تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
چهارشنبه 19 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
کدام نانها ارزش غذایی بیشتری دارند؟
تاريخ:بيست و ششم شهريور 1402 ساعت 10:21
|
کد : 282844
|
مشاهده: 240
فرماندار سمنان گفت: نانهای تیرهتر ارزش غذایی بیشتری دارند و برخلاف باور عموم نانهای سفید ارزش غذایی کمتری دارند.
محمد بهرامی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سفید بودن نانها به معنای کیفیت مطلوب آنها نیست.
وی با بیان اینکه کارشناسان این حوزه بر مصرف نان سبوسدار تاکید دارند، ادامه داد: نانهای تیرهتر بهدلیل برخورداری از مقادیر بیشتری از سبوس ارزش غذایی بیشتری دارند.
وی با بیان اینکه تیرگی نان به هیچ عنوان به معنای کیفیت پایین آن نیست، ادامه داد: نانواها موظفند که نانی که در دسترس مردم قرار میدهند از نظر میزان سبوس و دیگر موادمغذی استانداردهای لازم را داشته باشند.
فرماندار سمنان با بیان اینکه بخشی مهمی از مواد مغذی آرد در سبوس آن قرار دارد، توصیه کرد: باید در زمینه مصرف نانهای سبوسدار فرهنگسازی بیشتری صورت گیرد.
وی از رسانهها خواست در زمینه آموزش عمومی مردم در حوزه موادغذایی و از جمله نان تلاش بیشتری داشته باشند.
بهرامی از افزایش قابل توجه نظارتها بر خبازیهای این شهرستان در یکی دو سال اخیر خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه با توجه به افزایش نظارتها در این یکی دو سال شاهد افزایش کیفیت نان در سطح شهرستان بودیم.
فرماندار سمنان از فعالیت نانوایی های کشیک در شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به عبور میلیونی زوار حرم مطهر رضوی از شهر سمنان خبازی هایی که در مسیر عبور زوار قرار دارند مورد نظارت بیشتری قرار گرفتند.
وی از افزایش سهمیه برخی از خبازیهای فعال و با کیفیت در سطح شهرستان خبر داد و تصریح کرد: این افزایش سهمیه ها از طریق صلاحیت سنجی صورت گرفته انجام شده است.
وی با بیان اینکه در گذشته خبازی های شهرستان سمنان کمترین سرانه آرد را در سطح استان داشتند خاطرنشان کرد: سرانه آرد در مرکز استان ۵.۹ درصد بوده و این در حالی است که میانگین این شاخص در استان ۷.۲ درصد است. این شاخص در برخی شهرها به ۱۴ و ۱۵ درصد هم میرسد.
http://new.sanatnews.ir/News//282844
برچسب ها :
نان
,
ارزش غذایی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
پذیرش بدون آزمون دانشجو در ۶ رشته دانشگاه امیرکبیر
آخرين اخبار
لوکا مودریچ؛ میراثدار صبر، درد و شکوه
استیضاح وزیر کار با ۵۸ امضا کلید خورد
کنایه تند سرمربی ازبکستان به ایران
دستگاههای اجرایی از اقتصاد دولتی دل نمیکنند
دیدار عراقچی با وزیر خارجه مصر
۱۰ عملیات یمن با پهپادهای رادارگریز
نگرانی اروپا از تاثیر فسخ یک توافق اطلاعاتی با آمریکا
امنیت میلیاردها کاربر واتساپ به خطر افتاد
افتتاح بزرگترین سد برق آبی آفریقا
آغاز ثبتنام انتخابات فدراسیون سوارکاری
تتر به کانال ۹۰ هزار تومان بازگشت؛ سیگنال اصلاح نرخ غیررسمی دلار؟
برادران عالمیان در رنکینگ جهانی تنیس روی میز از هم دورتر شدند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز