توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
|
صنعت فولاد به اهداف افق ۱۴۰۴ دست یافته است
|
بخش اعظم مینروبی مسیر راهآهن شلمچه - بصره انجام شده است
|
وزیر صمت: سهام خودروسازان واگذار میشود
|
هشدار وزیر صمت درباره قاچاق سوخت معادن
|
پروژههای عمرانی از دل تحریم و تنگناها سر بلند کردند
|
وزیر صمت: ارزآوری کشور با مقررات فعلی لطمه میخورد
|
شبکههای غیررسمی مالی، صادرات را تا ۱۵ درصد گرانتر کردهاند
|
قرارداد ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی برای شهرکهای صنعتی منعقد شد
|
نمیتوانیم خود را منفک از زنجیره ارزش جهانی بدانیم
|
انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده
|
آمادگی وزارت صمت برای افتتاح طرحهای فناورانه در کرمانشاه
|
ممنوعیت واردات کالاهای خارجی مشابه ساخت داخل ادامه دارد
|
جمعه 16 خرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تجلیل از واحدهای غذایی برتر یزد همزمان با «روز جهانی ایمنی غذا»
تاريخ:هفدهم خرداد 1402 ساعت 10:48
|
کد : 278089
|
مشاهده: 442
واحدهای غذایی برتر استان یزد در مراسمی به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا معرفی و تجلیل شدند.
دکتر «بهروز حیدری» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در این همایش که امروز چهارشنبه هفدهم خردادماه به مناسبت روز جهانی «ایمنی غذا» در سالن همایشهای باقر العلوم یزد برگزار شد، ضمن قدردانی از فعالان این حوزه، گفت: قطعاً تولید در شرایط دشوار کنونی کشور به نوبهی خود، جهاد و کار بزرگی است.
وی با بیان این که صیانت از ایمنی و سلامت ماده غذایی یکی از رسالتهای دانشگاه علوم پزشکی است، گفت: نقش تغذیه بر سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست لذا ایمنی غذا همواره در کنار امنیت غذا بسیار حائز اهمیت است.
حیدری یکی از عوامل مهم جهت پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها و هزینههای درمانی تحمیلی به کشور را از طریق تغذیه درست، کنترل رژیمهای غذایی و اصلاح سبک زندگی افراد ذکر کرد.
این مسئول با بیان این که تولیدکنندگان همواره تلاش دارند که محصولی باکیفیت و سالم و مورد رضایت مصرفکنندکان ارائه کنند، استفاده از دانش در این رابطه را مهم و دارای جایگاه ویژهای خواند.
در این همایش ضمن تبیین اهداف ایمنی غذا و الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی، واحدهای غذایی برتر استان معرفی و از آنها تقدیر شد. در این برنامه همچنین برخی مدیران واحدهای تولید به بیان مسائل و مشکلات حوزه تولید مواد غذایی و ارائه راهکارهایی در این زمینه پرداختند.
گفتنی است؛ در حال حاضر در استان یزد ۸۸۰ واحد فعال تولید محصولات غذایی، بهداشتی و آرایشی وجود دارد که از این تعداد ۲۷۰ واحد غذایی، ۱۱۴ واحد آرایشی و بهداشتی و مابقی واحدهای کارگاهی کوچک هستند.
http://new.sanatnews.ir/News//278089
برچسب ها :
یزد
,
ایمنی غذا
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
هشدار ماسک نسبت به ورشکستگی آمریکا
صحنه قتل الهه حسیننژاد هفته آینده بازسازی میشود
خدماتدهی مترو به نمازگزاران عید قربان
سرویس رسانی رایگان ناوگان تاکسیرانی به نمازگزاران عید قربان
ذاکرات تجاری دانش بنیانها با نماینده ۲۰ کشور در نمایشگاه ایران هلث
وزیر صمت از طرح ورق گرم فولاد کردستان در قروه بازدید کرد
سرمایهگذاری ۵ میلیارد دلاری پتروشیمیها برای جمعآوری گازهای مشعل
طرح مصلای امام خمینی (ره) تهران بازنگری میشود
تمدید مهلت رفع تعهد ارزی صادرات ۱۴۰۳ تا پایان مهر
توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
نفت از صعود بازماند
قانونگذار انگلیسی خواستار توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز