وزیر راه و شهرسازی: اتمام پروژههای نیمه تمام اولویت دولت چهاردهم است
|
وزیر صمت: رونق تجارت مرزی و توسعه سیستان و بلوچستان با رفع موانع محقق میشود
|
اتصال شبکه برق ایران و روسیه یک قدرت بزرگ الکتریکی را در منطقه ایجاد میکند
|
نیروگاهها و صنایع به سمت سوخت مایع بروند
|
وزیر صمت: در اولین فرصت به کردستان سفر میکنم
|
جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
|
وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود
|
وزیر نفت خبر داد: مدیریت سوخت منازل و مراکز صنعتی برای زمستان
|
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منصوب شد
|
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
شنبه 3 آذر 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
راهاندازی خط تولید پایلوت آندهای سیلیکونی متشکل از نانوسیم
تاريخ:بيستم فروردين 1402 ساعت 15:25
|
کد : 275064
|
مشاهده: 583
به گزارش صنعت نیوز، یک استارتآپ اسپانیایی بر آن است خط تولید پایلوت آندهای سیلیکونی مبتنی بر نانوسیم برای باتریهای لیتیوم-یونی را راه اندازی کند.کاهش هزینههای تولید،کاهش انتشار دیاکسیدکربن و تولید آندهایی با عملکرد بالا از مزایای این تولید است.
به گزارش صنعت نیوز، یک استارتآپ اسپانیایی بر آن است خط تولید پایلوت آندهای سیلیکونی مبتنی بر نانوسیم برای باتریهای لیتیوم-یونی را راه اندازی کند.کاهش هزینههای تولید،کاهش انتشار دیاکسیدکربن و تولید آندهایی با عملکرد بالا از مزایای این تولید است.
یک استارتآپ اسپانیایی به نام فلوتک (Floatech) تصمیم به راهاندازی خط تولید پایلوت آندهای سیلیکونی مبتنی بر نانوسیم برای باتریهای لیتیوم-یونی دارد. این استارتآپ با توسعه فناوری منحصربهفرد و رقابتی خود، هزینههای تولید را کاهش داده، انتشار دیاکسیدکربن را به حداقل رسانده و تولید آندهایی با عملکرد بالا را ممکن نموده است.
در حال حاضر، گرافیت بهعنوان متداولترین ماده برای استفاده در آندها است و این در حالی است که ظرفیت ذخیرهسازی سیلیکون ده برابر گرافیت است. با این حال، جایگزینی مستقیم گرافیت با سیلیکون، به دلیل اثرات انبساط حجمی سیلیکون در طول چرخههای شارژ و دشارژ، یک چالش تکنولوژیکی جدی است. برای حفظ این ظرفیت بالا، سیلیکون باید در اندازههای کمتر از ۲۰۰ نانومتری بوده تا از کندوپاش (اسپاترینگ) پس از واکنشهای تبدیل الکتروشیمیایی که در طول ذخیرهسازی/آزادسازی لیتیوم رخ میدهد، جلوگیری شود.
به نقل از پایگاه nanomatch، آندهای سیلیکونی برای نسل بعدی باتریهای لیتیوم یونی (LIB) که انرژی مورد نیاز خودروهای الکتریکی آینده را تأمین میکنند، حیاتی خواهند بود. ارزش بازار بینالمللی این آندها بیش از ۳۶ میلیارد یورو برآورد شده و پیشبینیها حکایت از آن دارد که این بازار رشد سالانه ۱۸ درصدی را در بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۳۲ میلادی تجربه نماید. در همین راستا، فلوتک که تصمیم به توسعه و تجاریسازی فناوری پتنت شده خود دارد، در گام نخست برای تحقق دستیابی به مقیاسهای صنعتی، در صدد راهاندازی خط تولید پایلوت برای آندهای سیلیکونی خود میباشد.
فلوتک یک استارتآپ زایشی از مؤسسه مواد «IMDEA» در مادرید بوده که دو سال پیش راهاندازی شده است. فناوری اصلی این استارتآپ، در یک پروژه تحقیقاتی که توسط شورای تحقیقات اروپا تعریف شده و از طریق برنامههای معتبری مانند «ERC Starting Grant» و «ERC Proof of Concept» تأمین مالی گردیده، توسعه یافته است. در حال حاضر، تولید آندهای فلوتک و نانوسیمهای سیلیکونی مورد نیاز برای آنها، تحت برنامه شتابدهی این مؤسسه در حال انجام میباشد. با این وجود، از آنجا که این استارتآپ تجاریسازی الکترودهای خود را برای مشتریان مختلف در اروپا و ایالات متحده مد نظر دارد، در نتیجه تصمیم به راهاندازی اولین کارخانه تولید پایلوت آندهای سیلیکونی در سال جاری دارد.
با توجه به جذابیت فراوان فناوری توسعه یافته توسط فلوتک، در حال حاضر این استارتآپ علاقه سرمایهگذارانی را به خود جلب نموده که به دنبال ایجاد یک سرمایهگذاری مشترک با تمرکز بر تولید آندهای سیلیکونی در مقیاس صنعتی و راهاندازی کارخانههای تولیدی برای تأمین آنها میباشند. در گام نخست، استراتژی تجاری این سرمایهگذاری مشترک برای سالهای ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶ میلادی، بر بازارهای نوظهوری مانند «EVTOL»ها (وسایل نقلیه الکتریکی با قابلیت برخاست و فرود عمودی) که بیشتر به عنوان تاکسیهای پرنده شناخته میشوند و همچنین پهپادها خواهد بود. در مرحله بعدی، تمرکز بر روی راهاندازی یک کارخانه با ظرفیت تولید برای خودروهای الکتریکی نیز در دستور کار قرار میگیرد.
گفتنی است که به منظور سرعت بخشیدن به روند صنعتی شدن محصول این شرکت و به رسمیت شناختن پتانسیل قوی آن، اخیراً مرکز توسعه فناوری و نوآوری (CDTI)، از طریق برنامه «NEOTEC ۲۰۲۲»، کمک مالی خاصی را در اختیار فلوتک قرار داده است.
فلوتک فرآیندی برای تولید نانوسیلیکون توسعه داده که به آن اجازه میدهد مستقیماً به خط تولید «LIB» وارد شود. این شرکت معتقد است که این فرآیند در حال حاضر مقیاسپذیرترین فرآیند موجود میباشد. از آنجاکه فرآیند تجاری و رقابتی فلوتک برای ساخت آندهای سیلیکونی نانوساختار، از فرآیندهای اختلاط، حلالها یا پلیمرها استفاده نمیکند، در نتیجه هزینههای تولید کاهش یافته و علاوه بر آن، انتشار دیاکسیدکربن نیز کاهش مییابد. علاوه بر این، این روش مقیاسپذیری در تولید و پایداری را با هم ترکیب نموده و منجر به تولید «LIB»هایی با عملکرد بالا میشود.
http://new.sanatnews.ir/News//275064
برچسب ها :
استارتآپ
,
پایلوت آندهای سیلیکونی
,
نانوسیم
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
آخرين اخبار
ناتو و اوکراین نشست اضطراری برگزار میکنند
مزایای سفر به ایران برای شهروندان ترکیه تشریح شد
مصوبه کمیسیون تلفیق برای واردات خودرو توسط جانبازان بالای۵۰ درصد
برنامههای مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی
هتل گرانفروش ۷ میلیارد ریال جریمه شد
یک عامل افزایش خطر مرگ ناشی از سرطانهای زنان قبل از ۷۰ سالگی
پزشکیان درگذشت مادر شهیدان نمکی را تسلیت گفت
پدر طارمی: پیام «مهدی» انگیزه قهرمانی به تیم فوتبال هفت نفره داد
بورس به مسیر صعود برگشت
نفت برنت در ۷۵ دلار ایستاد
پالایشگاههای چینی برای نفت ایران پول بیشتری میدهند
ایثار و شهادت در تاریخ ثبت شده است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز