پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد
|
رشد ۱۸.۳ درصدی مسافران نوروزی
|
تکمیل راه آهن رشت - آستارا تا پایان دولت چهاردهم
|
تلاش میکنیم بار جادههای جنوبشرق استان تهران به ریل منتقل شود
|
عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید میکنیم
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: جذب سرمایهگذاری و مشارکت عمومی اولویت صنایع باشد
|
راهبرد رونق سرمایه گذاری برای تولید سرلوحه برنامه وزارت صمت قرار گرفت
|
تاکید وزیر راه و مسکن بر رفع چالش ها در سال سرمایه گذاری برای تولید
|
امنیت سفر یک مسئله فردی نیست
|
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
|
تجارت در بخش کشاورزی را تحریمناپذیر و سودآور میکنیم
|
تاکید رئیس جمهور بر استفاده از فناوری درتأمین امنیت
|
تهدید ناترازیها برای شرکتهای دانش بنیان فرصت است
|
جمعه 29 فروردين 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
این علائم یعنی زیاده روی در مصرف پروتئین
تاريخ:سی ام آبان 1402 ساعت 10:52
|
کد : 285224
|
مشاهده: 151
زیاده روی در مصرف پروتئین نهتنها میتواند به کلیهها آسیب برساند بلکه میتواند بدن را خشک کند و احساس تشنگی شدیدی بهوجود بیاورد. دلیلش هم به افزایش میزان نیتروژن در بدن برمیگردد که سمی محسوب میشود.
مصرف بیش از حد پروتئین عوارض خطرناکی می تواند برای سلامت شما داشته باشد که بهتر است در مصرف آن مراعات کنید.
به گزارش صد آنلاین ، با اینکه پروتئین به رشد عضلانی کمک میکند، گرسنگی را کاهش میدهد و نقش مثبتی در کاهش وزن دارد اما زیادهروی در مصرف این درشتمغذی میتواند پیامدهای منفی و ناگواری برای سلامت ما داشته باشد. قاعده کلی این است که مردان سالم بهازای هر 450 گرم از وزنشان باید 0.45 گرم پروتئین دریافت کنند، درحالی که این میزان برای زنان سالم حدودا 0.35 گرم است. البته افراد کمتحرک باید درباره پروتئین مورد نیاز بدنشان با متخصصان تغذیه مشورت کنند.
1- احساس تشنگی شدید
زیادهروی در مصرف پروتئین نهتنها میتواند به کلیهها آسیب برساند بلکه میتواند بدن را خشک کند و احساس تشنگی شدیدی بهوجود بیاورد. دلیلش هم به افزایش میزان نیتروژن در بدن برمیگردد که سمی محسوب میشود. بدن در چنین حالتی از دفع مایعات و آب موجود در خودش برای دفع نیتروژن کمک میگیرد درحالی که همین روند میتواند احساس تشنگی شدیدی ایجاد کند.
2- بوی بسیار بد دهان
امروزه بسیاری از افرادی که مصرف کربوهیدراتها را شدیدا کاهش میدهند، از انبوه منابع پروتئینی بهعنوان جایگزین استفاده میکنند اما نمیدانند که چنین کاری بوی بسیار بدی در دهان بهوجود میآورد. درواقع، وقتی که کربوهیدرات کافی دریافت نمیکنید، بدن هم چربیها و پروتئینها را در فرایند خاصی بهنام کتوز تبدیل به سوخت میکند. اما کتوز بوی بسیار بدی بهوجود میآورد که حتی با استفاده از نخدندان یا مسواک هم برطرف نمیشود. استفاده متعادل از کربوهیدراتهای مناسب در کنار منابع پروتئین و همچنین استفاده کافی از مایعات در طول روز به رفع این بوی بد کمک میکند.
3- وارد کردن فشار به کلیهها
وقتی که استیک، سینه مرغ یا دیگر منابع پروتئینی عضلهساز را مصرف میکنید، همزمان نیتروژن هم دریافت خواهید کرد که بهطور طبیعی در اسیدهای آمینه سازنده پروتئینها یافت میشود. اگر میزان دریافت پروتئین در محدوده عادی باشد، این نیتروژن بدون آسیبرسانی به بدن و بدون مشکل دفع میشود اما زیادهروی در مصرف پروتئین نهایتا کلیهها را برای دفع کردن نیتروژن مازاد تحت فشار قرار میدهد. این روند در کوتاهمدت مشکل خاصی بهوجود نمیآورد اما در طولانیمدت خطر آسیبدیدگی کلیهها را بیشتر میکند.
4- ایجاد احساس تهوع
وقتی که در مصرف پروتئینها زیادهروی میکنید، آنزیمهای گوارشی نمیتوانند با حجم بالای پروتئینهای دریافت شده سازگار شوند. این روند به سوءهاضمه و شکلگیری احساس تهوع منتهی خواهد شد. کاهش حجم پروتئینهای دریافتی باید این مشکل گوارشی را برطرف کند. استفاده متعادل از پروتئینهای باکیفیت در کنار کربوهیدراتهای پیچیده برای مقابله با این مشکل توصیه میشود.
5- افزایش چربی شکمی
زیادهروی در مصرف پروتئین نهتنها باعث افزایش وزن میشود بلکه این اضافهوزن عمدتا در قالب چربی شکمی نمایان خواهد شد. بهگفته متخصصان تغذیه، حداکثر پروتئینی که بدن در هر وعده غذایی میتواند در هضم و جذبش موفق عمل کند، 30 گرم است. پروتئین دریافت شده اضافی عمدتا در قالب چربی ذخیره میشود درحالی که اسیدهای آمینه اضافی هم بهراحتی دفع خواهند شد.
6- کاهش طول عمر
براساس مطالعه منتشر شده در Cell Metabolism، خطر مرگ بر اثر سرطان در میان افرادی که بیشازحد از منابع پروتئینی حیوانی استفاده میکنند، حدودا 4 برابر بیشتر از کسانی است که رژیم کمپروتئین دارند. طبق گزارش منتشر شده در WebMD، گروه دیگری از محققان هم دریافتهاند که اساسا خطر مرگ در میان افرادی که بیشازحد از پروتئین استفاده میکنند، 66 درصد بیشتر از کسانی است که کمتر از پروتئین استفاده میکنند.
http://new.sanatnews.ir/News//285224
برچسب ها :
پروتئین
,
سلامت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
استانداردهای بینالمللی رمز ورود سرمایهگذاران
هوش مصنوعی، یاور جدید چشمپزشکان برای کنترل آبمروارید
آیا سرکه سیب برای کاهش وزش موثر است؟
جزئیاتی از حملات سایبری در کشور طی زمستان سال ۱۴۰۳
سفر معاون وزیر خارجه ایران به عربستان
کره شمالی: به پرواز بمبافکنهای آمریکایی بر فراز کُره پاسخ میدهیم
روشی نوین برای تولید برق از «آب باران»
راهاندازی ۱۶۰ مجموعه نخبه پرور در سراسر کشور
تهران «پاک» شد
پیام تبریک فراجا به مناسبت روز ارتش
مدودف، صدراعظم آتی آلمان را «نازی» خواند
چین قاطعانه با اقدامات آمریکا مخالفت میکند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز