وزیر راه و شهرسازی: اتمام پروژههای نیمه تمام اولویت دولت چهاردهم است
|
وزیر صمت: رونق تجارت مرزی و توسعه سیستان و بلوچستان با رفع موانع محقق میشود
|
اتصال شبکه برق ایران و روسیه یک قدرت بزرگ الکتریکی را در منطقه ایجاد میکند
|
نیروگاهها و صنایع به سمت سوخت مایع بروند
|
وزیر صمت: در اولین فرصت به کردستان سفر میکنم
|
جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
|
وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود
|
وزیر نفت خبر داد: مدیریت سوخت منازل و مراکز صنعتی برای زمستان
|
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منصوب شد
|
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
شنبه 3 آذر 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
باید سهم تولید صنعت آبزیپروری در تأمین امنیت غذایی مردم جدی گرفته شود
تاريخ:سی و يکم خرداد 1402 ساعت 09:51
|
کد : 278904
|
مشاهده: 229
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: صنعت آبزیپروری نسبت به صنایع دامی نوپاست ولی باید سهم تولید این بخش در تامین پروتئین و امنیت غذایی مردم جدی گرفته شود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان در نشست هماندیشی مدیران کل دامپزشکی و شیلات استان های ساحلی جنوب کشور و استان گلستان در بندرعباس، از استان هرمزگان به عنوان دروازه پیشرفت ایران یاد کرد و گفت: در استان هرمزگان فعالیت های شیلاتی نقشی کلیدی و محوری در توسعه و رونق اقتصادی دارند.
احسان کامرانی با بیان اینکه ارتباط و تعامل بین سازمانی و دستگاهی بیشک سازنده است، فعالیتهای شیلاتی و دامپزشکی را عجین خواند و تصریح کرد: یقینا تداوم امنیت غذایی به ویژه در بخش تامین پروتئین دریایی سبد خانواده ها و همچنین ارزآوری ملزوم به پایداری و توسعه همین تعاملات موجود است.
وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان از ظرفیتهای عظیمی در همه حوزههای اقتصادی بهرهمند است، گفت: بیشک هرمزگان محقق کننده اقتصاد دریا محور است که باید از همه ظرفیتهای استان هرمزگان به نحو احسن استفاده شود. کامرانی بر تقویت آزمایشگاه، تسهیل خدمات شیلاتی و دامپزشکی به فعالان حوزه شیلات، ممانعت از دوگانگی قوانین و مقررات، افزایش ارزش افزوده در محصولات تولیدی، ارتقای عمل آوری و بسته بندی محصولات شیلاتی، توسعه نقش شیلات در تامین امنیت غذایی و ... تاکید کرد.
در ادامه این نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، دامپزشکی و شیلات را دو رکن اساسی در صنعت آبزیپروری خواند و تصریح کرد: بدون شک تعاملات و همکاری بین دامپزشکی و شیلات برای پیشبرد اهداف در راستای تامین غذای سالم و امنیت غذای بسیار مهم و ضروری است.
عباس مویدی در ادامه با اشاره به تعامل خوب ادارت تابع وزارت جهاد کشاورزی در استان هرمزگان گفت: امید داریم با توجه به تلاش ها و پیگیری های موجود شاهد درخشش بیش از پیش فعالیتهای کشاورزی و شیلات در استان هرمزگان باشیم.
در ادامه مدیرکل شیلات هرمزگان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت و دستاوردهای شیلاتی در استان هرمزگان بر وجود ظرفیتهای خوب شیلاتی در استان هرمزگان از جمله وجود حدود ۵۰ هزار هکتار اراضی پرورش میگو، بالغ بر ۱۱۳ هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در دریا، صید سالانه حدود ۳۳۰ هزار تن از انواع آبزیان و فعالیت نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حوزه شیلات هرمزگان تاکید کرد.
مسعود بارانی وجود تنوع گونهای صید آبزیان در هرمزگان، دسترسی به آبها و ذخایر بینالمللی آبزیان، وجود ظرفیت پرورش ماهیان گرمابی و خاویاری، وجود ظرفیت های عظیم تکثیر و پرورش ماهیان زینتی آب شور و شیرین، تکثیر و پرورش انواع جلبک، کرم خونی، خیار دریایی، صدف و ... را از دیگر ظرفیت های شیلاتی استان هرمزگان خواند.
وی حرکت در مسیر فراروی محصولات شیلاتی برای آماده کردن شرایط جهت پیوستن به بازارهای جهانی بیشتر، تولید شیلاتی پایدار، رعایت استانداردهای بهداشتی درتولید محصولات، شیلاتی، حفظ تولیدات آبزی در برابر بیماریهای مختلف، افزایش بهره وری واحدهای تولیدی محصولات شیلاتی و بکارگیری علوم و فناوریهای جدید، همچنین لزوم ارتقاء آگاهی از بیماریهای آبزیان، ارتقای تعامل و همکاری و ... را از اهم موضوعات پیش رو توسعه بیش از پیش شیلات با محوریت دامپزشکی خواند.
بارانی با اشاره به اینکه استان هرمزگان به عنوان استان پیشرو در نوآوری و توسعه فعالیتهای نوین آبزی پروری است، افزود: این استان گامهای خوبی در تکثیر و پرورش آبزیان و توسعه فعالیتهای شیلاتی برداشته است که بدون شک حمایتهای سازمان شیلات ایران، استانداری، جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان نقش مهم و اساسی در این بین داشته است.
در این نشست معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور ارتقای مستمر آگاهیبخشی درخصوص رعایت مسائل بهداشتی-قرنطینهای و امنیت –زیستی را اولیتی مهم و ضروری در حوزه شیلات خواند.
قاسم رضائیان زاده عنوان کرد: آموزش به فعالین و سرمایهگذاران حوزه شیلات از اقدامات ضروری برای تولید سالم، افزایش بهرهوری و توسعه پایدار دانست و عنوان کرد: سازمان دامپزشکی ارتقای علمی و آموزش را همواره در اولویت دارد. وی ضمن تشکر از تعاملات موجود، تعامل، همکاری ...و پایبندی به دستورالعمل های بهداشتی و مدیریتی را در تولید آبزیان یک ضرورت خواند و گفت: بی شک تشکل ها نیز میتوانند در این مهم به یاری شیلات و دامپزشکی بیایند.
رضائیان زاده با اشاره به اینکه بی شک با تعاملات موجود محصولات آبزی باید از زنجیره تولید تا مصرف بصورت کاملاً بهداشتی در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد، گفت: دامپزشکی استان ها پیگیری های لازم برای دریافت کدهای مربوطه جهت صادرات آبزیان به کشورهای متقاضی بعمل آورند.
در ادامه مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان با راهبردی خواندن فعالیتهای شیلاتی و دامپزشکی در استان هرمزگان تصریح کرد: صنعت آبزی پروری نسبت به صنایع دامی نوپاست ولی باید سهم تولید این بخش در تامین پروتئین و امنیت غذایی مردم جدی گرفته شود و جایگاه خود را در سبد غذایی مردم تثبیت کند.
مصطفی فخرآبادی بر نقش دامپزشکی در پایداری تولید، سلامت و امنیت غذایی اشاره و عنوان کرد: مراکز فرآوری آبزیان کلیه الزامات لازم برای دریافت کدهای مربوطه بعمل آورند. در ادامه مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران از استان هرمزگان به عنوان قطب و استانی پیشرو در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان یاد کرد و گفت: امید داریم بتوانیم رونق و توسعه پایدار و لازم در حوزه فعالیتهای شیلاتی به ویژه تکثیر و پرورش میگو در استان هرمزگان را رقم بزنیم.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۹ درصد از مراکز تکثیر میگو در استانهای هرمزگان و بوشهر مشغول فعالیت هستند، عنوان کرد: بخش قابل توجهی از تولید لارو میگو از طریق ارتقای دانش فنی و افزایش بهرهوری این مراکز صورت میگیرد.
معدنی تصریح کرد: هدایت بخشی از تولید در سیستمهای متراکم و یا محصور نیز در سال ۱۴۰۲ از جمله برنامهها و سیاستهای توسعهای این سازمان در حوزه تولید میگو است و برنامههای جذب سرمایهگذاران خارجی و داخلی، ورود به حلقههای مختلف زنجیره تولید میگو و ارتقای وضعیت تولید به همراه موضوعات مهندسی مجدد، ایجاد شهرکهای شیلاتی پرورش میگو با بهرهگیری از ظرفیتهای تمام دستگاهها و وزارت جهاد کشاورزی و پتانسیل مربوط به توسعه سواحل مکران و استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و پیشران از دیگر برنامههایی است که در دستور کار سازمان شیلات ایران قرار دارد.
همچنین مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران، توسعه فعالیتهای بهبود کیفیت آبزیان و واحدهای فرآوری و بسته بندی آبزیان، پیگیری افزایش بازار مصرف آبزیان، ارتقاء سرانه مصرف آبزیان، فرهنگ سازی مصرف سرانه آبزیان، ترغیب و هدایت سرمایهگذران در زمینه طرحهای توسعهای ارتقاء کیفیت و صنایع پیشین و پسین شیلاتی، را از اهم برنامههای این حوزه شیلات خواند.
مختاری کنترل و نظارت بر کیفیت جابجایی، نگهداری، توزیع و عرضه (اعم از عمده و خرده فروشی) آبزیان و فرآوردههای شیلاتی بر اساس استانداردهای مصوب و دستورالعملهای ابلاغی و نظارت مستمر و دوره ای بر فعالیتهای واحدهای فرآوری بسته بندی آبزیان را ازدیگر اولویت های شیلاتی خواند.
به گزارش ایسنا، در این نشست حاضرین در ارتباط با افزایش سطح تعاملات،توسعه و گسترش فعالیتهای مشترک تبادل نظر کردند و مقرر شد تا پیگیریهای لازم در ارتباط با ارتقاء تعامل و همکاری با نگاه بر تولید ایمن و پایدار و توسعه صادرات آبزیان صورت پذیرد.
http://new.sanatnews.ir/News//278904
برچسب ها :
صنعت آبزی پروری
,
مواد غذایی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
آخرين اخبار
ناتو و اوکراین نشست اضطراری برگزار میکنند
مزایای سفر به ایران برای شهروندان ترکیه تشریح شد
مصوبه کمیسیون تلفیق برای واردات خودرو توسط جانبازان بالای۵۰ درصد
برنامههای مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی
هتل گرانفروش ۷ میلیارد ریال جریمه شد
یک عامل افزایش خطر مرگ ناشی از سرطانهای زنان قبل از ۷۰ سالگی
پزشکیان درگذشت مادر شهیدان نمکی را تسلیت گفت
پدر طارمی: پیام «مهدی» انگیزه قهرمانی به تیم فوتبال هفت نفره داد
بورس به مسیر صعود برگشت
نفت برنت در ۷۵ دلار ایستاد
پالایشگاههای چینی برای نفت ایران پول بیشتری میدهند
ایثار و شهادت در تاریخ ثبت شده است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز