امضای چهار سند همکاری مشترک با عراق در حوزه نفت وگاز
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: کارگر رکن تولید و تولید اساس پیشرفت کشور است
|
وزیر صنعت: جهش ۱۰ میلیارد دلاری مبادلات ایران و آفریقا در راه است
|
لزوم رفع موانع ساختاری و تسریع در اجرای توافقهای ایران و روسیه
|
دیدار رئیس اتاق بازرگانی ازبکستان و هیات تجاری با وزیر صمت در تهران
|
زمین بدون زیرساخت تحویل نمیدهیم؛ حتی اگر از ما انتقاد شود
|
بهره برداری از نخستین طرح تولید «مونازیت» در ایران و غرب آسیا
|
پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد
|
رشد ۱۸.۳ درصدی مسافران نوروزی
|
تکمیل راه آهن رشت - آستارا تا پایان دولت چهاردهم
|
تلاش میکنیم بار جادههای جنوبشرق استان تهران به ریل منتقل شود
|
عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید میکنیم
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: جذب سرمایهگذاری و مشارکت عمومی اولویت صنایع باشد
|
جمعه 19 ارديبهشت 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
مصرف میوه و سبزی دوران کودکی تضمین کننده سلامت بزرگسالی
تاريخ:ششم آبان 1402 ساعت 13:56
|
کد : 284293
|
مشاهده: 357
ایسنا/خراسان رضوی مصرف میوهها و سبزیجات سلامت کلی روده را بهبود میبخشد.
به نقل از ارث، بدن انسان اکوسیستم پیچیدهای دارد که میزبان تریلیونها باکتری است و بهطور قابلتوجهی بر رفاه ما تأثیر میگذارند. تنوع این جامعه از میکروارگانیسمها به ویژه در روده ما، نقشی اساسی در سلامت کلی ما ایفا میکند با این حال، منابعی که به این تنوع کمک میکنند مدتهاست موضوع کنجکاوی و تحقیق علمی بوده است.
تحقیقات بر اهمیت انتقال میکروبیومهای مادر به نوزادان در هنگام تولد و از طریق شیردهی تاکید کرده است. با این حال، موضوع به همین جا متوقف نمیشود زیرا محققان همچنان به کشف منابع بیشتری که به تنوع باکتریایی ما کمک میکند، ادامه میدهند.
این تحقیق بر روی میکروارگانیسمهای مشتق شده از مواد گیاهی، به ویژه میوهها و سبزیجات متمرکز شد و یافتههای این مطالعه ارتباط مستقیمی بین محتوای گیاهی رژیم غذایی ما و ترکیب جامعه باکتریایی روده ما را نشان میدهد.
مصرف مکرر میوه و سبزیجات تأثیر قابلتوجهی در افزایش جمعیت باکتریهای مرتبط با میوه و سبزیجات در روده انسان دارد. بهطور قابل توجهی، اوایل کودکی به عنوان یک دوره حیاتی برای این باکتریهای مرتبط با گیاهان در روده ظاهر میشود. این کشف به پیامدهای درازمدت سلامتی بر اساس عادات غذایی شکل گرفته در سالهای اولیه زندگی اشاره دارد.
پیامدهای این تحقیق برای بخشهای مختلف ازجمله کشاورزی، تولید موادغذایی و مراقبتهای بهداشتی است و بهطور کلی، تغذیه شخصی بهطور بالقوه میتواند رابطه ما با غذا و تندرستی را متحول کند.
یافتههای مطالعه کنونی در مجله Gut Microbes منتشر شده است.
http://new.sanatnews.ir/News//284293
برچسب ها :
سبزیجات
,
میوه
,
کودکان
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
عزم صندوق ذخیره فرهنگیان برای تکمیل پروژههای پتروشیمی
دیجیتالیسازی ضرورت راهبردی برای آینده صنعت پتروشیمی
مبارزه ۸۱۱ تکواندوکار در رقابت جهانی؛ اعزام نونهالان ایران به فجیره
مایکروسافت از عامل هوش مصنوعی خود رونمایی کرد
کسری تجاری آمریکا رکورد زد
اعلام تعداد کشتهها و زخمیهای حملات هند به پاکستان
انسولین و اسپریهای تنفسی در دسترس است
حسگری که آرسنیک را در آب شناسایی میکند
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
تولید مصالح ساختمانی سبز با استفاده از باکتری و ادرار!
بهرهمندی از دانشجومعلمان در شبکه داوطلبان نیکوکاری بهزیستی
مدیرکل فرودگاه صنعا از تعلیق پروازها تا اطلاع ثانوی خبر داد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز