رجستری آیفون را دنبال میکنیم
|
دستور وزیر راه برای پیگیری سریع سانحه قطار باری هرمزگان
|
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان معاون وزیر شد
|
لزوم تنوع در تولید گریدهای پتروشیمی
|
انتقاد عارف از ضربهپذیری سیستم توزیع بنزین در پی حمله سایبری
|
بازدید وزیر صمت از خط ریسندگی کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر
|
وزیر صمت از خط انتقال آب دریای عمان به سیستان و بلوچستان بازدید کرد
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت از پایانه و بازارچه مرزی میلک بازدید کرد
|
دولت بر عهدی که با مردم بسته است میماند
|
حضور رئیس جمهور در شوراهای عالی مرتبط با راه و شهرسازی مغتنم است
|
ارتقای اقتصاد کشور با جهش در تولید
|
جابهجایی ۱۳۵ هزار زائر از طریق ناوگان ریلی
|
خروج بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین از کشور
|
جمعه 30 شهريور 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
نوشیدنی پرطرفداری که مرگ را از ما دور میکند
تاريخ:دوازدهم شهريور 1401 ساعت 08:50
|
کد : 269484
|
مشاهده: 202
همشهری آنلاین: یک مطالعه جدید نشان داده است که نوشیدن چای سیاه میتواند خطر مرگ و میر افراد را کاهش دهد. طبق بررسیهای تحقیق مورد اشاره، این خطر به ویژه در بین افرادی که دو یا چند فنجان چای در روز مصرف میکنند، کمتر است.
چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنیها در سراسر جهان است و تحقیقات قبلی، ارتباط بین مصرف چای و کاهش خطر مرگ و میر را در جمعیتهایی که چای سبز در آن جا، رایج ترین نوع چای است، نشان داده بودند. اما در خصوص چای سیاه، اطلاعات متناقضی وجود داشت.
حالا محققان مؤسسه ملی سلامت آمریکا مطالعهای برای ارزیابی ارتباط مصرف چای سیاه با مرگ و میر به هر علت را انجام داده اند. آنها بدین منظور، دادههای بانک اطلاعاتی موسوم به بیوبانک بریتانیا را مورد تجریه و تحلیل قرار دادند.
این محققان همچنین ارزیابی کردند که آیا این ارتباط با استفاده از افزودنیهای رایج چای نظیر شیر و شکر، دمای چای و انواع ژنتیکی که بر سرعت متابولیسم کافئین در افراد تأثیر میگذارند، متفاوت است یا خیر.
بیوبانک بریتانیا شامل دادههای نیم میلیون مرد و زن ۴۰ تا ۶۹ ساله است که بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ یک پرسشنامه پایه را تکمیل کرده بودند. از این تعداد، ۸۵ درصد گزارش کردند که به طور منظم چای مینوشند و از بین همین افراد، ۸۹ درصد چای سیاه مینوشیدند.
طبق نتایج حاصل از تجزیه و تحلیلها، شرکتکنندگانی که گزارش کردند روزانه ۲ فنجان یا بیشتر چای مینوشیدند، در مقایسه با افرادی که چای نمینوشیدند، ۹ تا ۱۳ درصد کمتر در معرض خطر مرگ و میر بودند. این ارتباط بدون توجه به افزودن قهوه، شیر یا شکر به چای، دما و یا انواع ژنتیکی مرتبط با متابولیسم کافئین بوده است.
به گفته محققان مجری این پژوهش، یافتههای آنها نشان میدهند که چای، حتی در سطوح بالای مصرف نیز میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
http://new.sanatnews.ir/News//269484
برچسب ها :
نوشیندنی پرطرفدار
,
چای سیاه
,
کاهش مرگ و میر
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
امشب به تماشای مقارنه ماه و مشتری بنشینید
وزیر راه: راه آهن سنندج - باشماق فرصت جدید ترانزیتی است
افزایش تولید و صادرات نفت بهرغم تحریمها و تهدیدها برگ زرینی در کارنامه دو ساله دولت است
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
رایزنی معاون وزیر نفت با شرکتهای خارجی برای صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت گاز
تولید مشترک خودرو توسط ایران و چین
وزیر نفت شایعه استعفای خود را تکذیب کرد
روابط ایران و چین بیش از هر زمان دیگری فرصت رشد دارد
اطلاعیه وزارت صمت درباره مصوبه شورایعالی نظارت
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
وزیر نفت: به دنبال راهاندازی کریدور گازی شمال جنوب هستیم
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
آخرين اخبار
قالیباف از مدالآوران کشتی تجلیل کرد
فعالیت میادین تره بار در تعطیلی شنبه
اعزام عمره آغاز شد
رایزنی امیرقطر با نخست وزیر کانادا درباره غزه
در ۲۶ ماه گذشته هیچ حادثهای نداشتیم
قالیباف چند پروژه عمرانی در فدراسیون کشتی را افتتاح کرد
علیرضا دبیر: برخی روسای فدراسیونها وزیر را گول می زنند!
جشن ۱۷ ربیعالاول و هفته وحدت در میدان ولیعصر (عج) تهران برگزار میشود
تیم امنیت ملی بایدن برنامهای برای ارائه طرح آتشبس بهروز شده جنگ غزه ندارد
کراسفیت زنان در ایران توسعه خوبی داشته است
پیوستن بازیکن سابق استقلال تهران به نفت آبادان
چرا احساس تحریکپذیری میکنم؟
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز