توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
|
صنعت فولاد به اهداف افق ۱۴۰۴ دست یافته است
|
بخش اعظم مینروبی مسیر راهآهن شلمچه - بصره انجام شده است
|
وزیر صمت: سهام خودروسازان واگذار میشود
|
هشدار وزیر صمت درباره قاچاق سوخت معادن
|
پروژههای عمرانی از دل تحریم و تنگناها سر بلند کردند
|
وزیر صمت: ارزآوری کشور با مقررات فعلی لطمه میخورد
|
شبکههای غیررسمی مالی، صادرات را تا ۱۵ درصد گرانتر کردهاند
|
قرارداد ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی برای شهرکهای صنعتی منعقد شد
|
نمیتوانیم خود را منفک از زنجیره ارزش جهانی بدانیم
|
انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده
|
آمادگی وزارت صمت برای افتتاح طرحهای فناورانه در کرمانشاه
|
ممنوعیت واردات کالاهای خارجی مشابه ساخت داخل ادامه دارد
|
شنبه 17 خرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
ماده غذایی که ابتلا به بیماری قلبی و عروقی را ۷ درصد افزایش میدهد
تاريخ:بيست و هشتم خرداد 1402 ساعت 11:05
|
کد : 278683
|
مشاهده: 462
مصرف دو وعده در هفته از این ماده غذایی احتمال بیماری قلبی و مرگ را افزایش میدهد.
به نقل از هلث، نتایج تحقیقی بزرگ و طولانیمدت نشان داده است که گوشت قرمز فرآوری نشده و هر نوع گوشت فرآوری شده با خطر بیشتر بیماریهای قلبی عروقی و مرگ مرتبط است.
مصرف دو بار در هفته گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز یا مرغ اما نه ماهی، میزان بیماریهای قلبی عروقی را ۳ تا ۷ درصد افزایش میدهد.
علاوه بر این، مصرف دو هفتهای گوشت فرآوری شده یا حتی گوشت قرمز فرآوری نشده اما نه ماهی یا مرغ با افزایش ۳ درصدی خطر مرگ مرتبط است.
نتایج مطالعات گذشته نشان داده است که مصرف بیشتر گوشت قرمز میتواند منجر به چندین مشکل سلامتی مانند سرطان شود.
مطالعهای که توسط دکتر اسمیت و همکاران وی انجام شد، نشان داد که گوشتهای فرآوریشده و گوشت قرمز، غذاهایی هستند که به شدت با افزایش وزن مرتبط هستند.
محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالاتمتحده قبلا پیشنهاد کرده بودند که غذاهای فرآوری شده میتوانند خطر بیماری قلبی، دیابت و چاقی را افزایش دهند.
پروفسور نورینا آلن، محقق ارشد این تحقیق گفت: این تفاوت کوچک است اما ارزش تلاش برای کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده را دارد.
دکتر ویکتور ژونگ، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: تغییر مصرف از غذاهای پروتئین حیوانی ممکن است یک استراتژی مهم برای کمک به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس در سطح جمعیت باشد.
گروه تحقیقاتی دادههای ۶ مطالعه مختلف را تجزیه و تحلیل کرد که شامل ۲۹هزار و۶۸۲ شرکتکننده بزرگسال با ۳۰ سال پیگیری بود.
شاید بهتر باشد مصرف این نوع غذاها را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم و آنها را با سایر منابع پروتئینی مانند دانهها، آجیل، محصولات لبنی، حبوبات، ماهی و غذاهای دریایی جایگزین کنیم.
پروفسور لیندا ون هورن، یکی از محققان این تحقیق میگوید: ماهی، غذاهای دریایی و منابع گیاهی پروتئین مانند آجیل و حبوبات ازجمله لوبیا و نخود، جایگزینهای عالی برای گوشت هستند که کمتر مصرف میشوند.
http://new.sanatnews.ir/News//278683
برچسب ها :
بیماری قلبی
,
گوشت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
هشدار ماسک نسبت به ورشکستگی آمریکا
صحنه قتل الهه حسیننژاد هفته آینده بازسازی میشود
خدماتدهی مترو به نمازگزاران عید قربان
سرویس رسانی رایگان ناوگان تاکسیرانی به نمازگزاران عید قربان
ذاکرات تجاری دانش بنیانها با نماینده ۲۰ کشور در نمایشگاه ایران هلث
وزیر صمت از طرح ورق گرم فولاد کردستان در قروه بازدید کرد
سرمایهگذاری ۵ میلیارد دلاری پتروشیمیها برای جمعآوری گازهای مشعل
طرح مصلای امام خمینی (ره) تهران بازنگری میشود
تمدید مهلت رفع تعهد ارزی صادرات ۱۴۰۳ تا پایان مهر
توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
نفت از صعود بازماند
قانونگذار انگلیسی خواستار توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز