نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
|
تاکید بر توسعه همکاریهای صنعتی و معدنی بین ایران و ارمنستان
|
پیام تسلیت وزیر صمت در پی شهادت سیدحسن نصرالله
|
توسعه همکاریهای ایران و پاکستان در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر
|
برگزاری کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و عربستان در آیندهای نزدیک
|
همکاریهای ایران و تاجیکستان در حوزه برق توسعه مییابد
|
گزارش کامل کارشناسی ابعاد حادثه به مردم ارائه می شود
|
اجازه تغییر کاربری مدارس را نمیدهیم
|
رجستری آیفون را دنبال میکنیم
|
دستور وزیر راه برای پیگیری سریع سانحه قطار باری هرمزگان
|
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان معاون وزیر شد
|
لزوم تنوع در تولید گریدهای پتروشیمی
|
انتقاد عارف از ضربهپذیری سیستم توزیع بنزین در پی حمله سایبری
|
يک شنبه 15 مهر 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
۵ شربت سنتی برای جلوگیری از گرمازدگی
تاريخ:هجدهم تير 1402 ساعت 20:18
|
کد : 280037
|
مشاهده: 286
فصل گرما که فرا میرسد همه به دنبال نوشیدنیهایی برای کم کردن عطش خود هستند، اما میتوان به جای نوشابههای مضر، از نوشیدنیهای خنک سنتی استفاده کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر فاضله حیدریان مقدم _ متخصص طب سنتی با اشاره به این که در فصول گرم سال به دلیل شدت گرمای هوا، قوت هاضمه معده کاهش مییابد، اظهار کرد: در تابستان و هوای گرم باید از غذاها و نوشیدنیهای سبک که هضم راحتی دارند استفاده کرد.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وی افزود: در فصل گرما برای پیشگیری از گرمازدگی تهیه شربت سکنجبین و تخم کاسنی، عناب و زرشک و خاکشیر یخ زده و آبلیمو میتواند به میزان قابل توجهی مفید باشد که دستور تهیه آنها از قرار زیر است:
شربت سکنجبین و تخم کاسنی
برای تهیه سکنجبین سه پیمانه شکر را با چهار پیمانه آب و یک پیمانه سرکه انگوری یا سرکه سیب بجوشانید، کمی از شربت را با یک قاشق چایخوری تخم کاسنی خیس خورده و یک لیوان آب بنوشید.
شربت عناب و زرشک
۱۰ عدد عناب را له کرده با دو قاشق غذاخوری زرشک در یک و نیم لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان بماند سپس مواد را صاف کرده و با یک قاشق غذاخوری شکر شیرین کنید و خنک بنوشید.
شربت خاکشیر یخ زده و آبلیمو
دو قاشق غذاخوری خاکشیر خیسانده را در جایخی بریزید، دو قاشق غذاخوری شکر، دو عدد لیمو تازه و یک لیوان آب را هم بزنید و یک مکعب خاکشیر یخ زده در آن انداخته و بعد از هم زدن میل کنید.
شربت بهلیمو
برای تهیه این شربت شکر را با یک پیمانه آب کمی جوشانده، سپس یک پیمانه آب لیمو تازه اضافه کنید و بعد از کمی جوشیدن خاموش کنید، این شربت را با آب خنک رقیق کرده و میل کنید.
دوغ ترش و تخم شربتی
دو قاشق غذاخوری تخم شربتی را در آب خیسانده، با یک لیوان دوغ ترش رقیق مخلوط کنید و خنک بنوشید.
http://new.sanatnews.ir/News//280037
برچسب ها :
گرمازدگی
,
شربت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
امشب به تماشای مقارنه ماه و مشتری بنشینید
وزیر راه: راه آهن سنندج - باشماق فرصت جدید ترانزیتی است
افزایش تولید و صادرات نفت بهرغم تحریمها و تهدیدها برگ زرینی در کارنامه دو ساله دولت است
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
رایزنی معاون وزیر نفت با شرکتهای خارجی برای صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت گاز
تولید مشترک خودرو توسط ایران و چین
وزیر نفت شایعه استعفای خود را تکذیب کرد
روابط ایران و چین بیش از هر زمان دیگری فرصت رشد دارد
اطلاعیه وزارت صمت درباره مصوبه شورایعالی نظارت
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
وزیر نفت: به دنبال راهاندازی کریدور گازی شمال جنوب هستیم
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
آخرين اخبار
افزایش دمای هوای تهران از اواسط هفته
افزایش ۳۰۰ درصد معاینات غربالگری سرطان سینه در دستور کار قرار دارد
ترسیم برنامه جامع فیلترینگ با محوریت مرکز ملی فضای مجازی
توسعه توانمندی دانشبنیانها در حوزههای فناورانه و نوآورانه صنعت دارو
استفاده از آووکادو برای جلوگیری از فاسد شدن غذاها
کشف تابوت دخترِ حکمران
تاخیر در شناسایی کمشنوایی کودکان، عوارض جدی دارد
تعویض مخازن سی ان جی فرسوده ۶۰۰۰ تاکسی در کشور
رویداد آموزشی سینمای مستند باستانشناسی در شیراز برگزار میشود
بیش از ۵۰ درصد رانندگان حمل و نقل عمومی «بیمه» نیستند
آغاز به کار سامانه «سیما تاکسی» برای تاکسیرانان
بیتکوین جایگزین پول جهانی خواهد شد؟
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز