توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
|
صنعت فولاد به اهداف افق ۱۴۰۴ دست یافته است
|
بخش اعظم مینروبی مسیر راهآهن شلمچه - بصره انجام شده است
|
وزیر صمت: سهام خودروسازان واگذار میشود
|
هشدار وزیر صمت درباره قاچاق سوخت معادن
|
پروژههای عمرانی از دل تحریم و تنگناها سر بلند کردند
|
وزیر صمت: ارزآوری کشور با مقررات فعلی لطمه میخورد
|
شبکههای غیررسمی مالی، صادرات را تا ۱۵ درصد گرانتر کردهاند
|
قرارداد ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی برای شهرکهای صنعتی منعقد شد
|
نمیتوانیم خود را منفک از زنجیره ارزش جهانی بدانیم
|
انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده
|
آمادگی وزارت صمت برای افتتاح طرحهای فناورانه در کرمانشاه
|
ممنوعیت واردات کالاهای خارجی مشابه ساخت داخل ادامه دارد
|
جمعه 16 خرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
بهبود باروری مردان با خوردن روزانه حداقل ۲ مشت آجیل
تاريخ:اول آذر 1402 ساعت 13:35
|
کد : 285330
|
مشاهده: 225
یک مطالعه جدید نشان داده است که خوردن حداقل دو مشت آجیل در روز کیفیت اسپرم را افزایش میدهد و میتواند باروری مردان را بهبود بخشد.
به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، یک بررسی تحقیقاتی نشان داده است که خوردن حداقل دو مشت آجیل در روز میتواند کیفیت اسپرم و باروری را در مردان جوان و سالم بهبود بخشد. این استراتژی ساده بدون نیاز به تغییر دیگری در رژیم غذایی تأثیرات مثبتی را نشان داده است.
ناباروری میتواند تأثیر زیادی بر زوجها داشته باشد و باعث فشار عاطفی، افسردگی، اضطراب و اعتماد به نفس پایین شود. با افزایش ناباروری، تحقیقات بیشتر و بیشتری بر روی شناسایی عوامل تغییرپذیر سبک زندگی که بر باروری تأثیر میگذارند، مانند رژیم غذایی متمرکز میشوند.
اکنون یک فراتحلیل جدید و اولین در نوع خود به رهبری پژوهشگران دانشگاه موناش با بررسی مطالعات انسانی نشان داده است که خوردن آجیل میتواند کیفیت اسپرم و در نتیجه باروری را در مردان بهبود بخشد.
نیکول کلو یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: در مطالعاتی که ما بررسی کردیم، مردان تنها باید روزانه ۶۰ تا ۷۵ گرم آجیل مصرف کنند تا به بهبود قابل توجهی در کیفیت اسپرم دست یابند. این یعنی فقط دو مشت آجیل در روز.
پژوهشگران چهار مطالعه شامل ۸۷۵ شرکتکننده(۶۴۶ مرد، ۲۲۹ زن) را در بررسی خود وارد کردند. دو مورد از مطالعات، مشاهدهای بودند و دو کارآزمایی دیگر، تصادفی و کنترلشده بودند که در این فراتحلیل گنجانده شدند.
دو مطالعه دوم در مجموع شامل ۲۲۳ مرد سالم در یک محدوده سنی مشابه - ۱۸ تا ۳۵ سال - بودند که گزارش دادند یک رژیم غذایی معمولی به سبک غربی مصرف میکنند. در یک کارآزمایی، شرکت کنندگان روزانه ۷۵ گرم گردوی انگلیسی پوست کنده و کامل به مدت ۱۲ هفته مصرف کردند و در کارآزمایی دیگر ۶۰ گرم(دو مشت) مخلوطی از ۳۰ گرم گردو، ۱۵ گرم بادام و ۱۵ گرم فندق را به مدت ۱۴ هفته مصرف شد.
در هر دو مطالعه، گروه کنترل یک رژیم غذایی منظم بدون آجیل مصرف کردند.
در نهایت، مطالعات نشان داد که مصرف روزانه حداقل دو مشت آجیل به عنوان بخشی از رژیم غذایی غربی، نشانگرهای کیفیت اسپرم مانند سرزندگی، تحرک و مورفولوژی را بهبود میبخشد، اما غلظت اسپرم را بهبود نمیبخشد.
باربارا کاردوسو، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: تحلیل آماری در هر دو مطالعه برای عوامل دیگری مانند فعالیت بدنی تنظیم شد. یافتهها نشان میدهد که این استراتژی ساده بدون توجه به سایر سبکهای زندگی، اثرات مثبتی دارد.
پژوهشگران میگویند که به جز افزودن آجیل، هیچ تغییر دیگری در رژیم غذایی شرکت کنندگان ایجاد نشد.
کاردوسو میگوید: شرکت کنندگان در این آزمایش از رژیم غذایی به سبک غربی استفاده کردند که لزوماً سالم نبود. این بدان معناست که افزودن آجیل به رژیم غذایی معمولی آنها بدون نیاز به تغییرات بیشتر در رژیم غذایی تأثیر مثبتی داشته است.
مطالعات غیرتصادفی، شامل شرکتکنندگانی با وضعیت باروری متفاوت(به عنوان مثال، تعداد اسپرم کم یا عادی)، هیچ ارتباطی بین مصرف آجیل و کیفیت اسپرم گزارش نکردند.
پژوهشگران میگویند، غلظت بالای چربیهای اشباع نشده امگا ۳، فیبرهای غذایی، ویتامینها، مواد معدنی و پلیفنولهای موجود در آجیل میتواند سلامت باروری را بهبود بخشد.
در حالی که در مطالعات بررسی شده توسط پژوهشگران، آجیلهای مشخصی مصرف شد، اما آنها میگویند که سایر انواع آجیل نیز احتمالاً فواید مشابهی را ارائه میدهند.
کلو میگوید: بسیاری از مردم فکر میکنند که آجیل، چاقکننده است، اما تحقیقات نشان میدهد افرادی که روزانه ۱ تا ۲ مشت میخورند، در واقع لاغرتر از افرادی هستند که آجیل نمیخورند. همچنین، آجیل حاوی چربیهای غیراشباع، آنتیاکسیدانها و فیبر رژیمی است که مواد مغذی ضروری برای سلامتی هستند.
با این حال، پژوهشگران هشدار میدهند که همه آجیلها برابر نیستند.
کاردوسو میگوید: منظور ما آجیل خام یا بو داده است. من از آجیلهای نمکی یا شیرین پرهیز میکنم، چرا که میتواند با مشکلات مختلف سلامتی مانند فشار خون بالا و مقاومت به انسولین مرتبط باشد.
پژوهشگران تنها دو مطالعه را یافتند که تأثیر مصرف آجیل را بر باروری مردان بررسی میکرد و هیچ کدام مربوط به باروری زنان نبود.
کاردوسو میگوید: پیامدهای این یافتهها برای افرادی که تلاش میکنند باردار شوند، ارزش زیادی دارد، اما ما همچنین باید تأثیرات آجیل را بر باروری زنان ارزیابی کنیم. ما از مطالعات بیشتر مردان و زنان برای تقویت نتایج خود استقبال میکنیم.
این مطالعه در مجله Advances in Nutrition منتشر شده است.
http://new.sanatnews.ir/News//285330
برچسب ها :
باروری
,
آجیل
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
هشدار ماسک نسبت به ورشکستگی آمریکا
صحنه قتل الهه حسیننژاد هفته آینده بازسازی میشود
خدماتدهی مترو به نمازگزاران عید قربان
سرویس رسانی رایگان ناوگان تاکسیرانی به نمازگزاران عید قربان
ذاکرات تجاری دانش بنیانها با نماینده ۲۰ کشور در نمایشگاه ایران هلث
وزیر صمت از طرح ورق گرم فولاد کردستان در قروه بازدید کرد
سرمایهگذاری ۵ میلیارد دلاری پتروشیمیها برای جمعآوری گازهای مشعل
طرح مصلای امام خمینی (ره) تهران بازنگری میشود
تمدید مهلت رفع تعهد ارزی صادرات ۱۴۰۳ تا پایان مهر
توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
نفت از صعود بازماند
قانونگذار انگلیسی خواستار توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز