رجستری آیفون را دنبال میکنیم
|
دستور وزیر راه برای پیگیری سریع سانحه قطار باری هرمزگان
|
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان معاون وزیر شد
|
لزوم تنوع در تولید گریدهای پتروشیمی
|
انتقاد عارف از ضربهپذیری سیستم توزیع بنزین در پی حمله سایبری
|
بازدید وزیر صمت از خط ریسندگی کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر
|
وزیر صمت از خط انتقال آب دریای عمان به سیستان و بلوچستان بازدید کرد
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت از پایانه و بازارچه مرزی میلک بازدید کرد
|
دولت بر عهدی که با مردم بسته است میماند
|
حضور رئیس جمهور در شوراهای عالی مرتبط با راه و شهرسازی مغتنم است
|
ارتقای اقتصاد کشور با جهش در تولید
|
جابهجایی ۱۳۵ هزار زائر از طریق ناوگان ریلی
|
خروج بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین از کشور
|
جمعه 30 شهريور 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
ماده غذایی که ابتلا به بیماری قلبی و عروقی را ۷ درصد افزایش میدهد
تاريخ:بيست و هشتم خرداد 1402 ساعت 11:05
|
کد : 278683
|
مشاهده: 288
مصرف دو وعده در هفته از این ماده غذایی احتمال بیماری قلبی و مرگ را افزایش میدهد.
به نقل از هلث، نتایج تحقیقی بزرگ و طولانیمدت نشان داده است که گوشت قرمز فرآوری نشده و هر نوع گوشت فرآوری شده با خطر بیشتر بیماریهای قلبی عروقی و مرگ مرتبط است.
مصرف دو بار در هفته گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز یا مرغ اما نه ماهی، میزان بیماریهای قلبی عروقی را ۳ تا ۷ درصد افزایش میدهد.
علاوه بر این، مصرف دو هفتهای گوشت فرآوری شده یا حتی گوشت قرمز فرآوری نشده اما نه ماهی یا مرغ با افزایش ۳ درصدی خطر مرگ مرتبط است.
نتایج مطالعات گذشته نشان داده است که مصرف بیشتر گوشت قرمز میتواند منجر به چندین مشکل سلامتی مانند سرطان شود.
مطالعهای که توسط دکتر اسمیت و همکاران وی انجام شد، نشان داد که گوشتهای فرآوریشده و گوشت قرمز، غذاهایی هستند که به شدت با افزایش وزن مرتبط هستند.
محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالاتمتحده قبلا پیشنهاد کرده بودند که غذاهای فرآوری شده میتوانند خطر بیماری قلبی، دیابت و چاقی را افزایش دهند.
پروفسور نورینا آلن، محقق ارشد این تحقیق گفت: این تفاوت کوچک است اما ارزش تلاش برای کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده را دارد.
دکتر ویکتور ژونگ، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: تغییر مصرف از غذاهای پروتئین حیوانی ممکن است یک استراتژی مهم برای کمک به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس در سطح جمعیت باشد.
گروه تحقیقاتی دادههای ۶ مطالعه مختلف را تجزیه و تحلیل کرد که شامل ۲۹هزار و۶۸۲ شرکتکننده بزرگسال با ۳۰ سال پیگیری بود.
شاید بهتر باشد مصرف این نوع غذاها را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم و آنها را با سایر منابع پروتئینی مانند دانهها، آجیل، محصولات لبنی، حبوبات، ماهی و غذاهای دریایی جایگزین کنیم.
پروفسور لیندا ون هورن، یکی از محققان این تحقیق میگوید: ماهی، غذاهای دریایی و منابع گیاهی پروتئین مانند آجیل و حبوبات ازجمله لوبیا و نخود، جایگزینهای عالی برای گوشت هستند که کمتر مصرف میشوند.
http://new.sanatnews.ir/News//278683
برچسب ها :
بیماری قلبی
,
گوشت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
امشب به تماشای مقارنه ماه و مشتری بنشینید
وزیر راه: راه آهن سنندج - باشماق فرصت جدید ترانزیتی است
افزایش تولید و صادرات نفت بهرغم تحریمها و تهدیدها برگ زرینی در کارنامه دو ساله دولت است
تولید مشترک خودرو توسط ایران و چین
وزیر نفت شایعه استعفای خود را تکذیب کرد
روابط ایران و چین بیش از هر زمان دیگری فرصت رشد دارد
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
رایزنی معاون وزیر نفت با شرکتهای خارجی برای صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت گاز
اطلاعیه وزارت صمت درباره مصوبه شورایعالی نظارت
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
وزیر نفت: به دنبال راهاندازی کریدور گازی شمال جنوب هستیم
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
آخرين اخبار
قالیباف از مدالآوران کشتی تجلیل کرد
فعالیت میادین تره بار در تعطیلی شنبه
اعزام عمره آغاز شد
رایزنی امیرقطر با نخست وزیر کانادا درباره غزه
در ۲۶ ماه گذشته هیچ حادثهای نداشتیم
قالیباف چند پروژه عمرانی در فدراسیون کشتی را افتتاح کرد
علیرضا دبیر: برخی روسای فدراسیونها وزیر را گول می زنند!
جشن ۱۷ ربیعالاول و هفته وحدت در میدان ولیعصر (عج) تهران برگزار میشود
تیم امنیت ملی بایدن برنامهای برای ارائه طرح آتشبس بهروز شده جنگ غزه ندارد
کراسفیت زنان در ایران توسعه خوبی داشته است
پیوستن بازیکن سابق استقلال تهران به نفت آبادان
چرا احساس تحریکپذیری میکنم؟
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز