تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
سه شنبه 18 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
پروتئین گیاهی جایگزین لبنیات در کدام ماده غذایی است؟
تاريخ:دوازدهم شهريور 1402 ساعت 12:59
|
کد : 282443
|
مشاهده: 384
افزودن پروتئین بیشتر به رژیم غذایی فقط برای ساخت و حفظ عضلات نیست. پروتئین میتواند به شما کمک کند تا به اهداف کاهش وزن خود برسید و مدت بیشتری احساس سیری کنید و در عین حال متابولیسم بدن و چربیسوزی خود را افزایش دهید. این مورد میتواند با افزایش سن از استخوانهای شما محافظت کند و فشار خون شما را کاهش دهد.
به نقل از هلث، بسیاری از منابع پروتئینی خوب از حیوانات به دست میآیند اما اگر سعی دارید مصرف گوشت خود را محدود کنید تا مصرف چربیهای اشباع شده خود را کاهش دهید، این روش کمک چندانی به شما نمیکند. همچنین ممکن است از خوردن مرغ و ماهی خسته شوید حتی افرادی که سعی در کاهش کلسترول خود دارند ممکن است نیاز داشته باشند مصرف تخم مرغ خود را به تنها یک عدد در روز محدود کنند و کسانی که عدم تحمل لاکتوز دارند نمیتوانند پروتئین خود را از شیر یا پنیر و لبنیات دریافت کنند بنابراین یافتن جایگزین مناسب حائز اهمیت است.
گیاهخواران احتمالا از قبل میدانند که میتوانیم هر روز مقدار زیادی پروتئین از گیاهان دریافت کنیم. بهطور خاص، احتمالا یک منبع پروتئین در فریزر شما مانند نخود فرنگی وجود دارد. یک فنجان نخود سبز پخته شده دارای ۸.۶ گرم پروتئین است، در مقایسه با یک فنجان شیر بدون چربی که با ۸.۴ گرم پروتئین، میزان کمتری است.
نخود فرنگی در واقع حبوبات است نه سبزیجات و به همین دلیل مقدار کمی پروتئین دارد. دو نوع نخود فرنگی، سبز و زرد وجود دارد؛ نخود سبز که معمولا به شکل تازه و منجمد نگهداری میکنیم، شیرینتر از همتایان زرد خود است. نخود زرد معمولا در برخی دیگر از غذاها ازجمله دال هندی استفاده میشود.
احتمالا متوجه شدهاید که پودر پروتئین نخود بهعنوان انرژی بار و یک جایگزین گیاهی برای گیاهخوران است. پروتئین نخود در مقایسه با پروتئین برنج یا شاهدانه تمام آمینو اسیدهای لازم را دارد اما مقدار کمی متیونین، یک آنتی اکسیدان مهم دارد بنابراین، طبق گفته موسسه آمریکایی تحقیقات سرطان، احتمالا ایده خوبی نیست که به پروتئین نخود بهعنوان منبع اصلی پروتئین خود اعتماد کنید.
پودر پروتئین نخود از نخود زرد مشتق شده است و به اشکال مختلف ایزوله پروتئین نخود، کنسانتره پروتئین نخود و پروتئین نخود بافتی موجود است. پروتئین ایزوله نخود سرشار از پروتئین و اسیدهای آمینه است که آن را برای کاهش وزن و عضلهسازی مفید میکند و پروتئین آن بیشتر از یک فنجان نخود پخته است. کنسانتره پروتئین نخود، اگرچه به اندازه پروتئین متراکم نیست، حاوی کربوهیدراتها یا چربیهای اضافه شده است. پروتئین نخود بافتی در تولید غذاهای گیاهی و وگان استفاده میشود.
اگرچه پروتئین نخود ممکن است تغییر خوبی در اسموتی صبحگاهی شما باشد اما نباید اضافه کردن نخود فرنگی معمولی را به سایر وعدههای غذایی خود در طول روز را فراموش نکنید. کمیته پزشکان، نخود فرنگی را به دلیل فواید تغذیهای آن، غذای قدرتمند مینامد. آنها نه تنها سرشار از پروتئین هستند، بلکه ۸.۸ گرم فیبر نیز با یک فنجان نخود دریافت خواهید کرد تا سلامت روده خود را بهبود بخشیده و احساس سیری کنید.
نخود سبز همچنین چربی اشباع شده، کلسترول و نمک کمی دارد. آنها سرشار از مواد مغذی ضروری از جمله ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B۶، ویتامین K، منگنز، تیامین، فولات و منیزیم هستند. نخود فرنگی دارای شاخص گلیسمی پایینی است، به این معنی که تاثیر کمتری بر سطح قند خون شما دارد. نخود سبز همچنین حاوی ترکیبات مفیدی مانند ایزوفلاونها، لکتینها و ساپونینهاست که اثرات محافظتی در برابر سرطان دارند.
میتوانید مقداری نخود سبز برای تقویت پروتئین در سالاد اضافه کنید یا میتوانید نخود سبز را برای چند ساعت در اجاق گاز آرام بپزید. فقط مقداری سبزی تازه مانند نعناع یا ریحان به آن اضافه کنید سپس با پنیر فتا، روغن زیتون خالص و آب لیمو آن را سرو کنید.
http://new.sanatnews.ir/News//282443
برچسب ها :
پروتئین گیاهی
,
لبنیات
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
پذیرش بدون آزمون دانشجو در ۶ رشته دانشگاه امیرکبیر
آخرين اخبار
۵ سد مهم کشور خشک شدند
زنگ خطر برای تهرانیها؛ ۴۳ درصد زنان کمتحرک هستند
مکانیزم ماشه، مکانیزم لبوبو
هلاکت ۴ نظامی صهیونیسیت در انفجاری در شمال غره
ثبتنام یک میلیون و ۲۵۷ هزار دانشآموز کلاس اولی
پیام مسعود پزشکیان به «امامعلی رحمان»
تأکید ایران و عراق بر تقویت روابط اقتصادی و مرزی
سودان از امارات به شورای امنیت شکایت کرد
موافقت ساترا با سریال جدید محسن تنابنده
قالیباف نایب قهرمانی تیم ملی ووشو ایران را تبریک گفت
واکنش مقامات صهیونیست به عملیات شهادتطلبانه قدس
شمار شهدای جنگ در غزه
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز