شنبه 3 آذر 1403

۳۷ هزار معامله در سامانه املاک و مستغلات ثبت شد

۳۷ هزار معامله در سامانه املاک و مستغلات ثبت شد
  تاريخ:چهاردهم آبان 1402 ساعت 09:51   |     کد : 284609   |     مشاهده: 492
به گزارش صنعت نیوز، معاون مسکن و ساختمان از ثبت ۳۷ هزار و ۵۷۳ معامله در سامانه املاک و مستغلات خبر داد و گفت: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای افزایش سقف تسهیلات ودیعه مسکن به ۸۰ همت به بانک مرکزی ارایه شده است.
به گزارش صنعت نیوز، معاون مسکن و ساختمان از ثبت ۳۷ هزار و ۵۷۳ معامله در سامانه املاک و مستغلات خبر داد و گفت: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای افزایش سقف تسهیلات ودیعه مسکن به ۸۰ همت به بانک مرکزی ارایه شده است.
هادی عباسی‌اصل در خصوص بخشی از برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن و با اشاره به استقبال از سامانه املاک و مستغلات، اظهار کرد: تاکنون ۳۷ هزار و ۵۷۳ قرارداد در سامانه املاک و مستغلات بین موجران و مستاجران منعقد شده است و این تعداد توانسته‌اند کد رهگیری رایگان از این سامانه، دریافت کنند.
وی با اشاره به اینکه سازمان املاک و مستغلات چندین‌بار به روز رسانی شده است از اتصال این سامانه به سامانه املاک و اسکان کشور برای تکمیل اطلاعات اقامتگاه ایرانیان خبر داد و افزود: در حال برنامه‌ریزی برای ویرایش جدید سامانه هستیم تا مشاوران املاک دارای مجوز نیز بتوانند از این سامانه برای ثبت قراردادهای الکترونیک با کد رهگیری رایگان اقدام کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه سامانه املاک و اسکان یکی از سامانه‌های مهمی است که تمامی ایرانیان باید اطلاعات مربوط به املاک و اسکان را در این سامانه ثبت کنند، توضیح داد: چنانچه اطلاعات اقامتی و ملکی افراد در سامانه املاک و اسکان ثبت نشود املاک آنها خالی تلقی می‌شود.
عباسی اصل اضافه کرد: هم‌اکنون در کنار خوداظهاری، اطلاعات این سامانه از طریق اطلاعاتی همچون ثبت‌نام آموزش و پرورش، قبوض برق، آب و گاز و بارگذاری در سامانه در حال تکمیل است. با بانک مرکزی نیز تفاهم کردیم تا اطلاعات ملکی افرادی که دسته چک دریافت و افتتاح حساب می‌کنند نیز در سامانه املاک و اسکان ثبت شود و آدرس سکونتی ایرانیان بر اساس سامانه املاک و اسکان، دریافت و تکمیل خواهد شد.
۶۰ همت سهم بانک مسکن در پرداخت تسهیلات نهضت ملی برای امسال
وی در خصوص توافق با بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات نهضت ملی و سایر تسهیلاتی که در تولید مسکن نقش دارند، توضیح داد: سهیمه تسهیلات سال سوم قانون جهش تولید مسکن توسط بانک مرکزی به بانک‌های عامل ابلاغ شده که سهم بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات طی امسال بیش از ۶۰ همت است.
به گفته معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی، بعد از بانک مسکن، بانک هایی همچونی ملت، ملی، تجارت و سپه در بخش تسهیلات نهضت ملی مسکن، حضور فعال‌تری نسبت به سایر بانک‌ها داشتند.
عباسی اصل از دیگر اقدامات برای تسریع در اجرای نهضت ملی مسکن را کاهش نرخ سود تسهیلات از ۲۳ به ۱۸ درصد برای پروژه‌های نهضت ملی که در اراضی دولتی احداث می‌شوند، عنوان کرد.
این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی توضیح داد: هم‌اینک افزایش تسهیلات به ۵۵۰ میلیون تومان برای مسکن شهری اجرایی شده است و برای پروژه‌های خودمالکی و پروژه‌هایی که بالای ۶۵ درصد پیشرفت داشته‌اند نیز افزایش تسهیلات اجرایی شده است.
بانک‌های خصوصی در پرداخت تسهیلات به وظایف خود عمل کنند
وی تصریح کرد: نیاز است تا بانک‌های خصوصی به وظایف خود در طرح نهضت ملی مسکن عمل کنند. چنانچه بانک‌ها به تکالیف خود در خصوص نهضت ملی مسکن عمل نکنند مشمول پرداخت مالیات ۲۰ درصدی که قانونگذار وضع کرده است می‌شوند. هم اکنون برای بانک‌هایی که به وظایف خود در ارایه تسهیلات عمل نکرده‌اند برگه تشخیص مالیاتی صادر شده است و در مرحله پیگیری توسط سازمان امور مالیاتی قرار دارد.
پیشنهاد افزایش سقف تسهیلات ودیعه مسکن به ۸۰ همت
معاون وزیر راه و شهرسازی از مکاتبه وزارت راه و شهرسازی با بانک مرکزی برای افزایش سهیمه و میزان تسهیلات ودیعه مسکن خبر داد و گفت: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای افزایش تسهیلات ودیعه مسکن به ۸۰ همت به بانک مرکزی ارایه شده است و باید در شورای پول و اعتبار در خصوص این پیشنهاد تصمیم گیری شود. همچنین از دیگر پیشنهادهای ارایه شده افزایش سقف تسهیلات فردی ودیعه مسکن است که این مورد نیز هم زمان با افزایش تسهیلات ودیعه مسکن بررسی خواهد شد.
عباسی اصل در خصوص مسکن ایثارگران نیز توضیح داد: موضوع مسکن ایثارگران و واگذاری اراضی به این قشر دارای ضوابط خاص خود است. با تاکید وزیر راه و شهرسازی در تلاش هستیم تا چنانچه ایثارگر و یا خانواده ایثارگر، زمین و یا مسکن دریافت نکرده باشند در پروسه واگذاری زمین و تامین مسکن قرار بگیرند.

http://new.sanatnews.ir/News//284609
Share

برچسب ها :  املاک , مستغلات , معامله
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است