وزیر راه و شهرسازی: اتمام پروژههای نیمه تمام اولویت دولت چهاردهم است
|
وزیر صمت: رونق تجارت مرزی و توسعه سیستان و بلوچستان با رفع موانع محقق میشود
|
اتصال شبکه برق ایران و روسیه یک قدرت بزرگ الکتریکی را در منطقه ایجاد میکند
|
نیروگاهها و صنایع به سمت سوخت مایع بروند
|
وزیر صمت: در اولین فرصت به کردستان سفر میکنم
|
جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
|
وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود
|
وزیر نفت خبر داد: مدیریت سوخت منازل و مراکز صنعتی برای زمستان
|
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منصوب شد
|
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
شنبه 3 آذر 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
رژیم صهیونیستی زیر تیغ حملات سایبری
تاريخ:بيست و يکم فروردين 1403 ساعت 10:51
|
کد : 288090
|
مشاهده: 269
اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی در گزارشی معترف شد این رژیم از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر تا پایان سال ۲۰۲۳، بیش از ۳ هزار حمله سایبری را تجربه کرده که ۸۰۰ مورد آن، پتانسیل قابل توجهی در وارد کردن آسیب داشته است.
به گزارش ایسنا، در این گزارش آمده است: وقوع ۳۳۸۰ حمله سایبری از هفتم اکتبر تا پایان سال ۲۰۲۳، افزایش دو و نیم برابری حملات سایبری نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان میدهد. جنگ در غزه، افزایش حملات سایبری را به همراه داشته که به تدریج شدت گرفته اند و از تمرکز به سرقت اطلاعات، به حملات مختل کننده و آسیب رسان، تغییر یافتهاند.
در آغاز جنگ، این حملات ساده و غیرپیشرفته بوده و هدف آنها، ایجاد بینظمی عمومی بود اما به تدریج، متمرکزتر شده و به شکل موثرتری، فعالیت سازمانهای رژیم غاصب را مختل کرده اند. این حملات، نهادهای حیاتی را هدف گرفته اند و با هدف قرار دادن شرکتهای مهم در زنجیره تامین بسیاری از سازمانها، به دنبال اثرگذاری عمیقتری بوده اند.
رشد ۴۳ درصدی حملات سایبری به نهادهای اسرائیلی
طبق گزارش اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی، ترندهای جدیدی در این مدت، شکل گرفته اند. این نهاد، در طول سال ۲۰۲۳، تعداد ۱۳ هزار و ۴۰ گزارش از شهروندان و سازمانها درباره حملات سایبری دریافت کرد که رشد ۴۳ درصدی در مقایسه با سال ۲۰۲۲ داشت.
با این حال، ۶۸ درصد از این گزارشها در طول جنگ غزه دریافت شد. از میان این گزارشها، ۴۱ درصد حملات در شبکههای اجتماعی انجام شد، ۲۵ درصد تلاشهای فیشینگ بود، ۱۳ درصد از طریق سیستمهای رایانهای و ۹ درصد با استفاده از آسیب پذیریهای سیستم رایانه روی داد. همچنین سه درصد بدافزار، دو درصد وقفه در ادامه فعالیت و دو درصد اختلالات ارتباطاتی و چهار درصد، موارد دیگر بود.
اتحاد گروههای هکری علیه رژیم صهیونیستی
حملات سایبری حامیان فلسطین علیه وبسایتهای اسرائیلی که هشدار حمله موشکی منتشر میکنند، در همان ساعات اولیه آغاز عملیات طوفان الاقصی، افزایش یافت. بعضی از وبسایتهای اسرائیلی هک شده و صفحه آنها تغییر کرد. گروه آنون گاست، اپلیکیشن اسرائیلی هشدار موشک را هک کرد و یک هشدار جعلی «بمب هستهای در راه است» را منتشر کرد و باعث وحشت گسترده در سرزمینهای اشغالی شد که هدف اصابت هزاران موشک قرار گرفته بود.
سایر گروههای هکری تحت عنوان «خیزش رهبران» که هدف آن، بسیج سربازان سایبری مسلمان در انجام حملات سایبری هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی بوده است، دست به حمله زدند.
گزارشهای مختلف نشان میدهد دولت رژیم صهیونیستی، به هدف اصلی گروههای هک متعدد نظیر آنونیموس سودان، کیلنِت و بلک موراکان سایبر تبدیل شده است. این گروهها، رسما علیه رژیم صهیونیستی، اعلان جنگ داده و تهدید قابل توجهی را برای زیرساخت و حاکمیت دیجیتالی این رژیم به وجود آوردهاند. هکرهای روسی گروه کیلنِت، زیرساخت دولت، بانکها و شرکتهای اسرائیلی را هدف قرار دادند. در موج اخیر حملات سایبری، موسساتی مانند دانشگاهها هم هدف قرار گرفته اند.
در کنار این جنگ سایبری تمام عیار، گروههای سایبری طرفدار حماس هم به حملات انکار سرویس (داس) دست زدند و وبسایتهای خصوصی و دولتی رژیم صهیونیستی را هدف گرفتند. تشدید این نبرد سایبری، منعکس کننده شدت تنشهای ژئوپلیتیکی در این منطقه بوده و حملات سایبری به سلاح منتخب عوامل دولتی و غیردولتی تبدیل شده است.
حامیان رژیم صهیونیستی بینصیب نماندند
در بحبوحه جنگ میان رژیم صهیونیستی و مبارزان فلسطینی و تشدید جنگ سایبری، حامیان رژیم غاصب هم با افزایش حملات سایبری روبرو شدند و حملات داس، متداولترین شکل این حملات را تشکیل دادند. هکرهای آنون گاست، فور اکسپلوتیشن و گاست تیم، حملات مکرر و متعددی علیه وبسایتهای سنگاپوری به راه انداختند و پایگاه داده وبسایت بنای ملی و معبد سنگاپور را هم افشا کردند.
هکرهای آیروکس تیم هم وبسایتهای ژاپنی متعدد را با پیامهایی با این مضمون که پیروزی از آن ماست و ما همواره در کنار برادران فلسطینی ایستادهایم و با هشتگهای «فلسطین را نجات دهند» و از «فلسطین حمایت کنید»، هک کردند. هکرهای میستریوس تیم بنگلادش هم وبسایتهای ایتالیایی متعدد را هدف حمله قرار دادند زیرا ایتالیا در این جنگ، جانب رژیم صهیونیستی را گرفته بود.
گروه «استارز ایکس تیم»، به ویژه، فرانسه و آمریکا را در کنار رژیم صهیونیستی به عنوان اهداف اصلی برای یک سری حملات سایبری اعلام کرد. پیام آنها با دعوت به صلح و عدالت، همراه شد و در عین حال کشورهای حامی رژیم صهیونیستی را به دلیل نقض حقوق بشر علیه مردم فلسطین، محکوم کردند. این همگرایی تنش های ژئوپلیتیکی و جنگ دیجیتال، ماهیت درهم تنیده درگیریهای فیزیکی و سایبری را برجسته کرد.
کشورهایی نظیر هند، آمریکا، فرانسه، انگلیس و استرالیا که جانب رژیم صهیونیستی را گرفته بودند، با حملات سایبری هکرهای حامی فلسطین، در وضعیت دشواری قرار گرفتند.
جنگ غزه و حملات سایبری بیپایان
گروههای هکر قدرتمند متعددی از جمله «ارواح فلسطین» (گاست آف فلسطین) که حملات گستردهای را به وبسایتهای اصلی اسرائیل از جمله گنبد آهنین و سایتهای دولتی انجام دادند، به این جنگ پیوستند. همزمان، هکرهای روسی از طریق گروه «کیل میلک» طرفدار روسیه با لژیونی متشکل از ۱۰ هزار عضو، وارد میدان شدند.
با گسترش میدانهای نبرد سنتی به حوزه دیجیتال، گروههای هکری از پلتفرمهای شبکه اجتماعی مانند ایکس (توییتر سابق) و تلگرام استفاده کرده اند تا نفوذهای سایبری موفقیتآمیز خود را افشا کرده و به پایبندی به اهدافشان، تاکید کنند.
بر اساس گزارش سایبر اکسپرس، در واکنش به این جنگ ادامهدار، تلاشهای دیپلماتیکی از سوی کشورهایی شامل آمریکا، قطر و مصر برای دستیابی به آتش بس و آزادی گروگانهای اسرائیلی در جریان است. در این بین، ایرلند و اسپانیا از کمیسیون اروپا خواسته اند پایبندی رژیم صهیونیستی به حقوق بشر در غزه را ارزیابی کند که منعکس کننده پیامدهای بینالمللی فاجعهای است که توسط رژیم صهیونیستی در غزه شکل گرفته است.
http://new.sanatnews.ir/News//288090
برچسب ها :
رژیم صهیونیستی
,
حمله سایبری
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
آخرين اخبار
ایثار و شهادت در تاریخ ثبت شده است
بازگشایی کامل جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال
صعود پرسپولیس در جام حذفی با طلسمشکنی مهاجم آنگولایی
عراقچی: تصویب قطعنامه علیه ایران با اقدامات متقابل مواجه میشود
علیپور: خوشحالیم پای ژوائو به گلزنی باز شد
گاریدو: بازیهای جام حذفی خطرناک هستند
صالحی امیری با نخستوزیر آذربایجان دیدار کرد
آغاز ریلگذاری راه آهن خاش - چابهار
وزیر راه: کریدور شمال - جنوب راهبردی ترین پروژه ریلی کشور است
وزیر راه و شهرسازی: اتمام پروژههای نیمه تمام اولویت دولت چهاردهم است
وزیر صمت: رونق تجارت مرزی و توسعه سیستان و بلوچستان با رفع موانع محقق میشود
۶۰ لیتر سهمیه بنزین آذر شارژ شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز