ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
يک شنبه 5 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
معجزه معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی
تاريخ:بيست و سوم آذر 1401 ساعت 10:50
|
کد : 272236
|
مشاهده: 535
همشهری آنلاین: روشهای مختلفی برای تهیه معجون شلغم و عسل وجود دارد. در این مطلب به سادهترین و بهترین روش تهیه معجون عسل و شلغم پرداختهایم. شلغم یکی از انواع سبزیجات ریشهدار است. شلغم به رنگهای سفید، سبز و بنفش دیده میشود. شلغم در سراسر جهان رشد میکند و دارای طبیعتی گرم و تر است. از شناخته شدهترین خواص شلغم کمک به درمان سرماخوردگی است.
معجزه معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی
روشهای مختلفی برای تهیه معجون شلغم و عسل وجود دارد. در این مطلب به سادهترین و بهترین روش تهیه معجون عسل و شلغم پرداختهایم.
مواد لازم معجون شلغم و عسل:
شلغم خام سفید اندازه متوسط به تعداد دلخواه
نصف فنجان عسل خام برای هر شلغم
روش تهیه معجون شلغم و عسل: قسمت بالایی یا همان سر شلغمهای خام را ببرید و داخل آن را با قاشق اسکوپ یا هر وسیلهای که در خانه دارید، بیرون بیاورید تا شبیه یک کاسه کوچک شود. اگر شلغم خیلی بزرگ است میتوانید آن را وسط نصف کنید.
نکته: حفره ایجاد شده در شلغم باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند عسل را در خود نگه دارد.
عسل را به داخل شلغم اضافه کنید و شلغم را در ظرف بزرگتری قرار دهید و در ظرف را بپوشانید. ظرف را در یخچال یا دمای اتاق بگذارید. شلغم را برای مدت ۲۴ ساعت در ظرف بگذارید. البته توجه کنید که هرچه دمای اتاق گرمتر باشید، معجون سریعتر آماده استفاده میشود.
۲ قاشق چای خوری از معجون شلغم و عسل را ۳-۴ بار در روز مصرف کنید. ممکن است لازم باشد تا زمانی که علائم سرماخوردگی دارید از این معجون استفاده کنید. البته توصیه میشود در کنار این معجون از شلغم آبپز شده نیز استفاده کنید و حداقل سه روز تا یک هفته مصرف شلغم را ادامه دهید تا مشکل رفع شود.
http://new.sanatnews.ir/News//272236
برچسب ها :
معجزه معجون
,
شلغم و عسل
,
سرماخوردگی
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
«خوشامدگویی» صندوق نوآوری به دانشبنیانهای جدید
آخرين اخبار
انتخاب ناظران مجلس در کارگروه مدیریت
ایرانیان تاریخ میخوانند
افزایش ایمنی جادهها برای حفظ حیات وحش
بزرگترین دستاورد جنگ ۱۲ روزه
ازسرگیری کمکرسانی هوایی و زمینی به غزه
افزایش قیمت گوشت گاو
روبیو: آمریکا به دنبال روابط محترمانه با چین است
زشت ولی بامزه؛ لبوبو از کجا آمده؟
شرایط پذیرش بدون آزمون
مستثنیات دین شامل چه مواردی میشود؟
ازدحام جمعیت در معبدی در شمال هند قربانی گرفت
خطر مرگ؛ زیاد نخوابید!
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز