ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
چهارشنبه 1 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
چند نکته درباره پخت گوشت و مرغ فریز شده
تاريخ:بيست و هشتم خرداد 1402 ساعت 11:04
|
کد : 278682
|
مشاهده: 445
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: از زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق قرار میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
به گزارش ایسنا، دکتر غزاله اسلامیان با اشاره به اینکه انجماد باعث میشود که باکتریها، مخمرها، کپکها و سایر میکروبهای گوشت و مرغ غیرفعال شوند، اظهار کرد: زمانی که یخ گوشت باز شود میکروبها میتوانند مجددا فعال و تکثیر شوند.
وی در پاسخ به این سوال که گوشت منجمد را میتوان مستقیما برای پختن غذا استفاده کرد یا خیر؟ گفت: این کار مشکلی برای سلامت گوشت ایجاد نمیکند ولی باید زمان پخت را تا ۵۰ درصد بیشتر در نظر بگیریم و از پخت کامل مطمئن شویم.
اسلامیان توصیه کرد: اگر گوشت یا مرغ را فریز میکنید، در قطعات کوچکتر برش دهید تا از پخت کامل آن مطمئن شوید.
وی ادامه داد: اطمینان حاصل کنید که گوشت و مرغ به دمای داخلی امن ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) رسیده است با این حال، چند استثنا در این قانون وجود دارد؛ به عنوان مثال نباید مرغ و گوشت منجمد را در آرامپز یا در مایکروویو پخت چرا که این روشها باعث میشوند که مرغ و گوشت برای مدت طولانی در دمای ناامن باقی بماند.
وی با تاکید بر اینکه یخ زدایی گوشت و مرغ در دمای یخچال ایمنترین روش است، تصریح کرد: افرادی که وقت کمتری در اختیار دارند میتوانند از وان یا حمام آب سرد یا برنامه برفک زدایی مایکروویو خود استفاده کنند.
بنابراعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اسلامیان در خاتمه اضافه کرد: رعایت نکات ایمنی غذایی میتواند به افراد در حفظ سلامت و جلوگیری از مسمومیت غذایی کمک کند.
http://new.sanatnews.ir/News//278682
برچسب ها :
مرغ
,
گوشت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
چالش قصهگویی درباره جنگ برای کودکان
دیدهبان حقوق بشر سوریه
تقویت سرمایه اجتماعی پس از جنگ
فراخوان اردوغان در مورد غزه
کره شمالی به دنبال ساخت یک ناوشکن
شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۱۰۶ نفر رسید
تعادل بورس در روز سهشنبه
کولر جدید ناسا برای سفر به مریخ
ثبتنام موکبهای جاماندگان اربعین آغاز شد
تریلر «آواتار: آتش و خاکستر» فقط در سینما
زیان اقتصادی ایتالیا از تعرفههای آمریکا
قرارداد همکاری «اوپنایآی» با دولت بریتانیا
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز