شنبه 3 آذر 1403

ساخت تصفیه و ضدعفونی کننده هوا با استفاده از فناوری پلاسما

ساخت تصفیه و ضدعفونی کننده هوا با استفاده از فناوری پلاسما
  تاريخ:بيست و سوم خرداد 1401 ساعت 15:40   |     کد : 267705   |     مشاهده: 1166
به گزارش صنعت نیوز، محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصفیه و ضدعفونی کننده هوا با استفاده از فناوری پلاسمای غیر حرارتی شدند.
به گزارش صنعت نیوز، محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصفیه و ضدعفونی کننده هوا با استفاده از فناوری پلاسمای غیر حرارتی شدند.
 
محققان در ساخت این دستگاه از فناوری پلاسمای سرد اتمسفری استفاده کرده اند؛ این دستگاه در تمام محیط‌های مسقف (خانگی، اداری و بیمارستانی) بدون محدودیت حضور افراد قابل استفاده است و تاکنون در منازل، ادارات و مراکز درمانی بکار گرفته شده است. این سیستم‌ها با استفاده از فناوری نوین پلاسما اکتیو، در کنار ماژول‌های فیلتراسیون (هپا، کربن، G ۴، Metal pre-filter)، فرآیند تصفیه و پاکسازی هوا و سطوح را با راندمان بالا انجام می‌دهد.
 
تکنولوژی پلاسما اکتیو به صورت یک فیلتر فعال مادام العمر، منجر به نابودی و تخریب میکروارگانیزم‌ها شامل ویروس، باکتری، قارچ و همچنین تاثیرپذیری آنی بر روی ذرات آلاینده موجود در هوا (ذرات گرد وغبار، ذرات بیولوژیکی و دود) می‌شود.

این فیلتر در مقایسه با سایر فیلترها، عمر بالایی دارند و هزینه‌های تعویض فیلتر پایین‌تر است؛ از طرفی دغدغه وجود میکروب‌ها در محیط‌ها حذف خواهد شد.
 
«تخریب و تاثیر بر روی تمام میکروارگانیزم ها»، «دوستدار محیط زیست»، «حذف دود و ذرات گرد و غبار از هوا»، «دارای ماژول جهت ضدعفونی محیط»، «عدم استفاده از مواد شیمیایی»، «تاثیرپذیری آنی»، «کاربری مادام العمر فیلتر فعال»، «احیا و ریکاوری ماژول با شستشو ساده»، «کم مصرف و ایمن» مزیت‌های این محصول به شمار می‌روند.
 
این دستگاه در مقایسه با نمونه‌های فرانسوی و آلمانی از فیلتر پلاسما راکتیو غیر حرارتی با قابلیت ضدعفونی محیط، چیدمان تکنولوژیک جهت افزایش راندمان تصفیه و کاهش هزینه‌های جاری مشتری و طراحی دستگاه‌ها براساس فضا، ابعاد و نیاز مشتری برخوردار است.
 
در ساخت این دستگاه از متریال و مواد اولیه کاملا ایرانی استفاده شده است و علاوه بر دریافت پروانه ساخت از اداره کل تجهیزات پزشکی دارای گواهی و تاییدیه‌های تخریب ویروس، باکتری‌ها و قارچ‌ها و تاییدیه‌های عدم نشر گاز ازن است.

http://new.sanatnews.ir/News//267705
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است