وزیر راه و شهرسازی: اتمام پروژههای نیمه تمام اولویت دولت چهاردهم است
|
وزیر صمت: رونق تجارت مرزی و توسعه سیستان و بلوچستان با رفع موانع محقق میشود
|
اتصال شبکه برق ایران و روسیه یک قدرت بزرگ الکتریکی را در منطقه ایجاد میکند
|
نیروگاهها و صنایع به سمت سوخت مایع بروند
|
وزیر صمت: در اولین فرصت به کردستان سفر میکنم
|
جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
|
وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود
|
وزیر نفت خبر داد: مدیریت سوخت منازل و مراکز صنعتی برای زمستان
|
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منصوب شد
|
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
يک شنبه 4 آذر 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
نوشیدنی پرطرفداری که مرگ را از ما دور میکند
تاريخ:دوازدهم شهريور 1401 ساعت 08:50
|
کد : 269484
|
مشاهده: 224
همشهری آنلاین: یک مطالعه جدید نشان داده است که نوشیدن چای سیاه میتواند خطر مرگ و میر افراد را کاهش دهد. طبق بررسیهای تحقیق مورد اشاره، این خطر به ویژه در بین افرادی که دو یا چند فنجان چای در روز مصرف میکنند، کمتر است.
چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنیها در سراسر جهان است و تحقیقات قبلی، ارتباط بین مصرف چای و کاهش خطر مرگ و میر را در جمعیتهایی که چای سبز در آن جا، رایج ترین نوع چای است، نشان داده بودند. اما در خصوص چای سیاه، اطلاعات متناقضی وجود داشت.
حالا محققان مؤسسه ملی سلامت آمریکا مطالعهای برای ارزیابی ارتباط مصرف چای سیاه با مرگ و میر به هر علت را انجام داده اند. آنها بدین منظور، دادههای بانک اطلاعاتی موسوم به بیوبانک بریتانیا را مورد تجریه و تحلیل قرار دادند.
این محققان همچنین ارزیابی کردند که آیا این ارتباط با استفاده از افزودنیهای رایج چای نظیر شیر و شکر، دمای چای و انواع ژنتیکی که بر سرعت متابولیسم کافئین در افراد تأثیر میگذارند، متفاوت است یا خیر.
بیوبانک بریتانیا شامل دادههای نیم میلیون مرد و زن ۴۰ تا ۶۹ ساله است که بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ یک پرسشنامه پایه را تکمیل کرده بودند. از این تعداد، ۸۵ درصد گزارش کردند که به طور منظم چای مینوشند و از بین همین افراد، ۸۹ درصد چای سیاه مینوشیدند.
طبق نتایج حاصل از تجزیه و تحلیلها، شرکتکنندگانی که گزارش کردند روزانه ۲ فنجان یا بیشتر چای مینوشیدند، در مقایسه با افرادی که چای نمینوشیدند، ۹ تا ۱۳ درصد کمتر در معرض خطر مرگ و میر بودند. این ارتباط بدون توجه به افزودن قهوه، شیر یا شکر به چای، دما و یا انواع ژنتیکی مرتبط با متابولیسم کافئین بوده است.
به گفته محققان مجری این پژوهش، یافتههای آنها نشان میدهند که چای، حتی در سطوح بالای مصرف نیز میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
http://new.sanatnews.ir/News//269484
برچسب ها :
نوشیندنی پرطرفدار
,
چای سیاه
,
کاهش مرگ و میر
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
آخرين اخبار
ناتو و اوکراین نشست اضطراری برگزار میکنند
مزایای سفر به ایران برای شهروندان ترکیه تشریح شد
مصوبه کمیسیون تلفیق برای واردات خودرو توسط جانبازان بالای۵۰ درصد
برنامههای مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی
هتل گرانفروش ۷ میلیارد ریال جریمه شد
یک عامل افزایش خطر مرگ ناشی از سرطانهای زنان قبل از ۷۰ سالگی
پزشکیان درگذشت مادر شهیدان نمکی را تسلیت گفت
پدر طارمی: پیام «مهدی» انگیزه قهرمانی به تیم فوتبال هفت نفره داد
بورس به مسیر صعود برگشت
نفت برنت در ۷۵ دلار ایستاد
پالایشگاههای چینی برای نفت ایران پول بیشتری میدهند
ایثار و شهادت در تاریخ ثبت شده است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز