تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
چهارشنبه 19 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تجلیل از واحدهای غذایی برتر یزد همزمان با «روز جهانی ایمنی غذا»
تاريخ:هفدهم خرداد 1402 ساعت 10:48
|
کد : 278089
|
مشاهده: 548
واحدهای غذایی برتر استان یزد در مراسمی به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا معرفی و تجلیل شدند.
دکتر «بهروز حیدری» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در این همایش که امروز چهارشنبه هفدهم خردادماه به مناسبت روز جهانی «ایمنی غذا» در سالن همایشهای باقر العلوم یزد برگزار شد، ضمن قدردانی از فعالان این حوزه، گفت: قطعاً تولید در شرایط دشوار کنونی کشور به نوبهی خود، جهاد و کار بزرگی است.
وی با بیان این که صیانت از ایمنی و سلامت ماده غذایی یکی از رسالتهای دانشگاه علوم پزشکی است، گفت: نقش تغذیه بر سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست لذا ایمنی غذا همواره در کنار امنیت غذا بسیار حائز اهمیت است.
حیدری یکی از عوامل مهم جهت پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها و هزینههای درمانی تحمیلی به کشور را از طریق تغذیه درست، کنترل رژیمهای غذایی و اصلاح سبک زندگی افراد ذکر کرد.
این مسئول با بیان این که تولیدکنندگان همواره تلاش دارند که محصولی باکیفیت و سالم و مورد رضایت مصرفکنندکان ارائه کنند، استفاده از دانش در این رابطه را مهم و دارای جایگاه ویژهای خواند.
در این همایش ضمن تبیین اهداف ایمنی غذا و الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی، واحدهای غذایی برتر استان معرفی و از آنها تقدیر شد. در این برنامه همچنین برخی مدیران واحدهای تولید به بیان مسائل و مشکلات حوزه تولید مواد غذایی و ارائه راهکارهایی در این زمینه پرداختند.
گفتنی است؛ در حال حاضر در استان یزد ۸۸۰ واحد فعال تولید محصولات غذایی، بهداشتی و آرایشی وجود دارد که از این تعداد ۲۷۰ واحد غذایی، ۱۱۴ واحد آرایشی و بهداشتی و مابقی واحدهای کارگاهی کوچک هستند.
http://new.sanatnews.ir/News//278089
برچسب ها :
یزد
,
ایمنی غذا
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
پذیرش بدون آزمون دانشجو در ۶ رشته دانشگاه امیرکبیر
آخرين اخبار
لوکا مودریچ؛ میراثدار صبر، درد و شکوه
استیضاح وزیر کار با ۵۸ امضا کلید خورد
کنایه تند سرمربی ازبکستان به ایران
دستگاههای اجرایی از اقتصاد دولتی دل نمیکنند
دیدار عراقچی با وزیر خارجه مصر
۱۰ عملیات یمن با پهپادهای رادارگریز
نگرانی اروپا از تاثیر فسخ یک توافق اطلاعاتی با آمریکا
امنیت میلیاردها کاربر واتساپ به خطر افتاد
افتتاح بزرگترین سد برق آبی آفریقا
آغاز ثبتنام انتخابات فدراسیون سوارکاری
تتر به کانال ۹۰ هزار تومان بازگشت؛ سیگنال اصلاح نرخ غیررسمی دلار؟
برادران عالمیان در رنکینگ جهانی تنیس روی میز از هم دورتر شدند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز