ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
شنبه 4 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
راه مقابله با بیماری تب کریمه کنگو چیست؟
تاريخ:سوم مرداد 1402 ساعت 13:46
|
کد : 280811
|
مشاهده: 374
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: بیماری تب کریمه کنگو به دلیل خونریزی شدید و اختلال در عملکرد ارگانهای اصلی بدن سبب مرگ انسان میشود.
مصطفی فخرآبادی پور صبح امروز (سوم مردادماه) با بیان اینکه انتقال این بیماری از دام به دام توسط کنه هیالوما صورت میگیرد، افزود: تب کریمه کنگو(CCHF) یک بیماری ویروسی تب دار حاد است که از طریق کنه به انسان منتقل میشود و علائم بالینی خاصی در دام ندارد.
فخرآبادی پور با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو به دلیل خونریزی شدید و اختلال در عملکرد ارگانهای اصلی بدن سبب مرگ انسان میشود، خاطرنشان کرد: این بیماری از راههایی همچون شاخ بری، پشم چینی، کشتار دامهای آلوده، گزش کنه، له کردن کنه با دست، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت آلوده به انسان منتقل میشود.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان با بیان اینکه سمپاشی محل نگهداری دام و بهسازی محیط سبب نابودی کنه میشود، عنوان کرد: دامداران، کارگران دامداری ها، ذبح کنندگان و سلاخان، کارگران کشتارگاهها، بازرسان بهداشتی دامپزشکی و کادر درمانی شاغل در بیمارستانها از جمله افرادی هستند که بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو قرار دارند.
وی با بیان اینکه استفاده از دستکش هنگام تکه کردن گوشت الزامی است، تصریح کرد: گوشت تازه باید حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود و در غیر این صورت خانمهای خانه دار هم در معرض ابتلا به تب کریمه کنگو قرار میگیرند.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان ادامه داد: مردم از ذبح دام در منزل و مکانهای عمومی خودداری کنند و دام فقط در کشتارگاههای مجاز و تحت نظارت ناظران شرعی و بهداشتی ذبح شود.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، از ابتدای امسال تاکنون چهار مورد قطعی ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در استان هرمزگان شناسایی شده است.
http://new.sanatnews.ir/News//280811
برچسب ها :
تب کریمه کنگو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
«خوشامدگویی» صندوق نوآوری به دانشبنیانهای جدید
آخرين اخبار
آتشسوزی جنگلی در آلبانی؛ ۶ روستا تخلیه شد
«گنبد طلایی» ۱۵۱ میلیاردی ترامپ کلید خورد
توافق پرسپولیس و خیبر بر سر انتقال حسین ابرقویی
نامه انجمنهای نشر کتاب به رئیسجمهور
توسعه همکاریها برای تولید و اشتغال
گرجستان میزبان رزمایش ناتو
سانحه رانندگی در پرو با ۱۸ کشته و ۲۴ زخمی
گسترش پوشش اینترنت در مناطق روستایی
پرتاب ماهواره مخابراتی ناهید ۲ به فضا
آغاز سیامین المپیاد علمی دانشجویی کشور
قطعی آب و برق در فدراسیونهای مستقر در آزادی
نرخ انواع ارز تجاری اعلام شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز