نان کامل تضمین کننده سلامت جامعه است
تاريخ :
دهم خرداد 1402 ساعت 12:26
|
|
کد : 277854
|
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نان کامل را ضامن بدن سالم و سلامت جامعه دانست و گفت: باید درخصوص کیفیت آرد، گندم و پخت نان تدبیر ویژه شود. آیت الله قربانعلی دری نجفآبادی ۱۰ خرداد در همایش نهضت احیای نان کامل در استان مرکزی اظهار کرد: بخش های کشاورزی و تجارت و صنعت در رابطه با تولید نان مردم توجه ویژه داشته باشند. در راستای کیفیت تولید گندم باید سرمایه گذاری صورت گیرد تا شاهد نتایج خوب آن باشیم. وی افزود: نان قوت غالب و یک غذای کامل در جامعه ماست و باید نسبت به کیفیتبخشی تولید نان از گندم تا تولید آرد و در نهایت پخت نان تدبیر کرد و اقدام ویژهای داشت. نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: نان تولیدی باید کیفیت لازم و مواد مغذی مناسب را برای بدن انسان داشته باشد لذا این حوزه نیازمند هزینه کرد و سرمایه گذاری است. دری نجف آبادی با تاکید بر بهداشت نان گفت: مواد اصلی و پروتئین در سبوس گندم ذخیره شده لذا نباید سبوس را از نان و گندم حذف کرد. شرط تولید نان کامل تولید آرد کامل است و در تولید آرد کامل باید مراحل لازم اجرا و رعایت شود. وی خاطرنشان کرد: تمامی مراکز علمی، دانشگاهها، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی، دولت و مجلس باید با انجام کارهای علمی و تخصصی زمینه تولید نان با کیفیت در کشور را فراهم کنند. دری نجف آبادی با بیان اینکه نان جزو مهمترین مسائل در کشور است گفت: امیدواریم این نهضت که در استان مرکزی راه اندازی شده به تمام کشور تعمیم داده شود؛ دولت و مجلس باید یک نهضت عزت آفرین درخصوص نان و تولید گندم مناسب راه بیندازند چراکه اگر آب و نان و تغدیه سالم شود هزینه در بخش درمان کم خواهد شد. وی تاکید کرد: در گذشته دور ریز نان وجود نداشت اما در حال حاضر به سبب بی کیفیتی آرد و نان بخشی از این نان دور ریز می شود که این معضل باید اصلاح شود.
|