وزیر راه و شهرسازی: اتمام پروژههای نیمه تمام اولویت دولت چهاردهم است
|
وزیر صمت: رونق تجارت مرزی و توسعه سیستان و بلوچستان با رفع موانع محقق میشود
|
اتصال شبکه برق ایران و روسیه یک قدرت بزرگ الکتریکی را در منطقه ایجاد میکند
|
نیروگاهها و صنایع به سمت سوخت مایع بروند
|
وزیر صمت: در اولین فرصت به کردستان سفر میکنم
|
جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
|
وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود
|
وزیر نفت خبر داد: مدیریت سوخت منازل و مراکز صنعتی برای زمستان
|
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منصوب شد
|
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
شنبه 3 آذر 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
مصرف کدام میوهها با کاهش خطر زوال شناختی همراه است؟
تاريخ:يازدهم تير 1402 ساعت 09:07
|
کد : 279551
|
مشاهده: 223
به نظر میرسد که برخی از میوهها و سبزیجات حاوی فلاونولهای آنتیاکسیدانی از ابتلا به زوال شناختی محافظت میکنند.
به نقل از سایکولوژی، فلاوانولها که نوعی فلاونوئید هستند، تقریبا در تمام میوهها و سبزیجات همچنین در چای یافت میشوند.
با افزایش سن، مصرف حدود یک فنجان سبزی با برگ تیره به صورت روزانه با حفظ تواناییهای شناختی قویتر مرتبط است.
در این تحقیق فلاوانولی به نام کامفرول با بالاترین سطح حفاظت مرتبط بود. مواد غذاهای معمولی حاوی سطوح بالای کامفرول، لوبیا، چای، کلم پیچ، اسفناج و کلم بروکلی هستند.
فلاوانول دیگری به نام میریستین نیز ویژگی محافظتی داشت، اگرچه به اندازه کامفرول نبود. غذاهای معمولی حاوی سطوح بالایی از میریستین شامل چای، کلم پیچ، پرتقال و گوجه فرنگی است.
کوئرستین که در چای، سیب، کلم پیچ و گوجه فرنگی یافت میشود نیز در سطح پایینتر محافظت ایجاد میکند.
دکتر توماس ام. هالند، اولین نویسنده این مطالعه گفت: هیجانانگیز است که نتایج مطالعه ما نشان میدهد انتخاب رژیم غذایی خاص ممکن است منجر به کاهش سرعت زوال شناختی شود.
چیزی به سادگی خوردن میوه و سبزیجات بیشتر و نوشیدن چای بیشتر راهی آسان برای افراد است تا نقش فعالی در حفظ سلامت مغز خود داشته باشند.
برای این مطالعه، تقریبا ۱۰۰۰ نفر بر اساس میزان فلاوانول در رژیم غذایی خود به گروههایی تقسیم شدند.
بیشترین میزان فلاوانول مصرفی در این گروه، ۱۵ میلیگرم به صورت روزانه بود؛ مقداری که از یک فنجان سبزیهای برگدار تیره به دست آمد.
شرکتکنندگان در مطالعه بهطور متوسط طی هفت سال پیگیری شدند و آزمایشهای شناختی منظم انجام دادند.
نتایج نشان داد، افرادی که بالاترین سطوح فلاوانول را مصرف کردند، کمترین کاهش را در تواناییهای شناختی خود تجربه میکنند.
نویسندگان این مطالعه توضیح دادند: «نتایج نشان میدهد که دریافت فلاونولها و چندین ترکیب فلاونول در رژیم غذایی ممکن است با کاهش آهستهتر در ابتلا به زوال شناختی و تواناییهای شناختی متعدد با افزایش سن همراه باشد».
http://new.sanatnews.ir/News//279551
برچسب ها :
میوه
,
زوال شناختی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
آخرين اخبار
ناتو و اوکراین نشست اضطراری برگزار میکنند
مزایای سفر به ایران برای شهروندان ترکیه تشریح شد
مصوبه کمیسیون تلفیق برای واردات خودرو توسط جانبازان بالای۵۰ درصد
برنامههای مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی
هتل گرانفروش ۷ میلیارد ریال جریمه شد
یک عامل افزایش خطر مرگ ناشی از سرطانهای زنان قبل از ۷۰ سالگی
پزشکیان درگذشت مادر شهیدان نمکی را تسلیت گفت
پدر طارمی: پیام «مهدی» انگیزه قهرمانی به تیم فوتبال هفت نفره داد
بورس به مسیر صعود برگشت
نفت برنت در ۷۵ دلار ایستاد
پالایشگاههای چینی برای نفت ایران پول بیشتری میدهند
ایثار و شهادت در تاریخ ثبت شده است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز