مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
پنج شنبه 30 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
حقایقی درباره تخم مرغ که حیرتزدهتان میکند
تاريخ:پانزدهم مرداد 1401 ساعت 12:44
|
کد : 268728
|
مشاهده: 656
همشهری آنلاین: محققان همیشه بر این باور بودهاند که هرچه زرده تخم مرغ غنیتر باشد، ارزش غذایی آن نیز بیشتر است. اما مطالعات اخیر فاش کرده است که واقعیت بسیار پیچیدهتر است. به طور کلی، مرغهای آزادی که از گیاهان، دانههای خوراکی و حشرات تغذیه میکنند و رژیم غذایی مناسبی دارند، تخمهایی میگذارند که رنگ زرده آنها نارنجی روشن است. این تخمها غنی از چربیهای سالم و مواد مغذی هستند. مرغهایی که در مرغداریها و در حالت اسارت نگهداری میشوند و عمدتاً از غلات تغذیه میکنند، تخم مرغهایی با زردههای زرد کمرنگ میگذارند که ارزش غذایی کمتری دارند.
در واقع چیزی که مرغ میخورد رنگ زرده تخمش را تعیین میکند. همه چیز در حضور کاروتنوئید رخ میدهد، رنگدانهای ارگانیک با قابلیت حل شدن در چربی که عموماً توسط جلبکها، گیاهان، قارچها و باکتریها تولید میشود. این همان ترکیبی است که باعث میشود گوجه فرنگی، ذرت، هویج، کدو و بسیاری از دیگر میوهها و سبزیجات رنگ خاصی داشته باشند. تخم مرغهایی که کاروتنوئید بالایی دارند زردهشان رنگ روشنی دارد. به همین دلیل، مزرعهداران و پرورش دهندگان مرغهای تخمگذار میتوانند رنگ زرده تخم مرغها را با دستکاری رژیم غذایی و سبک زندگی مرغهای تخمگذار تغییر دهند. از این رو میتوان با اطمینان گفت که نمیتوان با توجه به ظاهر و رنگ زرده تخم مرغ ارزش غذایی آن را درک کرد.
اما میتوان گفت که ارزش غذایی تخم مرغهایی که آزادانه میچرند و ترکیب غذایی متنوعی دارند بسیار بیشتر از مرغهایی است که در مرغداریها نگهداری میشوند، به همین دلیل است که تخم مرغهای محلی دارای زردههایی پررنگتر و جذابتر هستند و خوشمزهتر به نظر میرسند. اما نشانههایی دیگر برای تشخیص کیفیت تخم مرغ نیز وجود دارد. در صورتی که زرده قوام بهتری داشته و کمتر شل باشد یعنی اینکه مرغ رژیم غذایی کاملی داشته است.
http://new.sanatnews.ir/News//268728
برچسب ها :
حقایق
,
تخم مرغ
,
حیرت زده
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
آخرين اخبار
فریبا: سحرخیزان نصف قراردادش را حلال کرد
والیبال ایران قهرمانی جهان را با برد آغاز کرد
ناو جنگی آمریکا طعمه حریق شد
عشق در غربت: رویا یا کابوس؟
پزشکیان دقایقی قبل به تهران بازگشت
طعنه سنگین زیدآبادی به دولت چهاردهم
چند برش از ادعاهای مضحک نتانیاهو
عیادت وزیر بهداشت از سید محمد خاتمی
عیادت پزشکیان از سید محمد خاتمی
دستگیری ۱۵ جاعل با پرونده ۵۰۰ میلیاردی
یک کلاهبردار رمز ارز به ایران بازگردانده شد
مزدهای غیرواقعی و بار مالی سنگین آن بر تامین اجتماعی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز