شنبه 3 آذر 1403

اسکله شناور در بندرگاه ابوموسی نصب شد

اسکله شناور در بندرگاه ابوموسی نصب شد
  تاريخ:يازدهم ارديبهشت 1402 ساعت 11:25   |     کد : 276006   |     مشاهده: 876
به گزارش صنعت نیوز، معاون فنی و نگهداری اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: در راستای حفظ و ارتقای ایمنی تردد دریایی بنادر مسافری، اسکله فلزی شناور در بندرگاه ابوموسی پس تعمیرات اساسی و زیرآبی نصب شد.
به گزارش صنعت نیوز، معاون فنی و نگهداری اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: در راستای حفظ و ارتقای ایمنی تردد دریایی بنادر مسافری، اسکله فلزی شناور در بندرگاه ابوموسی پس تعمیرات اساسی و زیرآبی نصب شد.
فریدون پیشدار روز دوشنبه در بازدید از این اسکله شناور در بندرگاه ابوموسی افزود: برای انجام تعمیرات زیرآبی این اسکله شناور حدود ۱۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات سازمان بنادر و دریانوردی هزینه شد.
وی در خصوص مشخصات فنی این اسکله نیز بیان کرد: اسکله یاد شده دارای ۱۲ متر طول، ۱۰ متر عرض و حدود ۲ متر ارتفاع دارد و کاربری این نوع اسکله فلزی شناور برای پهلوگیری شناورهای جستجو و نجات و سایر شناورها استفاده می‌شود.
معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار کرد: اسکله‌های فلزی شناور در بیش از یک دهه کار آیی خود را به اثبات رسانده و باتوجه به حرکت عمودی همزمان با جزر و مد نبود نیاز به تغییر در طناب‌های مهار، بیش‌ترین ضریب ایمنی به خصوص در حمل و نقل مسافر، گردشگر، جستجو و نجات را داراست.
وی تاکید کرد: این نوع اسکله‌ها باید به صورت دوره‌ای و زمان‌بندی تعمیر اساسی شده و بخش‌های زیر آبی آن نیز مورد بازرسی قرار گیرند.
به گفته پیشدار، با تعویض نقاط ضعیف شده و سیستم حفاظت آن‌ها برای دوره‌ای حداقل پنج سال کمترین خوردگی بدنه زیرآبی بر روی این شناورها ایجاد می‌شود.
معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان یادآورشد: تعمیر و نصب اسکله‌ها در جزایر و بنادر کشور ضمن حفظ ظرفیت عملیاتی بنادر، ضریب ایمنی تردد دریایی نیز در حد مطلوب ارتقا خواهد یافت.
شهرستان ابوموسی یا بوموسی شامل جزیره‌های بوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، سیری، فارور بزرگ و فارور کوچک است.
جزیره بوموسی با ۱۲ کیلومتر مربع وسعت به عنوان مرکز این شهرستان در آب‌های خلیج فارس و در فاصله ۷۵ کیلومتری بندرلنگه و ۵۷ کیلومتری شرق جزیره سیری واقع شده است.
این شهرستان به لحاظ موقعیت جغرافیایی، دارای اهمیت بسیار زیاد و استراتژیک برای کشور بوده و از جنبه اهمیت دریایی به دلیل نزدیکی به آبراه‌های بین‌المللی و همچنین تردد شناورهای سنتی تجاری و صیادی در آب‌های خلیج فارس از این منطقه به کشورهای حوزه خلیج فارس دارای اهمیت بسیاری است.

http://new.sanatnews.ir/News//276006
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است