پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد
|
رشد ۱۸.۳ درصدی مسافران نوروزی
|
تکمیل راه آهن رشت - آستارا تا پایان دولت چهاردهم
|
تلاش میکنیم بار جادههای جنوبشرق استان تهران به ریل منتقل شود
|
عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید میکنیم
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: جذب سرمایهگذاری و مشارکت عمومی اولویت صنایع باشد
|
راهبرد رونق سرمایه گذاری برای تولید سرلوحه برنامه وزارت صمت قرار گرفت
|
تاکید وزیر راه و مسکن بر رفع چالش ها در سال سرمایه گذاری برای تولید
|
امنیت سفر یک مسئله فردی نیست
|
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
|
تجارت در بخش کشاورزی را تحریمناپذیر و سودآور میکنیم
|
تاکید رئیس جمهور بر استفاده از فناوری درتأمین امنیت
|
تهدید ناترازیها برای شرکتهای دانش بنیان فرصت است
|
شنبه 30 فروردين 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
معجزه شکلات تلخ در رابطه با حافظه!
تاريخ:بيست و دوم شهريور 1401 ساعت 15:29
|
کد : 269852
|
مشاهده: 527
شکلات تلخ سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است که به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد کمک میکنند. همچنین ممکن است خطر بیماریهای قلبی - عروقی و فشار خون را کاهش دهد و در عین حال جریان خون را بهبود ببخشد.
به گزارش ایسنا، عصر ایران نوشت: «به گفته محققان، مصرف شکلات تلخ میتواند فرکانس امواج مغزی را تغییر دهد و در بهبود حافظه و کاهش استرس مفید باشد. در واقع بهتر است افرادی که عاشق شیرینیجات هستند نیز برای حفظ سلامتی خود به سمت جایگزینی انواع و اقسام شیرینیهای مضر با شکلات تلخ حرکت کنند. البته منظور از شکلات تلخ یک شکلات واقعی و باکیفیت است نه محصولی که از ترکیب مواد مختلف و با استفاده از تلخکننده مصنوعی تولید شده است!
شکلات تلخ سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است که به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد کمک میکنند. همچنین ممکن است خطر بیماریهای قلبی - عروقی و فشار خون را کاهش دهد و در عین حال جریان خون را بهبود ببخشد.
با استناد به مطالعهای از دانشگاه لوما لیندا در کالیفرنیا که در نشست سالانه زیستشناسی تجربی ۲۰۱۸ نیز ارائه شد، فواید شکلات تلخ در رابطه با تاثیر آن بر امواج مغزی مرتبط با حافظه و توانایی یادآوری مسائل آشکار شده است.
کتر لی برک از دانشگاه لوما لیندا همراه با تیم تحقیقاتی خود، از تکههای ۴۸ گرمی شکلات تلخ استفاده کردند که متشکل از دانههای کاکائو ۷۰ درصد تانزانیایی بودند.
برک توضیح میدهد: آنچه ما به آن اشاره کردیم این بود که آنتیاکسیدانها قابلیت تغییر فرکانسهای مغزی شما را در اختیار دارند، واضحا یک فرکانس مغزی مفید به نام گاما. فرکانس گاما به واسطه آنتیاکسیدانهای شکلات تنظیم شده، افزایش یافته و در واقع روشن میشود.
امواج مغزی در فرکانسهای متفاوتی انتشار مییابند و از این نظر تا حدودی مشابه رادیو هستند. برک اضافه میکند که فرکانس گاما بالاترین فرکانس است و «با پیشرفتهترین سطح برای پردازش شناختی، حافظه و یادآوری در ارتباط است.»
امواج گاما به عملکردهای پیچیدهای مانند پردازش اطلاعات، بهبود حافظه و کاهش استرس نسبت داده میشوند. اثرات مثبت روی مغز یا همان طور که محققان میگویند افزایش «انعطافپذیری عصبی» در نتیجه مصرف شکلات تلخ، ظرف ۳۰ دقیقه اتفاق میافتد.
برک میگوید: در این مطالعه داوطلبانی که یک تخته شکلات تلخ ۷۰ درصد مصرف کرده بودند، پس از ۳۰ دقیقه افزایش عظیمی را در فرکانس گاما در نواحی مهمیای از مغز (قسمت پشتی و سمت راست مغز) نشان دادند. افزایش امواج مغزی فرکانس گاما به مدت چندین ساعت باقی میماند.
تیم تحقیقات به بررسی داوطلبان آزمایش ادامه دادند و تا دو ساعت پس از اجرای پروژه، همچنان شاهد فرکانس گاما تحریک شده هرچند به صورت کاهش یافته بودند. بنابراین مدت زیادی طول میکشد تا این امواج فروکش کنند.
این پژوهش میتواند برای بهبود عملکردهای شناختی، بهویژه در جمعیتهای سالخورده به کار رود. طبق نتایج بهدستآمده یکی از مزایای اصلی شکلات تلخ، تنظیم دقیق فرآیندهای شناختی هنگام فرسایش آنها محسوب میشود. به عقیده برک اگر واقعا بتوانیم فرکانس گاما را افزایش دهیم، بهراستی در زندگی و بهخصوص در زمینه تقویت فرآیندهای شناختی مغز سود خواهیم برد.
دانستنیهای شکلاتی
دانههای کاکائو داخل غلافهای کاکائو یافت میشوند. آنها میوههایی هستند که روی درختان تحت آب و هوای گرم مانند آمریکای مرکزی، آمریکای جنوبی و آفریقا رشد میکنند. بله، شکلات از نظر فنی در واقع از یک میوه به دست میآید. بسیاری از میوهها و سبزیجات دیگر نیز سرشار از آنتیاکسیدان هستند، مانند اسفناج، چغندر، تمشک، توت فرنگی و البته کلمپیچ.
دانههای کاکائو از داخل میوه برداشت و سپس خشک و تخمیر میشوند. این ماده در نهایت به کره کاکائو تبدیل خواهد شد. کاکائوی خام را میتوان بهتنهایی یا در پختوپز استفاده کرد. برای تبدیل کاکائوی خام به شکلات یا کره کاکائو، آن را با شکر و شیر ترکیب میکنند.
همچنین به منظور تبدیل کاکائوی خام (raw cacao) به "cocoa"، محصول باید برشته یا رست شود. برک توضیح میدهد که به زبان ساده، کاکائو (cacao) نسخه خام، کمتر فرآوریشده یا فرآوری نشده است؛ در حالی که cocoa فرآوریشده به شمار میرود. طعم شکلات تلخ، شکلات شیری و سایر انواع شکلات بسته به مقادیر بهکاررفته از کره و شیر متفاوت است.
به طور معمول، هر محصولی که بیش از ۷۰ درصد کاکائو داشته باشد، «شکلات تلخ» در نظر گرفته میشود و این همان ترکیبی است که در مطالعه برک استفاده شد.
شکلات تلخ در محدوده ۷۰ درصد کاکائو یا بالاتر بهشدت غنی از ترکیبات آنتیاکسیدانی است. از این رو برای سلامت بدن بسیار مفید به شمار میرود.
برک خاطرنشان کرد که این میوه از نظر آنتیاکسیدانها حتی از گیلاس و یکسری از سبزیجات نیز پیشی گرفته است. اگر بتوانید طعم تلختری را تحمل کنید، مصرف درصدهای بالاتر از کاکائو توصیه میشود.
جسیکا کوردینگ، متخصص تغذیه ثبتشده در نیویورک، توضیح میدهد: کاکائوی ۸۵درصد همان چیزی است که بسیاری از پزشکان و متخصصین مراقبتهای بهداشتی به مردم پیشنهاد میدهند. به عبارت ساده، درصد بیشتر کاکائو به معنای مصرف شکر کمتر است. به این ترتیب حتی شکلات تلخ نیز حاوی شکر اما به مقدار بسیار محدود است. برای افرادی که به دنبال استفاده حداکثری از مزایای آنتیاکسیدانی شکلات هستند، مدلهای تلختر توصیه میشود.»
http://new.sanatnews.ir/News//269852
برچسب ها :
معجزه
,
شکلات تلخ
,
حافظه
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
استانداردهای بینالمللی رمز ورود سرمایهگذاران
هوش مصنوعی، یاور جدید چشمپزشکان برای کنترل آبمروارید
آیا سرکه سیب برای کاهش وزش موثر است؟
جزئیاتی از حملات سایبری در کشور طی زمستان سال ۱۴۰۳
سفر معاون وزیر خارجه ایران به عربستان
کره شمالی: به پرواز بمبافکنهای آمریکایی بر فراز کُره پاسخ میدهیم
روشی نوین برای تولید برق از «آب باران»
راهاندازی ۱۶۰ مجموعه نخبه پرور در سراسر کشور
تهران «پاک» شد
پیام تبریک فراجا به مناسبت روز ارتش
مدودف، صدراعظم آتی آلمان را «نازی» خواند
چین قاطعانه با اقدامات آمریکا مخالفت میکند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز