شلغم را با این روش بپزید
تاريخ :
هفدهم آبان 1402 ساعت 11:08
|
|
کد : 284843
|
با این روش که ما در اینجا میخواهیم به شما آموزش بدهیم، میتوانید شلغم خوشمزه و مقوی بپزید که هم طعم خوبی دارد و هم خاصیتش بیشتر میشود. شلغم ازجمله سبزیجات پرخاصیتی است که سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی شامل کربوهیدرات، پروتئین، فیبر، فولات، فسفر، کلسیم و مقادیری از ویتامین c است. این خوراکی پرخاصیت مزه خاصی ندارد و بسیاری از افراد نمیتوانند آن را بهتنهایی مصرف کنند؛ بنابراین استفاده از شلغم در سوپ و آش موجب میشود تا بوی بد شلغم گرفته شود و خوردن آن دلپذیرتر باشد. اما خوردن شلغم به تنهایی هم بسیار خاصیت دارد و به خصوص برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. پختن شغلم نیاز به رعایت نکات خاصی دارد، وگرنه مزه آب میگیرد و قابل خوردن نیست. مثلا بعضیها شلغم را داخل یک قابلمه پر از آب میاندازند و روی حرارت میگذارند تا بپزد. اما با روشی که ما در اینجا میخواهیم به شما آموزش بدهیم، میتوانید شلغم خوشمزه و مقوی بپزید که هم طعم خوبی دارد و هم خاصیتش بیشتر میشود. هنگام خرید شلغم توجه داشته باشید که شلغمهای ریز و سفت را انتخاب کنید. شلغم درشت یا شلغمی که نرم باشد، مناسب نیست. اگر دوست دارید شلغم خوشمزه بپزید، درا دامه این مطلب با ما همراه باشید. مواد لازم شلغم: به میزان لازم آب: به میزان لازم طرز تهیه برای پختن شلغم اول باید شلغمها را خوب بشویید و سر و ته آن را با چاقو ببرید. حالا چند کیسه فریزر تمیز بردارید و داخل هر کیسه سه عدد شلغم بگذارید و در کیسه را خوب گره بزنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آن را تا نیمه از آب پر کنید. حالا کیسههای شلغم را داخل قابلمه بگذارید و درب قابلمه را ببندید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید شلغمها حدود یک ساعت با حرارت کم بجوشد تا بپزد. در آخر کیسههای شلغم را از قابلمه خارج کنید و در آن را باز کنید و شلغمها را بیرون بیاورید. میبینید که شلغم حسابی پخته و له شده است. با این روش شلغم بسیار خوشمزه میشود. آبی که داخل کیسهها جمع شده است نیز برای سرماخوردگی و گلودرد بسیار مفید است، پس آن را دور نریزید.
|
|