تکمیل راه آهن رشت - آستارا تا پایان دولت چهاردهم
|
تلاش میکنیم بار جادههای جنوبشرق استان تهران به ریل منتقل شود
|
عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید میکنیم
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: جذب سرمایهگذاری و مشارکت عمومی اولویت صنایع باشد
|
راهبرد رونق سرمایه گذاری برای تولید سرلوحه برنامه وزارت صمت قرار گرفت
|
تاکید وزیر راه و مسکن بر رفع چالش ها در سال سرمایه گذاری برای تولید
|
امنیت سفر یک مسئله فردی نیست
|
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
|
تجارت در بخش کشاورزی را تحریمناپذیر و سودآور میکنیم
|
تاکید رئیس جمهور بر استفاده از فناوری درتأمین امنیت
|
تهدید ناترازیها برای شرکتهای دانش بنیان فرصت است
|
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
|
دیدار وزیر راه و شهرسازی با دبیرکل اتحادیه بینالمللی حملونقل جادهای
|
شنبه 23 فروردين 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
عدم دسترسی ۹۵ درصد مردم به داروهای نسل جدید دیابت
تاريخ:بيست و هشتم بهمن 1402 ساعت 10:56
|
کد : 287399
|
مشاهده: 459
به گزارش صنعت نیوز، یک فوق تخصص غدد و متابولیسم گفت: بیش از ۹۵ درصد از مردم در کشور ما بهخاطر قیمت بالای دارو، امکان دسترسی به داروهای نسل جدید دیابت را ندارند و برای آنکه هزینههای بعدی این بیماری از دوش سازمانهای متولی سلامت برداشته شود بهتر است از همین ابتدا این داروها بیمه شوند.
به گزارش صنعت نیوز، یک فوق تخصص غدد و متابولیسم گفت: بیش از ۹۵ درصد از مردم در کشور ما بهخاطر قیمت بالای دارو، امکان دسترسی به داروهای نسل جدید دیابت را ندارند و برای آنکه هزینههای بعدی این بیماری از دوش سازمانهای متولی سلامت برداشته شود بهتر است از همین ابتدا این داروها بیمه شوند.
محسن خوشنیت، افزود: بحث عدالت به دسترسی به خدمات سلامت خصوصا دارو برای بیماران دیابتی که جمعیتی بالغ بر ۶ میلیون نفر را شامل میشود بسیار اهمیت دارد. این موضوع در همه دنیا مطرح است و روزبهروز داروهای جدیدی نیز به بازار عرضه میشود. داروهایی که در حوزه دیابت طی دو دهه گذشته به بازارهای ایران و جهان وارد شده بسیار زیاد است و هر دارویی که وارد بازار میشود میتواند فواید زیادی را به دنبال داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه داروهای جدید نسبت به داروهای قدیمی قیمت بیشتری دارند، تصریح کرد: هزینه فناوری و تولید این داروها بسیارزیاد است و درواقع این داروها با کمک به کنترل راحتتر بیماری، تحول بزرگی در درمان دیابت ایجاد کردهاند و به همین دلیل بیشتر دولتها در این بخش سرمایهگذاری میکنند تا از هزینههای بعدی و عوارضی که عدم کنترل دیابت میتواند به بار بیاورد جلوگیری کنند.
ضرورت تجویز داروهای جدید برای مبتلایان به دیابت
فوق تخصص غدد و متابولیسم تاکید کرد: اگر درمان یک دیابتی بهدرستی انجام نشود ممکن است به عوارضی مانند مشکلات قلبی و عروقی، کلیه و چشم دچار شود. به همین دلیل اگر با داروهای جدید بتوانیم بیماری را مدیریت کنیم درواقع توانستهایم جلوی هزینههای زیادی که میتواند به خانوادهها و جامعه تحمیل شود بگیریم.
خوشنیت ادامه داد: برای آنکه بتوانیم این عدالت را ایجاد کنیم و همه افراد جامعه بتوانند به این داروها دسترسی پیدا کنند بهترین کار این است که این داروها در سبد بیمه قرار گیرند؛ آن هم در بیمههای عمومی مثل بیمه سلامت و تأمین اجتماعی خدمات درمانی نه بیمههای تکمیلی. چرا که همه به بیمههای تکمیلی دسترسی ندارند و بازهم به این طریق عدالتی که باید به مرحله اجرا گذاشته نمیشود.
به گفته این پزشک، اما چون طیف زیادی از مردم به بیمههای تأمین اجتماعی و سلامت دسترسی دارند میتوانند با این بیمهها هزینههای درمان خود را کاهش دهند. اما متأسفانه اکثر این بیمهها پوشش کاملی نسبت به این داروها ندارند و نسخه بیمار دیابتی که هر بار برای سه ماه به بیمار داده میشود، چندمیلیون تومان هزینه دارد و این برای بیمار دیابتی که مجبور است چند دارو برای کنترل قند، چند دارو برای قلب وچند دارو برای کنترل چربی و فشار خون مصرف کند و هزینه بالایی را پرداخت می کند، دشوار است که هرماه برای بیش از یکمیلیون تومان هزینه مصرف این داروهای جدید را هم بپردازد است.
خوش نیت ادامه داد: درواقع در حال حاضر بیمهها تنها ۳۰ درصد از این هزینهها را پرداخت میکند درحالیکه اگر بخواهیم در این بخش عدالت برقرار شود باید بیمهها پوشش بیشتری داشته باشند چرا که بیش از ۹۵ درصد از بیماران نمیتوانند این داروها را بهصورت آزاد تهیه کنند.
خوشنیت در خصوص تفاوت داروهای نسل جدید نسبت به نسل قدیم افزود: داروهای نسل جدید هم خوراکی هم تزریقی است. اما گروهی از داروهای جدید که اثرگذاری بیشتری نسبت به سایر داروها در این بیماری دارد اصولاً تزریقی هستند. البته هنوز در کشور ما همه داروهای نسل جدید وارد نشده است و اجازه واردات به آن داده نشده است. آن داروها موثرترند و هم راحتتر تزریق میشود و مدتزمان اثر گذاریشان بیشتر است.
وی ادامه داد: مثلاً در داروهای نسل جدید یک دارو یکبار یا دوبار تزریق میشود در حالی که در داروهای نسل قدیم بیمار ناگزیر بود یک دارو را ۴ تا ۵ بار در روز تزریق کند. داروهایی داریم که هنوز وارد ایران نشدهاند اما اثر گذاریشان آنقدر بالا است که تزریق یکبار برای بیمار در طول یک هفته کافی است و این کاهش تعداد تزریقات میتواند سبب بالا رفتن کیفیت زندگی بیمار شود.
وی بر این باور است که شرکتهای تولیدکننده و یا واردکننده این داروها باید قیمت دارو را پایین بیاورند. درواقع باید قیمتها با درآمد سرانه مردم ایران همخوانی داشته باشد. ما نمیتوانیم دارویی را که در آمریکا چند دلار است در ایران نیز به همین قیمت بفروشیم و شرکتهای مختلف باید تلاش کنند ضمن پایین آوردن هزینههای خود، زمینه دسترسی مردم را به این داروها فراهم کنند.
خوش نیت یادآور شد: هرچند که برخی از این شرکتها در تلاش هستند تا این اتفاق در کشور ما رقم بخورد چرا که در حال حاضر قیمت این داروها در کشور ما از بسیاری از کشورهای همسایه پایینتر است، اما دولت نیز باید هزینههای اضافه به واردات را کاهش و مالیاتها را از بخش واردات کاهش دهد.
http://new.sanatnews.ir/News//287399
برچسب ها :
دیابت
,
دارو
,
مردم
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
دلیل احضار نتانیاهو به کاخ سفید از نظر رسانه صهیونیستی
آخر هفته بارانی تهران/ کاهش دما از جمعه
ارزش بازار اپل ۶۴۰ میلیارد دلار آب رفت
دبیرکل ناتو در ژاپن: گسترش نیروهای مسلح چین حیرتآور است
ایهود باراک: جنگ نتانیاهو در غزه بیهدف است
یک سوم برق جهان از تجدیدپذیرها آمد
ارتباط دیابتِ بارداری با افزایش خطر ابتلا به اوتیسم در کودکان
آب دریای خزر و عمان به تهران نمیرسد
عزل ۵ مدیر هلال احمر در پی استفاده ناصحیح از بالگرد
اتهام ترور؛ پسر ترامپ اوکراین را زیر سوال برد
مصوبه جنجالی «تاثیر معدل در کنکور» و تصمیمات جدید آن
۳۵ هزار شغل مرکبات در آفریقای جنوبی به خطر افتاد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز