رجستری آیفون را دنبال میکنیم
|
دستور وزیر راه برای پیگیری سریع سانحه قطار باری هرمزگان
|
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان معاون وزیر شد
|
لزوم تنوع در تولید گریدهای پتروشیمی
|
انتقاد عارف از ضربهپذیری سیستم توزیع بنزین در پی حمله سایبری
|
بازدید وزیر صمت از خط ریسندگی کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر
|
وزیر صمت از خط انتقال آب دریای عمان به سیستان و بلوچستان بازدید کرد
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت از پایانه و بازارچه مرزی میلک بازدید کرد
|
دولت بر عهدی که با مردم بسته است میماند
|
حضور رئیس جمهور در شوراهای عالی مرتبط با راه و شهرسازی مغتنم است
|
ارتقای اقتصاد کشور با جهش در تولید
|
جابهجایی ۱۳۵ هزار زائر از طریق ناوگان ریلی
|
خروج بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین از کشور
|
جمعه 30 شهريور 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
غذای تندی که از دست دادن حافظه را ۲ برابر میکند
تاريخ:بيست و ششم بهمن 1401 ساعت 12:48
|
کد : 273878
|
مشاهده: 303
ایسنا: نتایج تحقیقات نشان میدهد که رژیم غذایی حاوی ادویه با فلفل قرمز با افزایش خطر زوال عقل مرتبط است.
به نقل از هلث، افرادی که بیش از ۵۰ گرم فلفل در روز مصرف میکنند، دو برابر میزان کاهش حافظه و مشکلات فکری را تجربه خواهند کرد.
غذای تندی که از دست دادن حافظه را ۲ برابر میکند
این کاهش برای افرادی که لاغر هستند و فلفل قرمز مصرف میکنند، بیشتر است.
این یافتهها در پشت برخی پوششهای مثبت برای غذاهای تند، از جمله ارتباط آنها با عمر طولانیتر، کاهش فشار خون و سایر فواید مطرح شده است.
دکتر زومین شی، محقق این تحقیق اظهار کرد: در مطالعات قبلی ما مشخص شد که مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشار خون مفید است. با این حال، در این مطالعه، ما اثرات نامطلوبی بر شناخت در میان سالمندان پیدا کردیم.
این مطالعه شامل بیش از ۴۰۰۰ بزرگسال چینی بود که طی ۱۵ سال تحت نظر قرار گرفتند.
غذاهای تند شامل فلفل چیلی تازه و خشک بود و فلفل سیاه یا فلفل دلمهای در این تحقیق بررسی نشد.
دکتر شی گفت: فلفل قرمز یکی از پرمصرفترین ادویهها در جهان و به ویژه در آسیا در مقایسه با کشورهای اروپایی محبوب است.
در مناطق خاصی از چین، مانند سیچوان و هونان، تقریباً از هر سه بزرگسال یک نفر هر روز غذاهای تند مصرف میکند.
ماده فعال فلفل، کپسایسین است که در هنگام مصرف یا تماس با هر بافتی احساس سوزش ایجاد میکند. کپسایسین با کاهش وزن مرتبط است زیرا تصور میشود که متابولیسم را تسریع میکند و کاهش چربی را افزایش میده
http://new.sanatnews.ir/News//273878
برچسب ها :
غذای تند
,
زوال عقل
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
امشب به تماشای مقارنه ماه و مشتری بنشینید
وزیر راه: راه آهن سنندج - باشماق فرصت جدید ترانزیتی است
افزایش تولید و صادرات نفت بهرغم تحریمها و تهدیدها برگ زرینی در کارنامه دو ساله دولت است
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
تولید مشترک خودرو توسط ایران و چین
وزیر نفت شایعه استعفای خود را تکذیب کرد
روابط ایران و چین بیش از هر زمان دیگری فرصت رشد دارد
رایزنی معاون وزیر نفت با شرکتهای خارجی برای صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت گاز
اطلاعیه وزارت صمت درباره مصوبه شورایعالی نظارت
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
وزیر نفت: به دنبال راهاندازی کریدور گازی شمال جنوب هستیم
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
آخرين اخبار
قالیباف از مدالآوران کشتی تجلیل کرد
فعالیت میادین تره بار در تعطیلی شنبه
اعزام عمره آغاز شد
رایزنی امیرقطر با نخست وزیر کانادا درباره غزه
در ۲۶ ماه گذشته هیچ حادثهای نداشتیم
قالیباف چند پروژه عمرانی در فدراسیون کشتی را افتتاح کرد
علیرضا دبیر: برخی روسای فدراسیونها وزیر را گول می زنند!
جشن ۱۷ ربیعالاول و هفته وحدت در میدان ولیعصر (عج) تهران برگزار میشود
تیم امنیت ملی بایدن برنامهای برای ارائه طرح آتشبس بهروز شده جنگ غزه ندارد
کراسفیت زنان در ایران توسعه خوبی داشته است
پیوستن بازیکن سابق استقلال تهران به نفت آبادان
چرا احساس تحریکپذیری میکنم؟
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز