر گرفتن همه مسائل اعلام کرده است که حداقل با ۵۰ نفر از افرادی که در یک فهرست ۱۵۰ نفره تهیه کرده، گفتوگو میکند.
وظیفه تلویزیون است که درباره فرهنگ برنامه بسازد نه بخش خصوصی
او دربارهی ساترا گفته است که تاکنون تحقیقا نظر همه اعضای شورای صدور مجوز تولید ساترا مثبت بوده است؛ بهویژه از بخش بینالملل که بسیار استقبال کردهاند.
رشیدپور درباهی اینکه چرا برای پخش برنامه «ساعت صفر» سراغ شبکه نمایش خانگی آمده اینچنین میگوید: «ماجرای من به دقتی که شما میگویید نیست که من شبکه نمایش خانگی را انتخاب کرده باشم؛ بیشتر فکر میکنم شبکه نمایش خانگی من را انتخاب کرده است تا من آن را. حتما ترجیح میدهم برنامهها در بیگمدیاهایی که وسعت و گستردگی پخش دارند، نمایش داده شوند. طبیعتا برنامههای اینچنینی باید در تلویزیون ساخته شوند. وظیفه تلویزیون است که در مورد فرهنگ، گردشگری و جاذبههای ایران برنامه بسازد نه بخش خصوصی و شبکه نمایش خانگی. بارها این را گفتهام. زمانی که در تلویزیون هم برنامه داشتم توصیه میکردم برنامهها را به این سمت ببریم. مسابقه بسازیم که چه؟ شاید حداقل ایدهآلهایی که از کار فرهنگی در ذهن من وجود دارد در یک مسابقه محقق نمیشد. بحث «حالا خورشید» چیزی دیگری بود، اما واقعا دوست نداشتم که در یک برنامه سرگرمکننده حضور داشته باشم. به شدت به کاری که الان در حال تولید آن هستم علاقهمندم و برای انتشار آن هم راه دیگری جز شبکه نمایش خانگی ندارم.»
رشیدپور دربارهی فعالیت شبکه نمایش خانگی در ایران را در مقایسه با سایر کشورها نیز اینچنین گفته است: «ناباورانه باید بگویم ما در حوزه تولید ویاودی بسیار با کیفیتتر، استانداردتر و قابل قبولتر از همه کشورهای منطقه هستیم. به همین منظور چندی پیش در جلسهای پیشنهاد دادم محصولاتتان در حوزه ویاودی را در سطح منطقه بفروشید یا در کشورهای دیگر نمایشگاههای مدیا برگزار و محصولات پلتفرمهای ایرانی را ارائه کنید. در کشورهای حوزه عربزبان به شدت نیاز به تولید محتوا وجود دارد و تولید محتوای خودشان اصلا استاندارد نیست. حتی در تلویزیونهای بزرگشان هم محتوای استاندارد کم دارند. البته ترکیه در این حوزه قوی است، اما حتی در این کشور هم میتوانیم به خوبی برای محصولات ایرانی بازاریابی کنیم، زیرا بدون اغراق نه تنها ایران در حوزه برنامهسازی و تولید محتوا با ترکیه برابری میکند که حتی در خیلی از المانها ما جلوتر از سایر کشورهای منطقه هستیم.»
ماجرای انصراف از تلویزیون
رضا رشیدپور نخستین فعالیتهای خود را با گزارشگری و اجرا در اوایل دهه ۷۰ آغاز کرد و از اواسط دهه هشتاد با اجرای برنامههایی همچون «شب شیشهای»، «عبور شیشهای» و «مثلث شیشهای» به شهرت رسید. رشیدپور در همین سال وارد سینما شد و بعد از یک دوری پنج ساله از تلویزیون، دوباره در سال ۱۳۹۲ با کارگردانی برنامه طنز «عینک آفتابی» در شبکه نسیم، دوباره به صداوسیما بازگشت. از اوایل اردیبهشتماه ۱۳۹۵ رشیدپور مجددا به صورت رسمی وارد صداوسیما شد و اجرای برنامه «حالا خورشید» از شبکه سوم سیما را آغاز کرد که این برنامه نیز در اواخر سال ۱۳۹۷ به پایان رسید. در اسفندماه ۱۳۹۷ رضا رشیدپور در کنار احسان علیخانی، محمد دلاوری و رامبد جوان به عنوان مجریان برتر جام جم برگزیده شدند.
به گزارش ایسنا، رضا رشیدپور قرار بود پس از مدتها دوری از قاب تلویزیون با اجرای یک مسابقه به آنتن صداوسیما بازگردد اما به دنبال حاشیههای پیشآمده پیرامون بازگشت او و محمدرضا گلزار به تلویزیون و انتقاد و خط و نشان کشیدن برخی مجریان فعال روی آنتن، رشیدپور با انتشار ویدئویی از اجرای این مسابقه انصراف داد. در پی این اتفاق، خط و نشانها تمام شد اما برنامههای گلزار و رشیدپور هم پخش نشدند. هرچند پس از مدتی محمدرضا گلزار با «پانتولیگ» به تلویزیون بازگشت ولی از بازگشت رشیدپور همچنان خبری نبود.
این مجری باسابقه تلویزیون که اجرای برنامههای گفتوگومحور قابل توجهی همچون «شب شیشهای» و «مثلث شیشهای» را در ساختار هاردتاک برای تلویزیون برعهده داشت، پیش از انصراف از اجرای برنامه در تلویزیون، قرار بود اجرای سری جدید مسابقه «سیم آخر» در شبکه سه سیما را بر عهده بگیرد؛ یک مسابقه اطلاعات عمومی که پخش خود را از سال ۹۹ آغاز کرد و پس از سه فصل، در اسفند سال ۱۴۰۰ به پایان رسید.
http://new.sanatnews.ir/News//288181
برچسب ها :
رشیدپور
,
مجری
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
آخرين اخبار
ناتو و اوکراین نشست اضطراری برگزار میکنند
مزایای سفر به ایران برای شهروندان ترکیه تشریح شد
مصوبه کمیسیون تلفیق برای واردات خودرو توسط جانبازان بالای۵۰ درصد
برنامههای مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی
هتل گرانفروش ۷ میلیارد ریال جریمه شد
یک عامل افزایش خطر مرگ ناشی از سرطانهای زنان قبل از ۷۰ سالگی
پزشکیان درگذشت مادر شهیدان نمکی را تسلیت گفت
پدر طارمی: پیام «مهدی» انگیزه قهرمانی به تیم فوتبال هفت نفره داد
بورس به مسیر صعود برگشت
نفت برنت در ۷۵ دلار ایستاد
پالایشگاههای چینی برای نفت ایران پول بیشتری میدهند
ایثار و شهادت در تاریخ ثبت شده است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز