شنبه 3 آذر 1403

راه مقابله با بیماری تب کریمه کنگو چیست؟

  تاريخ:سوم مرداد 1402 ساعت 13:46   |     کد : 280811   |     مشاهده: 253
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: بیماری تب کریمه کنگو به دلیل خونریزی شدید و اختلال در عملکرد ارگان‌های اصلی بدن سبب مرگ انسان می‌شود.
مصطفی فخرآبادی پور صبح امروز (سوم مردادماه) با بیان اینکه انتقال این بیماری از دام به دام توسط کنه‌ هیالوما صورت می‌گیرد، افزود: تب کریمه کنگو(CCHF) یک بیماری ویروسی تب دار حاد است که از طریق کنه به انسان منتقل می‌شود و علائم بالینی خاصی در دام ندارد.
فخرآبادی پور با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو به دلیل خونریزی شدید و اختلال در عملکرد ارگان‌های اصلی بدن سبب مرگ انسان می‌شود، خاطرنشان کرد: این بیماری از راه‌هایی همچون شاخ بری، پشم چینی، کشتار دام‌های آلوده، گزش کنه، له کردن کنه با دست، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت آلوده به انسان منتقل می‌شود.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان با بیان اینکه سمپاشی محل نگهداری دام و بهسازی محیط سبب نابودی کنه می‌شود، عنوان کرد: دامداران، کارگران دامداری ها، ذبح کنندگان و سلاخان، کارگران کشتارگاه‌ها، بازرسان بهداشتی دامپزشکی و کادر درمانی شاغل در بیمارستان‌ها از جمله افرادی هستند که بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو قرار دارند.
وی با بیان اینکه استفاده از دستکش هنگام تکه کردن گوشت الزامی است، تصریح کرد: گوشت تازه باید حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود و در غیر این صورت خانم‌های خانه دار هم در معرض ابتلا به تب کریمه کنگو قرار می‌گیرند.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان ادامه داد: مردم از ذبح دام در منزل و مکان‌های عمومی خودداری کنند و دام فقط در کشتارگاه‌های مجاز و تحت نظارت ناظران شرعی و بهداشتی ذبح شود.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، از ابتدای امسال تاکنون چهار مورد قطعی ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در استان هرمزگان شناسایی شده است.

http://new.sanatnews.ir/News//280811
Share

برچسب ها :  تب کریمه کنگو
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است