مزایا انواع شومینه برقی با سایر شومینه ها
تاريخ : سی ام ارديبهشت 1404 ساعت 11:12   کد : 303219
شومینه‌ها از نظر مصرف سوخت در چندین دسته مختلف هیزمی، برقی، گازی و الکی قرار گرفته‌اند که هر کدام از آن‌ها دارای مزایا و معایبی هستند. شومینه‌ها یکی از محبوب‌ترین وسایل گرمایش و تزئینی در جهان هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از هومپلکس، شومینه‌ها از نظر مصرف سوخت در چندین دسته مختلف هیزمی، برقی، گازی و الکی قرار گرفته‌اند که هر کدام از آن‌ها دارای مزایا و معایبی هستند. شومینه‌ها یکی از محبوب‌ترین وسایل گرمایش و تزئینی در جهان هستند. در حقیقت شومینه برقی، نوعی شومینه است که به جای استفاده از سوخت‌های فسیلی مانند چوب، گاز یا ذغال، از برق جهت تولید گرما استفاده می‌کنند. شومینه برقی دستگاهی گرمایشی بوده که ظاهری مشابه شومینه‌های معمولی دارد.

انواع شومینه برقی

شومینه‌های برقی با توجه به نحوه نصب، نوع کارکرد و ظاهرشان دارای انواع مختلفی هستند که در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت:

1. شومینه دیواری: این مدل شومینه قابلیت نصب روی دیوار و یا داخل آن را دارا می‌باشد.

2. شومینه هوشمند: این مدل شومینه‌ها علاوه بر این که دارای ریموت کنترل از راه دور هستند، می‌توان آن‌ها را به وسیله موبایل هوشمند از راه دور تنظیم و یا خاموش و روشن کرد.
3. شومینه دو طرفه: نحوه طراحی این مدل از شومینه‌های برقی به صورتی است که می‌توانند نور و گرما را از دو طرف به محیط اطراف انتقال دهند و در نتیجه علاوه بر کاربری بیشتر، قشنگ‌تر هستند.
4. شومینه سه طرفه: این مدل شومینه برقی قابلیت انتقال نور و حرارت را از سه طرف به محیط اطراف دارا هستند.
5. شومینه زمینی یا ایستاده: این مدل از شومینه‌های برقی دارای پایه هستند و می‌توان آن‌ها را روی زمین گذاشت.


بهترین نوع شومینه برقی، نوعی است که نیازها و انتظارات شما را برآورده کند. در هنگام انتخاب شومینه برقی بایستی به عوامل گوناگونی توجه کنید از جمله:


• اندازه شومینه: شومینه‌ها در اندازه‌های مختلفی در بازار موجود هستند. شومینه‌ای را برگزینید که متناسب با فضای مورد نظر شما باشد.
• امکانات: شومینه‌های برقی دارای امکانات مختلفی هستند؛ از جمله تنظیمات حرارت، نمایش شعله‌های آتش، کنترل از راه دور. شومینه‌ای را انتخاب نمایید که امکانات مورد نیاز شما را داشته باشد.
• توان گرمایشی: شومینه‌ها دارای توان گرمایشی مختلفی هستند. بهترین شومینه باید بتواند فضای مورد نظرتان را به اندازه کافی گرم نماید.

مزایای شومینه برقی

در متن زیر به بررسی مزایای شومینه برقی می‌پردازیم:
• زیبایی منحصربه‌فرد
• نصب آسان
• راندمان حرارتی بالا
• کنترل آسان
• امنیت بالا
• دوام طولانی
• عدم نیاز به دودکش
• عدم وجود دود و آلودگی
• قابلیت حمل و جابه‌جایی

مکان‌های مناسب برای نصب شومینه برقی

به منظور جلوگیری از خطرات برق‌گرفتگی و ایجاد شوک الکتریکی بهتر است شومینه را در مکان امن نصب نمایید.
• شومینه برقی را می‌توانید در سالن اصلی یا نشیمن، کتابخانه، اتاق‌های کار در ادارات و دفاتر نصب کنید. البته شومینه برقی می‌تواند تا 30 متر مربع از محیط داخلی را گرم کند.
• شومینه برقی را بایستی در محلی دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی نصب نمود.
• به هیچ عنوان سیم برق شومینه را از زیر فرش رد نکنید.
• از نصب شومینه برقی در محیط‌های مرغوب مثل حمام خودداری نمایید.
• شومینه‌های برقی نباید نزدیک به منابع حرارتی نصب گردند.
• شومینه برقی را در محلی نصب کنید که احتیاجی به سیم سیار نباید؛ چون داغ شدن آن موجب بروز آتش‌سوزی خواهد شد.
• هنگام نصب شومینه مراقب باشد که کابل دستگاه را از آسیب‌های احتمالی دور نگه دارید.

مقایسه گرمای شومینه برقی و شومینه گازی

شومینه‌های گازی، گرمای بیشتری نسبت به شومینه‌های برقی تولید می‌کنند و به سرعت محیط گرم می‌شود. در واقع گرم شدن شومینه برقی مقداری زمان می‌برد و برای گرم نمودن محیط‎های کوچک مناسب است. همچنین گرمایش زیاد و مناسب بودن برای محیط‌های بزرگ، مهم‌ترین مزیت شومینه گازی به شمار می‌رود.


مزایا انواع شومینه برقی با سایر شومینه ها

نحوه عملکرد شومینه برقی

شومینه‌های برقی برای گرم کردن محیط از سوخت پاک برق استفاده می‌کنند و هیچ گونه‌ آلایندگی ندارند. همچنین این نوع وسیله گرمایشی دارای هیترهای طولی است باعث گرم کردن محیط به صورت یکنواخت می‌شوند. البته در برخی از مدل‌ها امکان انتخاب رنگ دلخواه برای شعله از طریق سیستم نمایشی RGB LED وجود دارد. در حقیقت شومینه هوشمند دارای سیستم کنترل از راه دور است که توسط آن می‌توان نور و حرارت را از راه دور تنظیم کرد و نسبت به روشن و خاموش کردن آن، تنظیم دما توسط ترموستات شومینه به وسیله گوشی همراه هوشمند و از طریق WIFI اقدام کرد.

مصرف برق در شومینه برقی

با توجه به استفاده از برق در این مدل‌ها بایستی به مقدار مصرف بودن آن‌ها توجه داشت. اگر گرمایش شومینه‌های برقی را در حالت کم قرار دهید، مصرف برق آن‌ها حدود 700 الی 800 وات در ساعت خواهد بود؛ ولی اگر آن‌ها را در بیشترین حالت گرمایش قرار دهید، مصرف برق آن‌ها تا 1500 وات در ساعت نیز افزایش خواهد یافت. البته این نکته قابل ذکر است پس از گرم شدن محیط، دیگر نیازی به قرار دادن شومینه روی درجه زیاد نخواهد بود و به طور معمول قرار دادن شومینه در حالت کم برای نگه داشتن فضا کافی است.


طراحی و زیبایی‌شناسی شومینه‌های برقی

معمولا شومینه‌های برقی در طراحی‌های مدرن و مینیمالیستی ارائه می‌گردند و می‌توانند به راحتی به هر دکوراسیونی افزوده شوند. آن‌ها در رنگ‌ها و اشکال مختلفی وجود دارند و می‌توانند به عنوان یک عنصر دکوراتیو در فضا عمل نمایند. از طرف دیگر شومینه‌های برقی می‌توانند جلوه‌ای خاص به خانه ببخشند.

برای یافتن مدل مناسب برای دکوراسیون‌ خود، فروشگاه هومپلکس گزینه‌های متنوعی از شومینه‌های برقی را با بهترین قیمت ارائه می‌دهد و محصولاتی را به شما ارائه می‌نماید که در کمترین زمان ممکن به دست شما می‌رسد. در واقع شومینه‌های برقی به دلیل فناوری‌های پیشرفته‌ای که دارند، می‌توانند افکت‌های نوری و حرارتی جذابی را ایجاد نمایند و به همین خاطر می‌توانند به عنوان یک نقطه کانونی در فضای دلنشین عمل کنند.

مزایا انواع شومینه برقی با سایر شومینه ها

خرید شومینه برقی

با خرید شومینه برقی می‌توانید خانه خود را زیباتر کنید. اگر قصد خرید شومینه برقی باکیفیت عالی، قیمت رقابتی در بازار و مناسب با دکوراسیون منزل خود را دارید، فروشگاه شومینه گزینه‌های بسیار متنوع و مناسبی از انواع شومینه‌ها را به شما عزیزان پیشنهاد می‌دهد. همچنین در صورتی که شومینه خود را خریداری کرده‌اید و نیاز به انجام سرویس شومینه و یا تعمیرات مربوط به آن را دارید، با مراجعه به سایت فروشگاه هومپلکس می‌توانید در خواست خود را به صورت آنلاین ثبت کنید.