تولید مکمل‌های ورزشی برای پیشگیری از عفونت های دستگاه تنفسی
به گزارش صنعت نیوز، محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید مکمل‌های ورزشی نانویی شدند که مانع عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی افراد می‌شود.
تاريخ : چهاردهم مرداد 1401 ساعت 13:33   کد : 268721
به گزارش صنعت نیوز، محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید مکمل‌های ورزشی نانویی شدند که مانع عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی افراد می‌شود.

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با بیان اینکه ما در این شرکت ۳ مکمل دارویی را به تولید رساندیم، گفت: یکی از این‌ها مکمل ورزشی با فناوری نانو مشتق از کلستروم یا آغوز است که طیف کاملی از فاکتور‌های حیاتی تغذیه‌ای و ایمنی را در بر دارد.

دریتیم، با بیان اینکه مواد اولیه این مکمل ورزشی شیر اولیه گاو‌های سالم است، گفت: این مکمل حاوی ۴۵ درصد پروتئین بوده و کل چربی موجود در محصول زیر ۵درصد است.
 
وی با بیان اینکه سیستم ایمنی ورزشکاران به مرور در اثر تمرین‌های سنگین تحت تاثیر قرار می‌گیرد، گفت: در این زمان، ورزشکاران بیشتر در معرض عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی قرار می‌گیرند از این رو استفاده از موادی که بتواند آن‌ها را در معرض بیماری قرار ندهد ضروری است.
 
وی با اشاره به اینکه در همین زمینه مکمل‌های ورزشی را به تولید رساندیم که مانع از بیماری شان شود، عنوان کرد: ماده اولیه این مکمل کلستروم است؛ کلستروم، به دلیل داشتن میزان بالایی از فاکتور‌های ایمنی به ویژه ایمونوگلوبین‌ها باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود.
 
به گفته مدیر عامل شرکت دانش بنیان تولید کننده مکمل‌های ورزشی نانویی، ماده اصلی این مکمل ورزشی که کلستروم است حاوی آمینواسید‌های آلانین، آرژینین، گلوتامین، هیستیدین، آسپارتیک اسید، لوسین، ایزولوسین، لیزین، تریپتوفان و تیروزین هستند.
 
وی با بیان اینکه استفاده از این مکمل باعث افزایش جذب گلوکز در روده‌ها و انتقال آن‌ها به ماهیچه‌ها می‌شود افزود: همین موضوع باعث افزایش انرژی در ورزشکاران می‌شود.

دریتیم خاطر نشان کرد: همچنین مصرف این مکمل برای ورزشکاران باعث کاهش سرعت تجزیه پروتئین‌ها نیز می‌شود.
 
وی با بیان اینکه این مکمل ورزشی همانند نمونه آلمانی خود منجر به افزایش قدرت عضلانی شده و بهترین محصول برای ریکاوری و بازسازی عضله است، گفت: در عین برابری کیفیت محصول نسبت به نمونه آلمانی، یک سوم قیمت نمونه آلمانی را دارد.
 
وی گفت: این مکمل ورزشی باعث می‌شود که بدن ورزشکار حین ریکاوری، ترمیم عضلات و بافت‌های آسیب دیده، بازیابی انرژی و تولید ATP ادنوزین تری فسفات برای انقباض عضلات را داشته باشد.