پژوهشگران آمریکایی موفق شدند با استفاده از هندوانه هایی که طعم و شکل مناسبی ندارند سوخت زیستی تولید کنند.
به گزارش مهر، هندوانه در تمام نقاط دنیا به عنوان بهترین میوه فصل تابستان شناخته می شود. بسیاری از هندوانه ها به دلیل شکل و طعم نامناسب در بازار به فروش نمی رسند.
به تازگی گروهی از محققان لابراتوار مرکز تحقیقات کشاورزی جنوب در اکلاهاما موفق شدند با استفاده از این هندوانه های به فروش نرفته اتانول تولید کنند.
این محققان موفق شدند فرایندی را ارئه کنند که می تواند از بازمانده های کشاورزی که انسان و حیوان به عنوان مواد غذایی از آنها استفاده نمی کنند سوخت زیستی به دست آورد.
همه ساله در آمریکا حدود 20 درصد از هندوانه هایی که وارد بازار می شوند به دلیل نامناسب بودن فروخته نمی شوند.
به همین منظور در سال 2007 در حدود 360 هزار تن هندوانه به صورت زباله از بین رفت. این در حالی است که شیره این میوه می تواند به عنوان یک منبع مهم اتانول زیستی مد نظر قرار گیرد.
60 درصد از هندوانه مغز غنی از قند است به طوری که مغز این میوه از 7 تا 10 درصد گلوکز، فروکتوز و ساکاروز تشکیل شده است.
این محققان موفق شدند 220 لیتر اتانول از هر هکتار زمین زیر کشت هندوانه به دست آورند.
براساس گزارش رویترز، این محققان در این خصوص اظهار داشتند: "شیره هندوانه یک ماده قابل تخمیر است که قبل از غلیظ شدن بیشتر می تواند به راحتی با مواد دیگر ترکیب شود. سایر مواد قابل تخمیر مثل شهد و نیشکر باید قبل از تخمیر شدن رقیق شوند. این درحالی است که تحقیقات ما نشان داد که شیره هندوانه نیازی به رقیق شدن ندارد."